Netflix και 'Αγιος Βαλεντίνος: Τι να δείτε με το ταίρι σας

Netflix και 'Αγιος Βαλεντίνος: Τι να δείτε με το ταίρι σας

Προτάσεις για ρομαντικούς, σειράκηδες αλλά και κολλήμενους με τους πρώην...

jacuzi
Πολλοί θα επιλέξουν για σήμερα να περάσουν την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου βλέποντας κάτι ρομαντικό στην τηλεόραση. Αν έχετε Netflix, για να μην ψάχνεστε, σας έχουμε ετοιμάσει τον απόλυτο οδηγό:

Για τους αιώνια ρομαντικούς:
To All The Boys I’ve Loved Before
Τα πάντα ανατρέπονται στην ήσυχη καθημερινότητα της έφηβης Λάρα Τζιν, όταν τα μυστικά ερωτικά της γράμματα στέλνονται μυστηριωδώς και στα πέντε αγόρια που της αρέσουν.
Σχόλιο: Μια χαρά ταινιούλα για τα πρώτα σκιρτήματα, μην περιμένετε να δείτε έντονες σκηνές πάθους αλλά για ανάλαφρη κομεντί είναι ό,τι πρέπει.

Για όσους δεν βρίσκουν ταίρι για κανένα λόγο:
Sierra Burgess Is A Loser
Ένα μήνυμα σε λάθος νούμερο πυροδοτεί έναν εικονικό έρωτα ανάμεσα σε μια έξυπνη αλλά καθόλου δημοφιλή έφηβη και έναν γλυκό αθλητή που νομίζει ότι μιλάει με μια μαζορέτα.
Σχόλιο: Αν νιώθετε ότι δεν αξίζετε, ότι δεν θα βρείτε ποτέ την αληθινή αγάπη, πλανάστε οικτρά. Άλλη μια ανάλαφρη κομεντί μεν, με βαθιά νοήματα δε.

Για τους «έλα σπίτι μου να δούμε ταινία»:
Fifty Shades Darker
Η Άνα ξεκινά νέα καριέρα στον εκδοτικό χώρο, ενώ ο Κρίστιαν επαναδιαπραγματεύεται τους όρους της σχέσης τους. Εξωτερικές δυνάμεις όμως απειλούν να τους χωρίσουν.
Κλείσιμο
Σχόλιο: Δεν ξέρουμε γιατί το Netflix διέθεσε κατευθείαν το δεύτερο μέρος της τριλογίας και όχι το πρώτο, ίσως και να θεωρεί ότι το κοινό του είναι ήδη… προχωρημένο. Κάποιοι θεωρούν την ταινία κακή, υπόσχεται ωστόσο να σας φέρει πιο κοντά.

Γι’ αυτούς που αγαπάνε τις αληθινές ιστορίες:
Loving
Ο διαφυλετικός γάμος ενός ζευγαριού το 1958 πυροδοτεί μια υπόθεση που φτάνει στο Ανώτατο Δικαστήριο.
Σχόλιο: H ταινία βασίζεται σε μια αληθινή ιστορία αγάπης και η πρωταγωνίστρια προτάθηκε για Όσκαρ Α’ Γυναικείου Ρόλου ενώ ο πρωταγωνιστής για Χρυσή Σφαίρα. Αξίζει την προσοχή σας.

Δείτε και τις υπόλοιπες προτάσεις εδώ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης