Σακίρα- Ζεράρ Πικέ: Η υπερπολυτελής έπαυλη που αγόρασαν στην Κύπρο

Σακίρα- Ζεράρ Πικέ: Η υπερπολυτελής έπαυλη που αγόρασαν στην Κύπρο

Η εντυπωσιακή κατοικία 800 τετραγωνικών μέτρων είναι σε ένα πολυτελές resort στο Ακρωτήριο Αγίου Γεωργίου της Πέγειας

shakira-pique
Στις 2 Νοεμβρίου προβλήθηκε στη γαλλική τηλεόραση η εκπομπή «50 minutes inside» με παρουσιαστή τον Νίκο Αλιάγα, και ήταν αφιερωμένη στις φυσικές ομορφιές της Κύπρου, καθώς και στους παγκοσμίου φήμης καλλιτέχνες που δεν μπόρεσαν να της αντισταθούν, όπως ο Πολ ΜακΚάρτνει, ο Έλτον Τζον, ο Τζάστιν Μπίμπερ και η Κριστίνα Αγκιλέρα. Σύμφωνα με όσα μετέδωσε το γαλλικό δίκτυο TF1, και η Σακίρα μαγεμένη από τις ομορφιές του νησιού, προχώρησε στην αγορά έπαυλης που βρίσκεται στην Πέγεια μπροστά στη θάλασσα του Ακάμα.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Φιλελεύθερος» της Κύπρου, άνθρωποι που γνώρισαν τη Σακίρα μίλησαν με τα καλύτερα λόγια, την χαρακτήρισαν πολύ φιλικό και ζεστό άτομο που τους εξέπληξε η απλότητα του χαρακτήρα της.




Η Κολομβιανή σταρ που είναι ζευγάρι με τον ποδοσφαιριστή της Μπαρτσελόνα, Ζεράρ Πικέ, -μαζί έχουν αποκτήσει δύο γιους, Μίλαν και Σάσα- έχει επισκεφθεί την Κύπρο για διακοπές περισσότερο από μια φορά.
Καταγραφη



Η διώροφη έπαυλη είναι κτισμένη σε γη 2.500τ.μ., είναι λειτουργική, βρίσκεται στην καρδιά του Ακάμα, διαθέτει έξι υπνοδωμάτια και οκτώ μπάνια, ένα δωμάτιο έχει διαμορφωθεί σε home cinema, τεράστιο σαλόνι, κάβα με κρασιά, τζακούζι, σπα, θερμαινόμενη πισίνα και μεγάλη εξωτερική πισίνα με κήπους. Στο πολυτελές resort που βρίσκεται η έπαυλη της Σακίρα υπάρχει γυμναστήριο, γήπεδα τένις και ποδοσφαίρου, ποδηλασία, ιππασία, παιδότοποι, ένα από τα μεγαλύτερα αν όχι το μεγαλύτερο spa στην Κύπρο, εστιατόρια, υπηρεσίες θυρωρού κ.λπ., και γειτονεύει με υπερπολυτελές ξενοδοχείο υπό κατασκευή το οποίο θα εξυπηρετεί και τις επαύλεις, αφού θα διαθέτει οκτώ εστιατόρια διεθνούς κουζίνας. Δίπλα από το resort, είναι υπό ανέγερση ένα πολυτελέστατο ξενοδοχείο 5 αστέρων και αναμένεται να λειτουργήσει σύντομα.

03_1
photo: philenews.com

Untitled-3
cache_1000x3000_Analog_medium_813361_192621_4112019
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης