Ελένη Φουρέιρα: Το «Fuego» ακούγεται σε σειρά του Netflix

Ελένη Φουρέιρα: Το «Fuego» ακούγεται σε σειρά του Netflix

Το τραγούδι ακούγεται σε σκηνή της επιτυχημένης σειράς «Elite» του Netflix

eleni_foureira_eurovision_2018
Την τεράστια απήχηση της Ελένης Φουρέιρα και των τραγουδιών της σε όλη την Ευρώπη επιβεβαιώνει η επιλογή του «Fuego» από τους παραγωγούς της επιτυχημένης σειράς «Elite» του Netflix, η οποία καθηλώνει εκατομμύρια τηλεθεατές!

Το mega hit με το οποίο η «εκρηκτική» performer κατέκτησε τα charts και τις καρδιές όλων, «ντύνει» μια από τις σκηνές της δημοφιλούς ισπανικής παραγωγής, στο 6ο επεισόδιο του 2ου κύκλου, όπου εκτυλίσσεται ένα party. Μάλιστα, η εν λόγω σκηνή γυρίστηκε στο Teatro Barcelo της Μαδρίτης, ένα από τα μέρη όπου η Ελένη Φουρέιρα έχει κάνει sold out εμφανίσεις στο πλαίσιο της πολύμηνης ευρωπαϊκής της περιοδείας, που συνεχίζεται για περισσότερο από ένα χρόνο.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Ελένη Φουρέιρα «μαγνητίζει» το Netflix. Το Μάιο που μας πέρασε, πρωταγωνίστησε σε spot του Netflix Espana για τον τελικό της Eurovision, που ήταν εμπνευσμένο από το «La Casa de Papel».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Elite is on #fuego 🔥⠀ You can now enjoy @foureira super international hit Fuego on the 2nd season of Netflix's phenomenon series, @elitenetflix with more than 20 million viewers every month😵 ⠀ ⠀ The scene was shot at Teatro Barcelo in Madrid where Eleni has made many sold out shows during her European tour. ⠀ ⠀ Clearly Netflix is in love with Eleni ❤️ In May, Netflix Espana released a special video for Eurovision final, inspired by the popular show "La Casa De Papel" where Eleni was starring. #elite #foureira #netflix #panikhits #panikstars

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Panik Entertainment Group (@panik_entertainment_group) στις

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης