Hard rock κόντρα: Στα «μαχαίρια» ο Τζίμι Πέιτζ των Led Zeppelin με τον Ρόμπι Γουίλιαμς για μία... πισίνα!

Hard rock κόντρα: Στα «μαχαίρια» ο Τζίμι Πέιτζ των Led Zeppelin με τον Ρόμπι Γουίλιαμς για μία... πισίνα!

Ο Πέιτζ, οποίος ζει σε βικτωριανό πύργο από το 1972, εξέφρασε τη δυσφορία του στα σχέδια ανακαίνισης του γείτονά του, λέγοντας ότι οι δονήσεις από τους εκσκαφείς θα προκαλούσαν ανεπανόρθωτες ζημιές

page
Μία διαμάχη μουσικών μεγατόνων έχει ξεσπάσει μεταξύ του Ρόμπι Γουίλιαμς και του πρώην κιθαρίστα των Led Zeppelin, Τζίμι Πέιτζ, με αφορμή μία πισίνα, που θέλησε να κατασκευάσει ο Βρετανός ποπ σταρ στο υπόγειο της έπυλής του στο δυτικό Λονδίνο.

Ο Πέιτζ ισχυρίστηκε ότι οι εκσκαφές θα είναι καταστροφικές για το δικό του σπίτι, έναν επιβλητικό γοτθικό πύργο. 

Οι διαφωνίες των δύο μουσικών μετρούν ήδη τέσσερα χρόνια, όταν ο πρώην σταρ των Take That, αγόρασε το σπίτι δίπλα στον Πέιτζ, το οποίο λ έγεται ότι ανήκε στον σκηνοθέτη Μάικλ Γουίνερ.

Ο Πέιτζ, οποίος ζει στον βικτωριανό πύργο από το 1972, εξέφρασε τη δυσφορία του στα σχέδια ανακαίνισης του Ρόμπι Γουίλιαμς, λέγοντας ότι οι δονήσεις από τους εκσκαφείς θα προκαλούσαν ανεπανόρθωτες ζημιές.

Το περασμένο Ιανουάριο, ο Γουίλιαμς υπέβαλε προτάσεις στο δημοτικό συμβούλιο του Κένσινγκτον τον περασμένο Ιανουάριο για να ανασκάψει ένα υπόγειο και να χτίσει μια πισίνα και εγκαταστάσεις γυμναστικής κάτω από το σπίτι του.

«Έχοντας προστατεύσει τον πύργο για πάνω από 40 χρόνια, θα συνεχίσω να μάχομαι ενάντια σε κάθε νέα απειλή προς το πολύτιμο και μοναδικό αυτό κτίσμα», ανέφερε ο πρώην σταρ των Led, σε επιστολή διαμαρτυρίας που έστειλε στο δημοτικό συμβούλιο του Κένσινγκτον.

Τελικά το δημοτικό συμβούλιο ανέβαλε την απόφασή του, προκειμένου να εξετάσει υπό ποιες προϋποθέσεις και κανόνες θα μπορούσε να είναι πιο ορθή.

Ο Πέιτζ δήλωσε πολύ ευχαριστημένος από την απόφαση, τονίζοντας ότι αναβολή είναι ένα πολύ καλό συμπέρασμα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης