Η Αθηνά Οικονομάκου έχει την καλύτερη θέα

Η Αθηνά Οικονομάκου έχει την καλύτερη θέα

Η φωτογραφία που ανέβασε από τη Σαντορίνη

Athina_Oikonomakou
Στην όμορφη Σαντορίνη βρίσκεται η Αθηνά Οικονομάκου και δεν σταματάει να μοιράζεται στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Η ηθοποιός ανέβασε μια φωτογραφία της χωρίς να μας δείξει το πρόσωπό της. «Μακάρι να μπορούσες να δεις τη θέα», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας που ανέβασε.

View this post on Instagram

💥𝐀𝐋𝐋𝐎𝐕𝐄𝐑 𝐆𝐈𝐕𝐄𝐀𝐖𝐀𝐘💥 Το αφεντικό τρελάθηκε!!!Αποφάσισα λοιπόν να κάνω αυτό το Giveaway γιατί σας αγαπώ πολύ & σας ευχαριστώ για όλα και επίσης γιατί είναι μέσα Ιουλίου και είμαι σίγουρη πως θα φτιάξω τρελά την διάθεση κάποιας/ου από εσάς!!! 👉🏼1000€ ΔΩΡΟΕΠΙΤΑΓΗ για μια ή έναν τυχερό από εσάς για να διαλέξει προϊόντα από το @allover.gr (Στα προϊόντα δεν περιλαμβάνονται τα ρούχα της συλλογής μας από Project Soma) Ναι ,ναι!!Είναι ακριβώς αυτό που διαβάζεις!!1000€ σε κοσμήματα και προϊόντα lifestyle θα δοθούν σε κάποιον από εσάς αρκεί να: 1/FOLLOW @allover.gr & @athinao1konomakou 2/Like the photo 3/Mention2 friends Αν παραλήψεις έστω και ένα από τα βήματα η συμμετοχή σου θα θεωρηθεί άκυρη όποτε ΠΡΟΣΕΞΕ🤛🏼 Η κλήρωση θα γίνει την Κυριακή 21/7 Καλή επιτυχία σε ολους!!! _______________________________________ #mondaymood #AthinasHugeGiveaways #AlloverByAthinaOikonomakou #AlloverGr

A post shared by Athina (@athinao1konomakou) on

Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης