Η σύζυγος του πρώην νικητή του «Survivor» εξομολογήθηκε ότι η περίοδος μετά τη γέννηση της κόρης τους δεν ήταν εύκολη, τονίζοντας ωστόσο ότι είχε δίπλα της ανθρώπους που την αγαπάνε. Πρόσθεσε μάλιστα πως όσο περνάει ο καιρός συνειδητοποιεί ότι γίνεται πιο δυνατή. Το απόσπασμα από τη συνέντευξη προβλήθηκε στην εκπομπή «Happy Day».
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d68nukcvz25l)
Πιο αναλυτικά, είπε στο περιοδικό «OK!»: «Η σχέση μας έχει εξελιχθεί σίγουρα και ως προς την οικειότητα και ως προς την μεταξύ μας συνεργασία. Εξάλλου με το που γίναμε ζευγάρι μπήκαμε σε πολύ βαθιά νερά. Μιλάω κυρίως για την υπευθυνότητα που αποκτάς όταν έρχεται στον κόσμο ένα παιδί».
Στη συνέχεια, η Δήμητρα Βαμβακούση αναφέρθηκε στις μέρες μετά τη γέννηση της κόρης τους: «Δεν μπορώ να πω ότι ήταν η πιο όμορφη περίοδος, αλλά έχω ανθρώπους που με αγαπάνε. Όσο περνάει ο χρόνος μαθαίνω να προχωράω εκεί που νόμιζα ότι δεν αντέχω, γίνομαι πιο δυνατή. Στην αρχή ήθελα να επανέλθει γρήγορα το σώμα μου, ήταν περίεργο για εμένα, γέννησα φυσιολογικά. Θήλασα, ξενύχτησα γιατί ήθελα να προσφέρω το καλύτερο στο μωρό μου με ότι έχει προκαθορίσει η φύση».
Μεγαλώνοντας, συνηθίζουμε να μετράμε τις επιτυχίες. Τον πρώτο καλό βαθμό. Το πρώτο μετάλλιο. Το πρώτο γκολ. Την πρώτη φορά που ένα παιδί κάνει ποδήλατο χωρίς βοηθητικές ρόδες.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.
Πώς η AI αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο οι μαθητές μελετούν και προετοιμάζονται για τις εξετάσεις, με τον εκπαιδευτικό να παραμένει ο καθοριστικός παράγοντας της μαθησιακής εμπειρίας