Κατερίνα Ντούσκα: Δεν νιώθω την υποχρέωση να είμαι αρεστή στους γύρω μου

Κατερίνα Ντούσκα: Δεν νιώθω την υποχρέωση να είμαι αρεστή στους γύρω μου

Για τα θέματα που έχει κατά καιρούς με το βάρος της μίλησε η τραγουδίστρια που θα μας εκπροσωπήσει στη Eurovision

Katerina_Duska
Λίγο πριν αναχωρήσει για το Τελ Αβίβ για να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη φετινή Eurovision η Κατερίνα Ντούσκα μίλησε στο περιοδικό In Style για το τραγούδι της με τίτλο «Better Love» αλλά και γαι τη μάχη που δίνει κατά καιρούς με τα κιλά της.

Η τραγουδίστρια αναφερόμενη στο τραγούδι της «Better Love», τόνισε πως και η ίδια νιώθει «power girl»: «Κάθε γυναίκα οφείλει να πιστεύει ότι είναι power girl. Για εμένα δυναμικό κορίτσι είναι εκείνο που πιστεύει στον εαυτό του, που ακολουθεί αυτό που θέλει η ίδια, που ακούει τις προσωπικές της ανάγκες. Να μπορεί να είναι μόνη της, να είναι ανεξάρτητη και να ορίζει τη ζωή της εκείνη και όχι κάποιος άντρας, σχέση ή τα θέλω του περίγυρου. Η γυναίκα έχει βασανιστεί πολύ μέσα στον χρόνο με το τι απαιτούν οι άλλοι από εκείνη. Νομίζω ότι διανύουμε πολύ ωραίες εποχές. Υπάρχει μια συναίσθηση γύρω από τέτοια θέματα και η γυναίκα πια αντιλαμβάνεται ότι μπορεί να είναι όποια πραγματικά θέλει να είναι».

Στη συνέχεια μίλησε και για τη μάχη που δίνει με τα κιλά της αποκαλύπτοντας πως έχει συχνές αυξομειώσεις στο βάρος: «Μέχρι τώρα είχα αυξομειώσεις στο βάρος μου. Παίρνω και χάνω εύκολα κιλά, γιατί κάνω έντονη κατακράτηση. Έχω περάσει διάφορες ταλαιπωρίες στη ζωή μου με θεραπείες ορμονικής φύσης, κατά τις οποίες με έχω δει με δέκα κιλά επιπλέον. Δεν είμαι όμως υστερική με το βάρος. Θεωρώ άθλιο πράγμα το body shaming. Ο κάθε άνθρωπος πρέπει να τα έχει καλά με το σώμα του, με το βάρος που εκείνος ορίζει ότι τον βολεύει. Δεν με ενδιαφέρει το νούμερο που λέει η ζυγαριά, ούτε το τι πιστεύουν οι άλλοι για το σώμα μου. Δεν νιώθω την υποχρέωση να είμαι αρεστή στους γύρω μου. Αυτό που θέλω είναι να νιώθω ελαφριά και δυνατή στην καθημερινότητά μου. Αγαπώ το φαγητό και είμαι λαίμαργη. Μου φαίνεται αστείο όταν κάποιος παίρνει δύο κιλά και το κάνει θέμα. Για μένα είναι σίγουρο ότι κάθε καλοκαίρι θα πάρω πέντε κιλά και θα επανέλθω».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης