Zuhair Murad: Ο Λιβανέζος σχεδιαστής που λατρεύουν στο Hollywood στην Athens Xclusive Designers Week

Zuhair Murad: Ο Λιβανέζος σχεδιαστής που λατρεύουν στο Hollywood στην Athens Xclusive Designers Week

Το εκλεπτισμένο VIP κοινό, επιχειρηματίες, δημοσιογράφοι, επιφανείς κυρίες από το χώρο της Μόδας και του Επιχειρείν, και πολλές εξέχουσες προσωπικότητες που παρακολούθησαν την επίδειξη στην «καρδιά» της Μόδας, πραγματικά μαγεύτηκαν από τις υπέροχες δημιουργίες του και την άψογη διοργάνωση που είχε η επιτυχημένη επίδειξη

murad1
Η Athens XclusiveDesigners Week είχε την χαρά να φιλοξενήσει σημαντικούς οίκους μόδας από το εξωτερικό ως «Special Guests of Honour!». Ο μετρ της υψηλής ραπτικής Zuhair Murad από το Λίβανο, ο σχεδιαστής που λατρεύουν όλες οι celebrities του Χόλιγουντ και που τις δημιουργίες του επιλέγουν, ανάμεσα σε πολλές, οι Jennifer Lopez, Beyonce, Shakira, Jeniffer Aniston, Kate Hudson, Blake Lively παρουσίασε στο πλαίσιο της Ελληνικής Εβδομάδας Μόδας την Pret a Porter συλλογή του για πρώτη φορά μέσα από ένα λαμπερό fashion show στο Περιστύλιο του Ζαππείου Μεγάρου, το Σάββατο 3 Νοεμβρίου στις 16:00 το απόγευμα.

Το εκλεπτισμένο VIP κοινό, επιχειρηματίες, δημοσιογράφοι, επιφανείς κυρίες από το χώρο της Μόδας και του Επιχειρείν, και πολλές εξέχουσες προσωπικότητες που παρακολούθησαν την επίδειξη στην «καρδιά» της Μόδας, πραγματικά μαγεύτηκαν από τις υπέροχες δημιουργίες του και την άψογη διοργάνωση που είχε η επιτυχημένη επίδειξη.  

murad9


Κλείσιμο
Ο Zuhair Murad, ο αγαπημένος Λιβανέζος σχεδιαστής, ήταν ο επίσημος καλεσμένος της AXDW και η συλλογή που παρουσίασε για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2019 ήταν αυτή που έδωσε ένα άλλον αέρα εξωτερικού στην εβδομάδα μόδας της Αθήνας.

murad1


Τα ρούχα του σχεδιαστή, όπως κατέγραψε το protothema.gr,  είχαν διαφάνειες, πολύτιμες πέτρες, ένα ρομαντικό και ταυτόχρονα glamour στυλ, παλ αποχρώσεις και  ντελικάτες διαφάνειες. Συνοδεύονταν άλλα από πέδιλα κι άλλα από μποτάκια που έδιναν μια extra θηλυκή αισθητική ή ροκ στις δημιουργίες του.

murad2


Για τις εντυπωσιακές δημιουργίες χρησιμοποιήθηκαν χειροποίητες δαντέλες, μετάξια, αλλά και πολύτιμες πέτρες. Αυτά ήταν και τα στοιχεία που είδαμε να κυριαρχούν στο show του σχεδιαστή στο Ζάππειο. Ο κορυφαίος σχεδιαστής εμφανίστηκε στο τέλος του show, ιδιαίτερα σεμνός και ταπεινός σε total black εμφάνιση, καταχειροκροτούμενος από τους παρευρισκομένους που απόλαυσαν μια επίδειξη διεθνών προδιαγραφών.

Η διοργάνωση ολοκληρώθηκε στις 4 Νοεμβρίου. 

murad3

MURAD4
ΕΛΕΝΑ ΜΑΚΡΗ - ΕΙΡΗΝΗ ΝΤΑΙΦΑ - ΕΛΕΝΑ ΒΡΕΤΤΟΥ


MURAD5
ΧΑΡΗΣ ΤΣΙΜΟΓΙΑΝΝΗΣ - ΡΟΗ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΥ - ZUHAIR MURAD - ΤΟΝΙΑ ΦΟΥΣΕΚΗ - ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΤΑΒΛΑΣ

MURAD6
ΛΑΟΥΡΑ ΝΤΕ ΝΙΓΚΡΙΣ - ΜΕΜΑ ΑΓΑΠΗΝΟΥ ΣΙΜΩΝΕΤΑΤΟΥ - ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΚΟΝΔΥΛΑΤΟΣ - ΣΟΥΛΑ ΛΙΑΚΟΥ - ΛΑΚΗΣ ΓΑΒΑΛΑΣ

MURAD7
ΜΑΡΙΕΤΤΑ ΧΑΝΔΡΗ - ΧΑΛΑΚ ΧΟΥΡΙ

MURAD8
ZUHAIR MURAD - ΤΟΝΙΑ ΦΟΥΣΕΚΗ - ΙΩΑΝΝΑ ΠΡΙΝΟΥ

murad10
ΛΙΖΑ ΔΟΥΚΑΚΑΡΟΥ - ΓΙΟΥΛΗ ΜΑΝΩΛΗ

MURAD11
ΧΑΛΑ ΧΟΥΡΙ - ΕΛΕΝΑ ΝΤΑΒΛΑ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης