Η Άντζελα Δημητρίου έκανε δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες και ρωτήθηκε για το αν αισθάνεται ότι είναι σταρ.
Η τραγουδίστρια μιλώντας στην εκπομπή «Happy Day» εξήγησε ότι δεν νιώθει σταρ αλλά καλλιτέχνης που οφείλει να προσφέρει στο κοινό, τονίζοντας ότι θέλει πάνω απ' όλα να είναι ο εαυτός της.
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d68nn9t2nrpd)
Πιο αναλυτικά, είπε: «Όλοι με ρωτάνε “καλά, πώς έγινε αυτό με την Πάολα;”. Και τους λέω ότι ίσως δουν και περισσότερα αργότερα. Ίσως είναι η αρχή για μια νέα συνεργασία. Αγαπώ πολύ την Πάολα».
Σε ερώτηση για το αν νιώθει ότι είναι σταρ, η Άντζελα Δημητρίου απάντησε: «Αν νιώθω σταρ; Τι ερώτηση είναι αυτή ρε παιδιά; Όλοι μου λένε “καλά, ξέρεις ποια είσαι;” και λέω ότι ξέρω πολύ καλά ποια είμαι. Νιώθω καλλιτέχνης που πρέπει να προσφέρω από το πρωί ως το βράδυ στον κόσμο και πάνω απ’ όλα να είμαι ο εαυτός μου. Το σταριλίκι είναι αλλού, εγώ θέλω να είμαι απλή. Αν ένιωθα σταρ, δεν θα ήμουν με αυτή τη σταρ».
Η Toyota εξελίσσεται εδώ και 6 δεκαετίες μαζί με την ελληνική αγορά και τις ανάγκες των οδηγών, διαμορφώνοντας παράλληλα τη δική της πρόταση για το μέλλον της βιώσιμης αυτοκίνησης.
Η πρώτη παρουσία της ΕΚΟ, μέλος του Ομίλου HELLENiQ ENERGY, στην κορυφαία διεθνή έκθεση superyachts στο Μονακό ενισχύει περαιτέρω τη θέση της ως κορυφαίος προμηθευτής καυσίμων για το Marine και το yachting στην Ανατολική Μεσόγειο και τη Νοτιοανατολική Ευρώπη.
Δύο αρχηγοί που σήκωσαν τα μεγαλύτερα τρόπαια με τις Εθνικές τους ομάδες, δύο εμβληματικές μορφές του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και μία ξεχωριστή συνάντηση στη Θεσσαλονίκη.