Το πρώην μοντέλο μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και απάντησε στα όσα ακούγονται για εκείνη και τον ποδοσφαιριστή.
«Όταν έχεις δώσει τα πάντα, ποτέ κανείς δεν πρέπει να μετανιώνει. Αν μη τι άλλο, νιώθω ευλογημένη και ευγνώμων. Δεν παύω να έχω τρία υπέροχα παιδιά, καρπούς πραγματικής αγάπης. Αυτό δεν θα αλλάξει ποτέ», είπε χαρακτηριστικά.
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d1edc2ux9qd5)
Όσο για τη ζωή της, μετά τον χωρισμό, ανέφερε: «Είμαι στη φάση που κοιτάζω εμένα και τα παιδάκια μου. Εγώ το περιμένω, θα έρθουν καλύτερες μέρες και μου το οφείλω και το οφείλω και στα παιδιά μου. Γιατί όταν η μαμά είναι καλά, είναι και τα παιδιά».
Πρόσθεσε στη συνέχεια: «Δεν υπάρχει αλλαγή. Ο μπαμπάς θα παραμείνει για πάντα μπαμπάς. Όταν ένα ζευγάρι αλλάζει πορεία ως ζευγάρι, δεν αλλάζει ως γονείς. Δεν αλλάζει τίποτα. Πάντα τον θαύμαζα, τον αγαπούσα, τον αγαπάω ως πατέρα των παιδιών μου».
Τέλος, για το ενδεχόμενο να τα ξαναβρούν, είπε: «Δεν είναι θέμα δεύτερης ευκαιρίας, γιατί από ένα σημείο και έπειτα καταντάει μοτίβο. Είμαι άνθρωπος που κοιτάει μπροστά».
Σε μια νέα στρατηγική κίνηση που διευρύνει την παραγωγική της βάση και ενισχύει την παρουσία της στους τομείς της στεγανοποίησης και των έργων υποδομής, η ISOMAT εντάσσει στον Όμιλο το καταξιωμένο ελληνικό brand ESHA, μέσω της νεοσύστατης θυγατρικής ISOMAT BITUMEN.
Η Toyota εξελίσσεται εδώ και 6 δεκαετίες μαζί με την ελληνική αγορά και τις ανάγκες των οδηγών, διαμορφώνοντας παράλληλα τη δική της πρόταση για το μέλλον της βιώσιμης αυτοκίνησης.
Πώς η AI αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο οι μαθητές μελετούν και προετοιμάζονται για τις εξετάσεις, με τον εκπαιδευτικό να παραμένει ο καθοριστικός παράγοντας της μαθησιακής εμπειρίας