Βίντεο: Ο Χιου Γκραντ «πουλά τσαμπουκά» σε αξιωματούχο της Ρώμης νομίζοντας ότι είναι παπαράτσι

Βίντεο: Ο Χιου Γκραντ «πουλά τσαμπουκά» σε αξιωματούχο της Ρώμης νομίζοντας ότι είναι παπαράτσι

Η Λουίζα Μελάρα τραβούσε με τον κινητό της έναν εστιάτορα που πετούσε παράνομα απορρίμματα, όταν ξαφνικά εμφανίστηκε μπροστά της ο ηθοποιός

hugh_wife
Το φλεγματικό, βρετανικό χιούμορ, που αποτελεί σήμα κατατεθέν του Χιου Γκραντ στον κινηματογράφο, απουσίαζε πλήρως κατά τη διάρκεια ενός πρόσφατου περιστατικού στη Ρώμη, για το οποίο γράφει σήμερα η Daily Mail.

Συμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα, ο Βρετανός σταρ είχε μια στιγμή έντασης με μία αξιωματούχο της Ρώμης, την οποία συνάντησε κάνοντας βόλτα με τη σύζυγό του στην Αιώνια Πόλη, και φέρεται να την πέρασε για παπαράτσι.

Ως γνωστόν, η ιταλική πρωτεύουσα αντιμετωπίζει ένα τεράστιο πρόβλημα με τα απορρίμματά της, που πλημμυρίζουν καθημερινά τους δρόμους, κάνοντας τη ζωή δύσκολη για τους ντόπιους και δημιουργώντας άκρως αρνητική εικόνα για τους τουρίστες. Οι δημοτικές Αρχές έχουν εξαπολύσει «κυνηγητό» με στόχο τους ασυνείδητους που πετούν τα σκουπίδια τους σε μη επιτρεπόμενους χώρους, επιβαρύνοντας ακόμα περισσότερο το πρόβλημα. Όπως φαίνεται, η επικεφαλής της δημοτικής εταιρείας διαχείρισης απορριμμάτων ΑΜΑ, συμμετέχει αυτοπροσώπως σε αυτό το «κυνήγι». Πρόσφατα, έχοντας εντοπίσει, μετά από καταγγελία, έναν εστιάτορα να πετά παράνομα τα σκουπίδια της επιχείρησής του, η Λουίζα Μελάρα αποφάσισε να τραβήξει ένα βίντεο με το κινητό της, ως αποδεικτικό στοιχείο της παράνομης πράξης.

Εκείνη ακριβώς τη στιγμή, έκαναν την εμφάνισή τους ο Χιου Γκραντ με τη σύζυγό του, οι οποίοι φαίνεται ότι... παρεξήγησαν τελείως το σκηνικό.

Σύμφωνα με την Daily Mail, την ώρα που τραβούσε το βίντεο, η Μελάρα είδε με την άκρη του ματιού της το ζευγάρι να πλησιάζει, με τη σύζυγο του Γκραντ να ετοιμάζεται να περάσει από μπροστά της. Θέλοντας να τους προλάβει ώστε να μην εμφανιστούν στο βίντεο, και χωρίς να τους έχει αναγνωρίσει, άπλωσε το πόδι της για να τους εμποδίσει να περάσουν. Η κίνηση αυτή φαίνεται ότι εξόργισε την Άνα Ελίσαμπετ Έμπερσταϊν, σύζυγο του Χιου Γκραντ. Μια γυναικεία φωνή, που πιστεύεται ότι είναι η δική της, ακούγεται να λέει στο βίντεο: «Ορίστε; Τι κάνεις εκεί; Πολύ ωραία. Ηλίθια σκρ@φα...».

Τότε, σύμφωνα πάντα με την βρετανική εφημερίδα, ακούγεται ο Χιου Γκραντ εκνευρισμένος να λέει: «Μη βάζεις το πόδι σου μπροστά στη γυναίκα μου». Στη συνέχεια βάζει το χέρι του μπροστά στο κινητό της γυναίκας και της το σπρώχνει προς τα κάτω.

Κλείσιμο
Η ίδια η Μελάρα δήλωσε: «Ο Γκραντ, που ήταν εκείνη τη στιγμή πίσω μου, άπλωσε το χέρι και πήρε το κινητό μου. Του το πήρα πίσω και μου είπε ότι είμαι αγενής. Του απάντησα το ίδιο, ενώ ένας συναδελφός μου του εξηγούσε στα αγγλικά ότι είμαι η επικεφαλής της εταιρείας διαχείρισης απορριμμάτων την Ρώμης».

Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο που δημοσιεύει η Daily Mail

Roma, in un video Ama sui rifiuti spunta Hugh Grant. Ma l'attore non gradisce e si infuria
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης