Πολ ΜακΚάρτνεϊ: Έκανα χρήση ναρκωτικών και είδα τον Θεό

Πολ ΜακΚάρτνεϊ: Έκανα χρήση ναρκωτικών και είδα τον Θεό

Τι είπε για την εμπειρία του κατά τη χρήση ναρκωτικών την εποχή της παντοκρατορίας των Beatles

pol-beatle-1
Για την εμπειρία του να δει τον Θεό όταν πήρε ναρκωτικά μίλησε στους Sunday Times ο Πολ ΜακΚάρτνεϊ μολονότι ο ίδιος ήταν το μέλος των Beatles που είχε την μικρότερη επιθυμία για χρήση ουσιών κατά την περίοδο που τα «Σκαθάρια» μεσουρανούσαν.

«Έμεινα αποσβολωμένος στον καναπέ. Και είδα τον Θεό, αυτό το απίστευτο ανώτερο πράγμα και ένιωσα ταπεινός» περιέγραψε την εμπειρία που βίωσε αμέσως μόλις έκανε χρήση της ουσίας DMT (Dimethyltryptamine).

Σύμφωνα με τον ΜακΚάρτνεϊ μαζί του εκείνη τη στιγμή ήταν ο ιδιοκτήτης γκαλερί Ρόμπερτ Φρέιζερ.

«Αυτό που λέω είανι ότι αυτή η στιγμή αν και δεν μου άλλαξε τελείως τη ζωή, ήταν ένα στοιχείο. Ήταν τεράστιο. Ένας τεράστιος τοίχος το τέλος του οποίου δεν μπορούσα να δω καθώς βρισκόμουν στη βάση του. Και μπορεί όλοι οι άλλοι να μιλούσαν για παραισθήσεις αλλά τόσο ο Ρόμπερτ όσο κι εγώ είπαμε "το είδες αυτό;" καθώς νιώθαμε ότι είχαμε δει ένα ανώτερο ον» συνέχισε την περιγραφή της εμπειρίας του ο πρώην Beatle.

Όσο για τις τωρινές μουσικές του αναζητήσεις ο ΜακΚάρτνεϊ μίλησε για τη συνεργασία του με τον ράπερ Stormzy, που ζήτησε τις συμβουλές του.

Κλείσιμο
«Θέλει να προωθήσει τη μουσική. Εγώ του έδειξα ορισμένες βασικές μουσικές οδηγίες».

Μιλώντας, τέλος, για την κατάσταση του κόσμου, ο Πολ ΜακΚάρτνεϊ δήλωσε απογοητευμένος για μια κατάσταση στην οποία «έχουν επιστρέψει η βια και η αλαζονεία».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης