Χάρι και Μέγκαν: Πρώτα τα πριγκιπικά καθήκοντα και μετά ο μήνας του μέλιτος

Χάρι και Μέγκαν: Πρώτα τα πριγκιπικά καθήκοντα και μετά ο μήνας του μέλιτος

Ο νέος δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ θα εμφανιστούν αύριο στο garden party που θα δοθεί στο παλάτι του Μπάκιγχαμ για τα 70α γενέθλια του πρίγκιπα Κάρολου

wedding
Φαίνεται πως το γαμήλιο ταξίδι του δούκα και της δούκισσας του Σάσεξ θα περιμένει καθώς την Τρίτη η σύζυγος του πρίγκιπα Χάρι θα κάνει την πρώτη της επίσημη εμφάνιση μετά τον γάμο της - Οι πιθανότεροι προορισμοί για τον μήνα του μέλιτος του Χάρι και της Μέγκαν

Ο γάμος της ήταν παραμυθένιος και απασχόλησε ολόκληρο τον πλανήτη, αλλά τώρα αρχίζουν τα «δύσκολα» για τη νέα δούκισσα του Σάσεξ, που αντί να ταξιδέψει για τον μήνα του μέλιτος, την Τρίτη θα κάνει την πρώτη της επίσημη εμφάνιση ως σύζυγος πλέον του πρίγκιπα Χάρι.

Ο νέος δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ θα εμφανιστούν αύριο στο garden party που θα δοθεί στο παλάτι του Μπάκιγχαμ για τα 70α γενέθλια του πρίγκιπα Κάρολου. Αν και ο διάδοχος του βρετανικού θρόνου έχει γεννηθεί Νοέμβριο, το πάρτι στο παλάτι είναι στο πλαίσιο μιας σειράς εκδηλώσεων, που έχουν προγραμματιστεί με αφορμή τα 70α του γενέθλια για να τιμηθεί ο πρίγκιπας της Ουαλίας ως επικεφαλής και υποστηρικτής φιλανθρωπικών οργανώσεων.

Οικοδέσποινα στο garden party θα είναι η 92χρονη βασίλισσα Ελισάβετ, που αναμένεται να υποδεχθεί περισσότερους από 400 καλεσμένους, οι οποίοι προέρχονται από φιλανθρωπικές οργανώσεις που στηρίζει ο πρίγκιπας Κάρολος. Η Μέγκαν Μαρκλ θα κάνει για πρώτη φορά την εμφάνισή της σε ένα από τα ετήσια πάρτι της βασίλισσας, που πραγματοποιούνται στους κήπους του παλατιού. Επίσης, η σύζυγος του έκτου στην διαδοχή του θρόνου της Γηραιάς Αλβιόνας αναμένεται να συνοδεύσει την μονάρχη στο Chelsea Flower Show μέσα στον Μάιο.

Το λαμπερό ζευγάρι των νεονύμφων στο πλαίσιο των πριγκιπικών καθηκόντων του θα πραγματοποιήσει ένα διήμερο ταξίδι στο Δουβλίνο, πριν αρχίσει το καλοκαίρι ενώ η Μέγκαν Μαρκλ θα γίνει το τέταρτο επικεφαλής μέλος στην φιλανθρωπική οργάνωση Royal Foundation, που ιδρύθηκε από τον πρίγκιπα Ουίλιαμ, την Κέιτ Μίντλετον και τον πρίγκιπα Χάρι.

Σύμφωνα με την Daily Mail, το δεύτερο μισό του έτους θα είναι γεμάτο υποχρεώσεις για το νεαρό ζευγάρι, το οποίο θα πρέπει να πραγματοποιήσει μια σειρά επίσημων επισκέψεων στο εξωτερικό, όπως το ταξίδι στο Σίδνεϊ τον Οκτώβριο για τους Αγώνες Invctus Games. Νέα Ζηλανδία, νησιά Φίτζι και Τόνγκα στο νότιο Ειρηνικό συμπεριλαμβάνονται στην ατζέντα των υποχρεώσεων του ζευγαριού καθώς τα κράτη αυτά είναι μέλη της Κοινοπολιτείας.

Κλείσιμο
Πάντως, αν και το γαμήλιο ταξίδι είναι σε δεύτερη μοίρα για τον πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν Μαρκλ, αυτό δεν σημαίνει πως οι δυο τους δεν έχουν σχεδιάσει να περάσουν κάπου ρομαντικά τον μήνα του μέλιτος. Εξωτικοί προορισμοί, όπως η Μποτσουάνα, η Χαβάη, το Μεξικό, η Ναμίμπια, η Ζάμπια και η Καραϊβική, αναφέρονται στον βρετανικό Τύπο ως τα επικρατέστερα μέρη που ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ θα αποδράσουν για τον μήνα του μέλιτος.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης