Βασιλική Μιλλούση: Παραδίδει μαθήματα γυμναστικής σε προχωρημένη εγκυμοσύνη

Βασιλική Μιλλούση: Παραδίδει μαθήματα γυμναστικής σε προχωρημένη εγκυμοσύνη

Η πρωταθλήτρια της ενόργανης γυμναστικής είναι πάντα σε φόρμα

petrounias-milliousi
Η Βασιλική Μιλλούση και ο Λευτέρης Πετρούνιας σε λίγο καιρό θα κρατάνε στην αγκαλιά τους το πρώτο τους παιδάκι και ήδη είναι πολύ ευτυχισμένοι. Η αθλήτρια της ενόργανης γυμναστικής που είναι φανατική οπαδός της γυμναστικής και της σωστής διατροφής μέσα από το λογαριασμό της στο Instagram παραδίδει μαθήματα για εγκύους ανεβάζοντας βίντεο και δίνοντας συμβουλές.

Στην τελευταία της ανάρτηση γράφει: «Καλημέρα σας!!❤ Με ρωτάτε πολλές τι γυμναστική κάνω τώρα που είμαι έγκυος,λοιπόν...όσο ήμουν διακοπές έκανα όλη την άσκησή μου μέσα στη θαλασσα ,νωρις το πρωι. Ήταν το καλύτερο! Τωρα όμως που δεν ειμαι πια στη θάλασσα και έχω όλο το βάρος της κοιλίτσας μου εγώ ,κάνω κάτι τέτοιο χωρίς να ανεβάζω παλμούς αρκετα και φυσικα όταν δεν νιώθω πολυ καλά...απλα δεν κάνω? Η άσκηση στην εγκυμοσύνη είναι πολύ καλή αρκει να μην κάνουμε υπερβολές(αυτο βέβαια έχει να κάνει και με την φυσική κατάσταση που είχαμε πριν) #pregnancybelly #pregnant #workout #fitmomtobe #loveyourbody».

View this post on Instagram

Καλημέρα σας!!❤ Με ρωτάτε πολλές τι γυμναστική κάνω τώρα που είμαι έγκυος,λοιπόν...όσο ήμουν διακοπές έκανα όλη την άσκησή μου μέσα στη θαλασσα ,νωρις το πρωι.Ήταν το καλύτερο! Τωρα όμως που δεν ειμαι πια στη θάλασσα και έχω όλο το βάρος της κοιλίτσας μου εγώ ,κάνω κάτι τέτοιο χωρίς να ανεβάζω παλμούς αρκετα και φυσικα όταν δεν νιώθω πολυ καλά...απλα δεν κάνω🤗 Η άσκηση στην εγκυμοσύνη είναι πολύ καλή αρκει να μην κάνουμε υπερβολές(αυτο βέβαια έχει να κάνει και με την φυσική κατάσταση που είχαμε πριν) #pregnancybelly #pregnant #workout #fitmomtobe #loveyourbody

A post shared by Vasiliki Millousi oly (@vasilikimillousi) on

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης