Αναλυτικά οι τηλεθεάσεις - Ο Τιτανικός προκάλεσε… ναυάγιο

Αναλυτικά οι τηλεθεάσεις - Ο Τιτανικός προκάλεσε… ναυάγιο

Δείτε τις επιδόσεις ανά ζώνη

titanic
Λίγο ο χειμώνας που έρχεται και λίγο ο βοριάς που άρχισε να ρίχνει τις θερμοκρασίες βοήθησαν έτσι ώστε όσοι είδαν τηλεόραση από τον καναπέ να αφεθούν στη γοητεία μιας κλασικής ταινίας όπως ο «Τιτανικός» που πρόβαλε το Star.

Με μέσο όρο που ξεπέρασε το 21% η ξένη ταινία ήταν η καλύτερη επιλογή και ο λόγος που ο ανταγωνισμός στο prime time «έπεσε στα βράχια».

Το «Voice» στον ΣΚΑΪ οριακά ξεπέρασε το 17%, ενώ το «Nomads» του ΑΝΤ1 μόλις πλησίασε το 13%. Μόνο οι σειρές του Alpha κατάφεραν να μείνουν «στο ύψος» τους ξεπερνώντας ακόμη και το 25% στον μέσο όρο του δυναμικού κοινού στην περίπτωση του «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα».

Στην πρωινή ζώνη η κατάταξη παρέμεινε σταθερή με τον Γιώργο Παπαδάκη και τη Φαίη Σκορδά να κατακτούν την πρωτιά με 27,2% και 22,6% αντίστοιχα. Στο 19,5% το «Happy Day» στον Alpha, στο 20,7% η «Φωλιά των Κου Κου» στο Star και 11,65 οι «Αταίριαστοι» στον ΣΚΑΪ. Σταθερά μονοψήφιος ο μέσος όρος του «Ευτυχείτε» στο Open με 8,7%.

Στη μεσημεριανή ζώνη ο Νίκος Μουτσινάς και το «Για την παρέα» έκανε τον καλύτερο μέσο όρο του με σχεδόν 16% το «Shopping Star» 23,6%, το «Ρουκ Ζουκ» 19%, και το «Deal» 18,7%.

Στην κορυφή το δελτίο ειδήσεων του Alpha που έφτασε το 20,6%. Ακολούθησε ο ΑΝΤ1 με 18,8%, το Star με 17,3%, ενώ ο ΣΚΑΪ παραμένει χαμηλά με 9%. Στο Open η Ελλη Στάη ξεπέρασε οριακά το 5% ενώ η «Αυτοψία» με τον Αντώνη Σρόιτερ στον Alpha κατάφερε παρά τον ισχυρό ανταγωνισμό να ξεπεράσει το 15%.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης