Μαριάννα Τουμασάτου: Το θέατρο είναι πιο γοητευτικό από την τηλεόραση

Μαριάννα Τουμασάτου: Το θέατρο είναι πιο γοητευτικό από την τηλεόραση

Η ηθοποιός Μαριάννα Τουμασάτου μιλάει για την καριέρα της, τα μελλοντικά σχέδια αλλά και πώς είναι να είσαι εργαζόμενη μητέρα

Marianna_Toumasatou
Όσον και αν δεν θέλει να μιλά για επιτυχίες, το όνομά της είναι άμεσα συνδεδεμένο με τις πιο αγαπημένες σειρές και θεατρικές παραστάσεις των τελευταίων ετών. Η Μαριάννα Τουμασάτου, που φέτος το καλοκαίρι βρίσκεται στην ταράτσα του Θεάτρου Λαμπέτη με το έργο «Πανικός στο υπουργείο», μιλά στο protothema.gr τη δουλειά, τα τηλεοπτικά της σχέδια αλλά και πώς καταφέρνει να συνδυάζει δουλειά και οικογένεια. 

- Πώς ανταποκρίνεται το κοινό στο έργο;
Έχει καλή διάθεση, περνάει καλά και ανταποκρίνεται θετικά, το έργο είναι εξάλλου μια δυνατή κωμωδία.

- Βοηθάει σε αυτό ότι είναι καλοκαίρι;
Δεν το πιστεύω αυτό, είναι ένα έργο πάντως καιρού στη Γαλλία ανέβηκε καταχείμωνο.

- Παίζετε συνήθως ρόλους δυναμικών γυναικών όπως τώρα στο Θέατρο Λαμπέτη την Νίκη μια γραμματέα κομψή δυναμική με μπρίο... και πολλά θέματα να επιλύσει, νομίζετε ότι κάποιος τύπος κοινού ταυτίζεται με εσάς;
Όλοι μπορούν να ταυτιστούν με οποιονδήποτε ήρωα,ανάλογα με τις στιγμές, δεν έχει να κάνει με ποιος ηθοποιός παίζει, είναι η στιγμή, η φάση που το αντιπροσωπεύει.

- Έχετε όμως κοινό που σας ακολουθεί και σας υποστηρίζει.
Όντως υπάρχουν άνθρωποι που με παρακολουθούν χρόνια και χαίρομαι πολύ για αυτό, γιατί για να εισπράττω κάτι τέτοιο σημαίνει ότι δεν τους έχω προδώσει ούτε άθελά μου.

-Τι κάνει μια γυναίκα ελκυστική;
Ο καθένας έχει τις δικές του προτεραιότητες, άλλοι έλκονται από την ομορφιά, άλλοι από την εξυπνάδα, την γοητεία, αμέτρητες οι αιτίες...

-Ετοιμάζεστε τον προσεχή χειμώνα να πρωταγωνιστήσετε στη δραματική σειρά του Αντένα «Γυναίκα Χωρίς Όνομα». Πώς μπορείτε να είστε από την κωμωδία στο δράμα και τούμπαλιν;
Αν και αγαπώ πολύ την κωμωδία γιατί είναι πιο κοντά στην ψυχοσύνθεση μου, δεν κάνω διάκριση.

-Και το μεταδίδετε αυτό στο κοινό;
Η φύση μου είναι έτσι, αλλά αν υπάρξουν δύσκολες στιγμές αναπαραγάγω τη θετική διάθεση, επανέρχομαι σύντομα και το εκπέμπω.

-Συμμετέχετε σε έργα που παίζονται καλοκαιρινούς μήνες πολύ συχνά, το προτιμάτε από το να είστε σε μια παραλία;
Αυτή τη δουλειά επέλεξα και είμαι τυχερή που έχω κάνει επάγγελμα το χόμπι μου, νιώθω χαρούμενη για αυτό. Ποια η διαφορά χειμώνας ή καλοκαίρι και τον χειμώνα μπορείς να κάνεις διακοπές για σκι σε ένα βουνό και να περάσεις υπέροχα.

-Τηλεόραση ή Θέατρο;
Είναι και τα δύο κομμάτια της δουλειάς πολύ αγαπημένα. Το θέατρο είναι σαφώς πιο γοητευτικό γιατί το δούναι και λαβείν συμβαίνει επί τόπου.

-Πως καταφέρνετε με δύο παιδιά να είστε στις επάλξεις;
Καμιά διαφορά από τις άλλες μητέρες. Και αν γινόμουν γιατρός πάλι θα δούλευα περίεργες ώρες, βράδια, και Σαββατοκύριακα. Όλα είναι πολύ απλά!

-Στο έργο είστε μια γραμματέας που πρέπει να είναι «καθώς πρέπει» χτενισμένη και ντυμένη στην τρίχα, σώζει το «ότι να ναι» αφεντικό της που τυγχάνει και υπουργός Παιδείας από επαγγελματικές γκάφες έχει δυνατές σχέσεις με τον πατέρα της, έχει να αντιμετωπίσει την ανεξάρτητη κόρη της...που έχει μεγαλώσει μόνη της. Στην καθημερινότητα πως μπορεί να επιβιώσει μια γυναίκα μέσα σε αυτή τη ζάλη;
Ποιος δεν έχει οικογένεια για να εμπλέκεται συναισθηματικά μαζί της, όπως και να είναι όλοι μας αγαπάνε και όλους τους αγαπάμε. Αυτό είναι η ζωή!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης