Φώτης Σεργουλόπουλος: Το παιχνίδι της τηλεθέασης δεν με αφορά

fotis-sergoulopoulos

«Το να με βάλουν σε μια δύσκολη ζώνη, μπορώ να σας πω ότι με κολακεύει», λέει ο προυσιαστής

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος επέστρεψε στην τηλεόραση με το «Devided» και μίλησε στο περιοδικό 7 Μέρες Tv για αυτό αλλά και τη μάχη της τηλεθέασης η οποία είναι καθημερινή.

- Είστε σε μια δύσκολη ζώνη, με δυνατούς «παίκτες». Το θεωρήσατε ως προσωπικό σας ρίσκο;
Καθόλου. Είκοσι χρόνια κάνω τηλεόραση κι αυτά τα χρόνια έχω βρεθεί απέναντι σε πολύ δύσκολες τηλεθεάσεις. Και φυσικά δεν ήμουν πάντοτε πρώτος. Το παιχνίδι της τηλεόρασης αυτού του τύπου, με τις τηλεθεάσεις, είναι κάτι που δεν με αφορά γιατί το έχω ξεπεράσει, ειδικά αυτή την περίοδο. Εγώ κοιτάω να κάνω την δουλειά μου και να την κάνω καλά. Το να με βάλουν σε μια δύσκολη ζώνη, μπορώ να σας πω ότι με κολακεύει. Αν πάλι δεν αποδίδουμε τόσο καλά στα νούμερα, το κανάλι είναι αυτό που θα το ορίσει και εγώ θα ακολουθήσω την επιλογή του. Δεν θα αλλάξω κάτι, ειδικά όταν κάνω κάτι το οποίο είναι φορμάτ εξωτερικού. Δεν θα κάνω κάτι διαφορετικό, ούτε μπορώ να κάνω διορθωτικές κινήσεις. Πιστεύω ότι σε ένα τέτοιο φορμάτ ο παρουσιαστής είναι πολύ ήσυχος! (γέλια)

- Η δική σας πρόταση προς το κανάλι είναι κάτι βραδινό. Για τι εκπομπή πρόκειται;
Δεν συζητάω για κάτι που ίσως δεν γίνει. Αυτό που θα συζητήσω δημοσίως είναι κάτι που θα είναι πραγματικό. Όντως είχα κάνει μια δική μου πρόταση και το κανάλι είχε ενδιαφερθεί για αυτήν. Όμως δεν είναι η ώρα της. Θα το συζητήσω όταν θα έρθει η ώρα της.

ΣΧΟΛΙΑ (2)

γουστάρω φαντάρια

Εγώ νομίζω πάλι ότι θα ήταν καταλληλος για ένα night show με λαοτκι, αδελφές, λεσβιες, drag queen κλπ... Θα ήταν στο στοιχείο του και θα πήγαινε πολύ καλά

Τώρα

ποιος φανατσιωνεται φανταρια ειναι φανερο κρυπτο-αδερφή φασιστα... Ο Φώτης είναι από τις πιο ευγενικές προσωπικότητες της τηλεόρασης-άντε πάνε στο πρακτορείο του ΟΠΑΠ απόβλητο εσύ.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης