Η σύζυγος του πρώην νικητή του «Survivor» εξομολογήθηκε ότι η περίοδος μετά τη γέννηση της κόρης τους δεν ήταν εύκολη, τονίζοντας ωστόσο ότι είχε δίπλα της ανθρώπους που την αγαπάνε. Πρόσθεσε μάλιστα πως όσο περνάει ο καιρός συνειδητοποιεί ότι γίνεται πιο δυνατή. Το απόσπασμα από τη συνέντευξη προβλήθηκε στην εκπομπή «Happy Day».
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d68nukcvz25l)
Πιο αναλυτικά, είπε στο περιοδικό «OK!»: «Η σχέση μας έχει εξελιχθεί σίγουρα και ως προς την οικειότητα και ως προς την μεταξύ μας συνεργασία. Εξάλλου με το που γίναμε ζευγάρι μπήκαμε σε πολύ βαθιά νερά. Μιλάω κυρίως για την υπευθυνότητα που αποκτάς όταν έρχεται στον κόσμο ένα παιδί».
Στη συνέχεια, η Δήμητρα Βαμβακούση αναφέρθηκε στις μέρες μετά τη γέννηση της κόρης τους: «Δεν μπορώ να πω ότι ήταν η πιο όμορφη περίοδος, αλλά έχω ανθρώπους που με αγαπάνε. Όσο περνάει ο χρόνος μαθαίνω να προχωράω εκεί που νόμιζα ότι δεν αντέχω, γίνομαι πιο δυνατή. Στην αρχή ήθελα να επανέλθει γρήγορα το σώμα μου, ήταν περίεργο για εμένα, γέννησα φυσιολογικά. Θήλασα, ξενύχτησα γιατί ήθελα να προσφέρω το καλύτερο στο μωρό μου με ότι έχει προκαθορίσει η φύση».
Το Growthfund Investor Summit 2026, πραγματοποιείται στις 22 Ιουνίου φιλοδοξώντας να αναδείξει τον ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει η Ελλάδα στον νέο γεωοικονομικό χάρτη
Σχολές και τμήματα, φιλοσοφία και προτεραιότητες, δυνατότητες και προοπτικές που συναποτελούν το ακαδημαϊκό οικοδόμημα του UNIC Athens και δίνουν το στίγμα του στη νέα, λαμπρή και συναρπαστική εποχή γνώσης.