Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Θέλω ένα κορίτσι, γιατί έχω ήδη αγόρι. Νιώθω ότι μπορεί να είναι το άτομο που θα αγαπώ περισσότερο στον κόσμο, αλλά ίσως και να είναι αυτό που θα μισώ. Αυτό νιώθω ότι θα συμβεί. Θα με βάζει συνέχεια στη θέση μου, έτσι δεν είναι;».
Σε άλλο σημείο της εμφάνισής της, αναφέρθηκε και στον σύντροφό της, Ριτς Πολ. «Με μητέρα εμένα και τον Ριτς ως πατέρα της, θα γίνει μια αρχόντισσα, μια μικρή βασίλισσα. Έτσι δεν είναι;», είπε χιουμοριστικά.
Η Toyota εξελίσσεται εδώ και 6 δεκαετίες μαζί με την ελληνική αγορά και τις ανάγκες των οδηγών, διαμορφώνοντας παράλληλα τη δική της πρόταση για το μέλλον της βιώσιμης αυτοκίνησης.
Η πρώτη παρουσία της ΕΚΟ, μέλος του Ομίλου HELLENiQ ENERGY, στην κορυφαία διεθνή έκθεση superyachts στο Μονακό ενισχύει περαιτέρω τη θέση της ως κορυφαίος προμηθευτής καυσίμων για το Marine και το yachting στην Ανατολική Μεσόγειο και τη Νοτιοανατολική Ευρώπη.
Δύο αρχηγοί που σήκωσαν τα μεγαλύτερα τρόπαια με τις Εθνικές τους ομάδες, δύο εμβληματικές μορφές του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και μία ξεχωριστή συνάντηση στη Θεσσαλονίκη.