Ο Εκτορας Μποτρίνι ξεσπά: «Άι σιχτίρ... μάγειρες της σακούλας»

Ο Εκτορας Μποτρίνι ξεσπά: «Άι σιχτίρ... μάγειρες της σακούλας»

Με ποιους τα έβαλε ο γνωστός σεφ;

Hell’s Kitchen: Η οργισμένη απάντηση του Μποτρίνι σε όσους τον κατηγορούν ότι πετάει το φαγητό
Ο Έκτορας Μποτρίνι είναι γνωστός για το αυθόρμητο και το εκρηκτικό του χαρακτήρα του. Συχνά, μάλιστα, δεν φοβάται να καταθέσει ανοιχτά τις απόψεις του στα social media αδιαφορώντας για τα σχόλια και την κριτική που θα δεχθεί.  Aυτή τη φορά ο ίδιος τα έβαλε με αυτούς που συστήνονται ως μάγειρες και προσπαθούν να το «παίξουν« σεφ. Ο Εκτορας Μποτρίνι, έκανε μία ανάρτηση στο Instagram γράφοντας την άποψή του. 



«Φτάνει πια! Βαρέθηκα τα άνοστα φαγιά των τάχα μου δήθεν «σεφ» που δεν έχουν ούτε τη μαγειρική παιδεία ούτε την αισθητική να πάψουν να φορτώνουν τα πιάτα τους με ό,τι κατεβάσει η γκλάβα τους! Όχι ρε το μπαλσάμικο δεν έχει θέση στη χωριάτικη, ούτε μπορείτε να συνδυάσετε το λάδι τρούφας με τον αχινό! Και φτάνει πια τόσο μέλι, τόσο πετιμέζι και τόση κινόα!
Το αβοκάντο και το φουαγκρά δεν θα σας κάνουν γκουρμέδες, αφήστε τον κόσμο να νιώσει το κυρίαρχο θέμα του πιάτου σας και μην το φορτώνετε περιττές σαχλαμάρες! Όχι ρε, η ζάχαρη δεν πάει παντού! Άι σιχτιρ! Παιδάκια της miliupa και μάγειρες της σακούλας!».


Δείτε την ανάρτησή του:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Φτάνει πια! Βαρέθηκα τα άνοστα φαγιά των τάχα μου δήθεν «σεφ» που δεν έχουν ούτε τη μαγειρική παιδεία ούτε την αισθητική να πάψουν να φορτώνουν τα πιάτα τους με ό,τι κατεβάσει η γκλάβα τους! Όχι ρε το μπαλσάμικο δεν έχει θέση στη χωριάτικη, ούτε μπορείτε να συνδυάσετε το λάδι τρούφας με τον αχινό! Και φτάνει πια τόσο μέλι, τόσο πετιμέζι και τόση κινόα! Το αβοκάντο και το φουαγκρά δεν θα σας κάνουν γκουρμέδες, αφήστε τον κόσμο να νιώσει το κυρίαρχο θέμα του πιάτου σας και μην το φορτώνετε περιττές σαχλαμάρες! Όχι ρε, η ζάχαρη δεν πάει παντού! Άι σιχτιρ! Παιδάκια της miliupa και μάγειρες της σακούλας!..

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ettore Botrini (@ektorasbotrini.official) στις

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης