Τόνια Σωτηροπούλου: Ο Μπον Τζόβι, o Κρεγκ, ο Τότσικας, ο Μαραβέγιας και οι άλλοι

Τόνια Σωτηροπούλου: Ο Μπον Τζόβι, o Κρεγκ, ο Τότσικας, ο Μαραβέγιας και οι άλλοι

Το μοντέλο έδωσε την πιο χιουμοριστική συνέντευξη

Tonia_Sotiropoulou
Μια από τις πιο χιουμοριστικές και διαφορετικές συνεντεύξεις παραχώρησε η Τόνια Σωτηροπούλου στον Δημήτρη Ουγγαρέζο. Η ηθοποιός αποκάλυψε ποιος ήταν ο παιδικός της έρωτας και τι έκανε όταν τον είδε από κοντά και άλλα πολλά και ενδιαφέροντα.

«Ήταν παιδικός μου έρωτας ο John Bon Jovi, όταν γνωριστήκαμε από κοινή παρέα ήμουν αμίλητη για τρεις πρώτες ώρες και κοιτούσα μόνο το ποτήρι με το ποτό μου. Ξέσπασα με κραυγές μπροστά στον John Bon Jovi! Δεν ακολούθησα τον Robert Pattinson στην τουαλέτα, ήρθε και με βρήκε κατά λάθος και λίγο νωρίτερα τον μύρισα καθώς περνούσε από το bar.  Ο Αποστόλης Τότσικας θα μπορούσε να κάνει καριέρα στο εξωτερικό, είναι απίστευτη κινηματογραφική φάτσα.
Είναι τέλειο αυτό που μας συμβαίνει με τον Κωστή! Για αρκετές ημέρες έκανε πρόβες στο σπίτι και ήταν λίγο περίεργο κάθε πρωί να ακούω χορικά. Θα μπορούσε ο Μάνος ο Γαβράς να είναι ο Έλληνας James Bond! Εάν έπαιρνα όσκαρ πρώτα θα ευχαριστούσα τον θεό. Έχω κρατήσει ένα μπουκάλι νερό που έπινε ο Daniel Craig σαν ενθύμιο».


Τόνια Σωτηροπούλου: Δε φαντάζεστε τι ενθύμιο κράτησε από τον Daniel Craig!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης