Η Μαρία Ηλιάκη δεν παντρεύεται ακόμα

Η Μαρία Ηλιάκη δεν παντρεύεται ακόμα

Η διάψευση ήρθε μέσα από το Instagram

Maria_Iliaki
Η Κατερίνα Καραβάτου αποκάλυψε πως η κολλητή της Μαρία Ηλιάκη παντρεύεται και μάλιστα αυτή θα είναι η κουμπάρα. «Γιατί το έκανες αυτό; Αυτό θα το πληρώσεις πολύ ακριβά! Θα το πληρώσεις πολύ ακριβά και θα σου πω πως! Όταν θα σε παντρεύω, γιατί να αυτή είναι η είδηση! Εγώ θα τους παντρέψω αυτούς τους δύο! Όταν θα σε παντρεύω, θα σου φέρω τα ειδικά στέφανα που χρειάζεσαι εσύ για να βάλεις μυαλό να πάρεις τον Στέλιο μας, αυτό έχω να σου πω μόνο! Όχι, θα βγαίνεις εσύ να μου κάνεις φάρσα και δεν θα σε δώσω εγώ στον αέρα! Το κρατάω κρυφό τόσο καιρό! Άτιμη θα το πληρώσεις», είχε αναφέρει μέσα από την εκπομπή της.

Κατερίνα Καραβάτου: "Εγώ θα παντρέψω την Μαρία Ηλιάκη!"


Η Μαρία Ηλιάκη όμως αν και βρίσκεται στα καλύτερά της στην προσωπική της ζωή στο πλευρό του Στέλιου Μανουσάκη διέψευσε την είδηση με ανάρτησή της στο Instagram λέγοντας πως δεν παντρεύεται ακόμα.

«Μαθαίνω ότι παντρεύομαι not…και όχι τίποτα άλλο ξεσηκώθηκε και ο μπαμπάς μου και ψάχνει ρούχα. Σας ευχαριστώ για τις ευχές αλλά όταν αρχίσω να ψάχνω για μπομπονιέρες και κουμπάρο θα σας ενημερώσω εγώ πρώτη απ’ όλους #notmarriedyet».


Η Μαρία Ηλιάκη μοιράζει το χρόνο της μεταξύ Ελλάδας και Ελβετίας για να βρίσκεται δίπλα στον σύντροφο της Στέλιο Μανουσάκη, ο οποίος εργάζεται εκεί ως γυναικολόγος. Οι δυο τους είναι πολύ ερωτευμένοι και η παρουσιάστρια συχνά ανεβάζει stories στο Ιnstagram απευθυνόμενη σε εκείνον.


Κλείσιμο
View this post on Instagram

You make me happy when skies are grey😊❤️

A post shared by maria Iliaki (@marakiiliaki) on

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης