Survivor: Πάρτυ στους «Μαχητές», κηδεία στους «Διάσημους»

foto-surv-1

Οι Διάσημοι χάνουν και στο αγώνισμα της άνεσης και τα κρεβάτια τους θα βρεθούν στην παραλία των Μαχητών μαζί με iPod και κέικ σοκολάτας…

Οι Διάσημοι χάνουν και στο αγώνισμα της άνεσης και τα κρεβάτια τους θα βρεθούν στην παραλία των Μαχητών μαζί με iPod και κέικ σοκολάτας…

Στο διάστημα που μεσολάβησε μέχρι το νέο επεισόδιο καταλάβαμε το εξής: νικήτρια του παιχνιδιού σε επίπεδο εντυπώσεων είναι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Συνεντεύξεις, δηλώσεις, σχόλια, θέματα από την ώρα που επέστρεψε, και οι άλλοι να ψάχνουν τις καρύδες…

Πάμε στο «ψητό». Η παραλία των Μαχητών μοιάζει πιο ήρεμη. Ο Θοδωρής εισήχθη στο νοσοκομείο και απ’ ότι φάνηκε μόνο ο Τσεπάνης λυπήθηκε. Οι υπόλοιποι λίγο πολύ δηλώνουν ανακουφισμένοι. Τούτο, αγαπητοί, λέγεται κανιβαλισμός καθώς όταν κάποιος μπαίνει στο νοσοκομείο ξεχνάμε τα μίση και τα πάθη και το μόνο που ευχόμαστε είναι περαστικά. Τουλάχιστον αυτό ισχύει στις πολιτισμένες κοινωνίες.


video placeholder


Στην παραλία των Διασήμων δεν είναι ήρεμα τα πράγματα. Ο Σώζων αφού επιτίθεται ξανά στην Εύη κατηγορεί τις γυναίκες της ομάδας ότι δεν ακούνε τις εντολές του και δεν μετέφεραν κλαδιά όπως τους ζήτησε. Παιδιά, μαζέψτε τον…video placeholder


Ευτυχώς που μεταξύ των παικτών που ξεκατινιάζονται στην κάμερα υπάρχουν και ωραία πλάνα από κάμερα drone με την θάλασσα να κυριαρχεί και φυσικά πάντα όλα στολισμένα με τις μουσικές του dj, ο οποίος έχει αποθεωθεί αρκετά, όπως αξίζει άλλωστε.

Στη μάχη για τα κρεβάτια και το κέικ

Οι παίκτες των δύο ομάδων φτάνουν στην παραλία όπου τους περιμένει ο Σάκης Τανιμανίδης προκειμένου να τους ανακοινώσει το έπαθλο άνεσης, το οποίο μάλιστα είναι αναβαθμισμένο, καθώς θα δοθούν και iPod για να ακούνε μουσικούλα τα παιδιά στην παραλία. Και όχι μόνο! Ο χορηγός προσφέρει και κέικ σοκολάτα. Θα πέσουν κορμιά απόψε, τηλεθεατάρες.

«Ανταποκρίθηκα στον έρωτα, τόσον καιρό με γουστάρει»… θα πει ο Σώζων για την Εύη και ετοιμάζεται για μαξιλαροπόλεμο. Ερχόμαστε κι εμείς, αν θέλετε, Ατζουνοπαραγωγοί.

Μουρούτσος και Κωνσταντίνος το πρώτο ματσάρισμα σε έναν στίβο μάχης δίχως ιδιαίτερη πρωτοτυπία. Ο Μιχάλης θα είναι ο νικητής καθώς θα πετύχει πολύ πιο γρήγορα τον στόχο που είναι αρκετά διαφορετικός και βασίζεται σε κινήσεις σύνθετες. 1 – 0 το σκορ για τους Διάσημους.


video placeholderΦελίσια εναντίον Εύης. Η Σαλταφερίδου θα βάλει πιο γρήγορα το δεύτερο μπαλάκι και θα κερδίσει τον δεύτερο πόντο για τους Διάσημους.
Νάσος και Πάνος είναι οι επόμενοι παίκτες. Και σε αυτή την μονομαχία ο παίκτης που θα κερδίσει θα είναι αυτός που βάλει πιο γρήγορα το δεύτερο μπαλάκι και αυτός είναι ο Νάσος. 3 – 0 το σκορ για τους Μαχητές.

video placeholder


Ντάρια και Ολγα μπαίνουν στην αρένα. Η Ντάρια θα μειώσει το σκορ για τους Μαχητές σε 3 -1 καθώς θα σταθεί πιο τυχερή στον στόχο.
Τσίλης εναντίον Χάρη. Οι Μαχητές θα μειώσουν κι άλλο με τον Χάρη να είναι πολύ πιο γρήγορος. 3 -2 το σκορ.
Η Δαλάκα αντιμετωπίζει τη Ροδάνθη. Η Ροδάνθη καθυστερεί πολύ, αλλά τη θέλει η τύχη. Αν είναι δυνατόν! Στοχεύει καλύτερα και ισοφαρίζει για τους Μαχητές. 3 – 3 το σκορ.

video placeholder


Σώζων και Ηλίας για τον τέταρτο πόντο. Ο Σώζων θα βάλει πιο γρήγορα τα μπαλάκια στους στόχους και θα δώσει και πάλι προβάδισμα για τους Διάσημους. 4 – 3 το σκορ.

Τσίλης και Πάνος το πρώτο ζευγάρι από τα νέα ματσαρίσματα. Ο Πάνος θα ισοφαρίσει για τους Μαχητές σε 4 -4.
Ντάρια εναντίον Εύης. Ανατροπή στα δεδομένα καθώς η Ντάρια θα δώσει για πρώτη φορά στον αγώνα το προβάδισμα στην ομάδα των Μαχητών και το σκορ πλέον γίνεται 5 -4.

Μουρούτσος και Νικόλας σε έναν πολύ δυνατό αγώνα με τον Νικόλα να αναδεικνύεται στον πιο εύστοχο παίκτη μέχρι στιγμής ο οποίος πετυχαίνει πολύ γρήγορα τον στόχο και αυξάνει τη διαφορά σε 6 -4.

Φυσικά επιστρέφοντας θα πει: «Θετική ενέργεια να έχουμε». Καιρό είχαμε να ακούσουμε προτροπή Αγόραρου. Α, ρε Φελίσια, άνοιξες το στόμα σου κελάηδησες και μας έκανες να χάσουμε τα καλύτερα…

Δαλάκα και Μαρία είναι οι επόμενες παίκτριες. Το σερί των Μαχητών συνεχίζεται καθώς η ούτε Iron ούτε Barbie θα κάνει το 7 -4.

Ο Σώζων κάνει μαθήματα στην εξέδρα της ομάδας του. Πότε θα τον στείλουν στους απέναντι να δούμε.
Θα μπει μάλιστα και θα αντιμετωπίσει τον Τσεπάνη. Ο Τανιμανίδαρος Χάρο τον ανεβάζει, Χάρο τον κατεβάζει. Τσάμπα τα μαθήματα του Χάρου, ο Τσεπάνης θα τον φάει λάχανο και θα κάνει το 8 – 4 για τους Μαχητές. Μετεξεταστέος ο Χάρος…

Ολγα εναντίον Ροδάνθης οι οποίες θα δώσουν μάχη στον στόχο και η Ολγάρα θα μειώσει την διαφορά για τους Διάσημους σε 8 -5.
Νάσος και Ηλίας παίρνουν θέση. Θα φτάσουν ταυτόχρονα στον στόχο όμως ο Ηλίας είναι ο εύστοχος της παρτίδας και θα κάνει το σκορ 9 – 5 για τους Μαχητές που αρχίζουν να βλέπουν κρεβάτια και κέικ σοκολάτα να πλησιάζουν στην παραλία τους…

Εύη και Φελίσια και η Εύη θα κάνει το 9 – 6 εύκολα νικώντας μία από τις πιο αδύναμες παίκτριες των Μαχητών. Για να δούμε…

Μουρούτσος και Πάνος για τον καθοριστικό πόντο. Και οι Μαχητές θα κερδίσουν, θα κάνουν το 10 -6 και θα πάρουν τα κρεβάτια στην παραλία τους αφού θα απολαύσουν και κέικ σοκολάτα. Τρελό κέφι ο Νικόλας και ο Πάνος για κλάματα οι Διάσημοι.

Ο Σώζων θα πάρει τον λόγο στην συζήτηση που ακολουθεί μετά από κάθε αγώνισμα. Θα αρχίσει πάλι να λέει τα δικά του, και ποιος μας σώζει… Μέχρι και η Κωνσταντίνα τον τρολάρει στα κοινωνικά δίκτυα στην Αθήνα.

Τα κρεβάτια θα ξετρελάνουν τους Μαχητές οι οποίοι θα κάνουν ό,τι μπορούν για να τα απολαύσουν καθώς εδώ και εβδομάδες τα είχαν οι Διάσημοι. Οι οποίοι αν και έφυγε η Ντίνα, συνεχίζουν να χάνουν. Μετά ακούνε και μουσική και η έκφρασή τους είναι σαν του Ταρζάν όταν τον βρήκαν στην ζούγκλα.

video placeholder


Στη συνέχεια παρακολουθούμε και βίντεο κλιπ με τους Μαχητές να χορεύουν και την Μελίνα να χορεύει break dance. Σκάει και το κέικ σοκολάτα. Ο Χάρης θα πει πως θα το φάει αργά μέσα σε πέντε ώρες την ώρα που το κέικ του Αγόρου αγνοείται από το πιάτο και έχει φύγει προ πολλού για το στομάχι του.

Στην παραλία των Διασήμων παίζουν πένθιμα βιολιά καθώς χάθηκαν τα κρεβάτια και το αγώνισμα. Τα κορίτσια θα τρολάρουν τον Νάσο για τον τρόπο που εκφράζεται εικάζοντας πως θα σχολιάσει την απώλεια των κρεβατιών λέγοντας πως «τα πήρε ο Αίολος». Ποιος Αίολος όμως, ο Σώζων άπλωσε δίχτυα στην Εύη, παίζει το «Monaco» του Κριστόφ και μελώσαμε. Μπλιαχ… Πριν καλά καλά φύγει η Ντίνα βρήκε άλλη. Ποιός δουλεύει ποιόν εκεί μέσα…

Οι Μαχήτριες σχολιάζουν το ερωτικό κλίμα μεταξύ Σώζωντα και Εύης, προφανώς γιατί δεν έχουν ζήσει τον παιχταρά και δεν ξέρουν ότι προσπαθεί να μας δουλέψει ψιλό γαζί όλους.

Η παραλία των Μαχητών θυμίζει πάρτυ καθώς χορεύουν ασταμάτητα από την ώρα που πήραν τα iPod.
Στους Διάσημους ο Μουρούτσος θα μας δείξει γιατί είναι χρυσός Ολυμπιονίκης και θα υποκλιθούμε στο μετάλλιό του. Και οι υπόλοιποι θα χαλαρώσουν καθώς έχουν day off. Να το χαρούν τα παιδιά να ησυχάσουμε κι εμείς λίγο.Η ώρα των ερωτήσεων

Εφτασε και η πιο χαλαρή στιγμή του ριάλιτι με το κουίζ επιβίωσης όπου φυσικά θα απολαύσουμε για ένα ακόμη βράδυ τις πιο ευφάνταστες απαντήσεις. Το έπαθλο είναι mousse chocolat.

Για την Ντάρια ο Ολυμπος έχει ύψος 30 χιλιάδες μέτρα και εμείς φύγαμε για διάστημα. Τα βουνό είναι αυτό; «Θ’ ανέβω και θα τραγουδήσω στο πιο ψηλότερο βουνό» τραγουδούσε η Μαρινέλα, που να φανταζόταν τι δρόμο θα είχε να κάνει η γυναίκα.

Ο Νάσος θεωρεί πως με 5 χιλιάδες τσιμπήματα το κουνούπι θα στραγγίξει το αίμα μας. Βάζουμε το πρώτο ουισκάκι, δε βγαίνει αλλιώς το παιχνίδι…
Και, ναι, ζούμε τη μεγάλη στιγμή όπου ο Αγόρου θα μας πει ότι τα σουτιέν τα αγοράζουμε με το γραμμάριο, με το κιλό. Πιάσε ένα στράπλες 2,5 κιλά, μπάρμπα! Τι είναι ετούτοι, θεέ μου!

Βάζουμε δεύτερο, διπλό και σκέτο.

Νικήτρια στο παιχνίδι είναι η Μαρία, η οποία θα κεράσει τη Φελίσια, τον Ηλία και τη Μελίνα. Και θα δούμε και την απόλυτη αηδία με την «ούτε για πλάκα Barbi» να γλύφει το ποτήρι!!!
Και μετά από αυτό, άντε γεια! Πάμε για αγώνα ασυλίας απόψε, τηλεθεατάρες, κουράγιο.

ΣΧΟΛΙΑ (22)

Wargi

Δαλακα πες αλεύρι!!!η Ροδάνθη σε γυρεύει!!!

Έχω άρχισει κ το βαριέμαι πολυ

Ξεκινάω να το βλέπω από τις 10 κ μετά. Για πρόλογο όλο καβουράκια, ποντίκια κ σαύρες να σουλατσαρουν έχει. Ο στίβος μάχης πολύ μικρός πέρσι δύο φορές έτρεχαν την ίδια διαδρομή κ έφταναν στον στόχο κουρασμένοι. Οι παίκτες έχουν γίνει πολύ αδιάφοροι κ έριξαν μέσα τον σώζων να γίνει κανένα ειδύλλιο! Αλλά από γούστο χάλια ο τύπος που κ καλά την πέφτει στην Εύη. Πάλι καλά που δεν μας είπε ότι γουστάρει κ την iron barbie. Οι μαχητες έχουν χωριστεί σε πηγαδάκια κ ξεκατινιαζονται χωρίς λόγο. Μάλλον έχει δίκιο ο Τεό που απομακρύνθηκε.

Μιμης

Οι καινουριοι παικτες που μπηκαν μεσα τα ξερασαν ολα στους παλιους και χαλασε ανεπανορθωτα το παιχνιδι. Ολη η πλακα του παιχνιδιου ηταν το οτι δεν ειχαν ιδεα τι γινεται εξω ή τουλαχιστον δεν ξεραν λεπτομερειες. πχ ο φραουλας που νομιζε οτι ειναι ο νεος Ντανος κ ειχε στησει κλικα με Τεο, Νταρια, εγινε αλλος ανθρωπος μαζευτηκε πολυ κ αλλαξε σταση. Το ιδιο και η Νταρια και οι αλλοι. Μονο ο Τεο τελικα ειναι αυθεντικος και ο Τσεπανης αφου δεν αλλαξαν σταση, θα μπορουσε κ ο Τεο να το παιζει φιλαρακι του Ηλια αλλα δεν το εκανε κ κρατησε την αξιοπρεπεια του. Αλλη φορα ας παιρνουν εξ αρχης περισσοτερους παικτες αμα θελουν να εχουν Backup γιατι καταστρεφεται το πραγμα

alex

Καλά ο Τεό και ο Τσεπάνης δεν χρειάζεται να υποκριθουν, είναι καραγκιόζηδες απο την φύση τους, ο ενας πιο πουθενάς απο τον άλλον!

@

Είδαν ότι οι διάσημοι αργά αλλά σταθερά αποδεκατίζονται, κι είπαν να τους δώσουν μία ανάσα ζωής. Αλλαγή στα ματσαρίματα. Όλοι διαθέσιμοι προς επιλογή. Ποντάρουν στις γυναίκες, γιατί οι σχετικά δυνατές... διάσημες θα επιλέγουν τώρα τις πιό αδύναμες μαχήτριες. Αλλά κι έτσι ακόμα η Δαλάκα χάνει από Ροδάνθη... τί να σχολιάσεις.

Ο ΗΛΙΘΙΟΣ[οχι του Ντοστογιεφσκι]

εμενα μ αρεσει ο ντανος γιατι κανει το σταυρο του ειναι καλο παιδι και χριστιανος αυτος θελω να κερδισει παιδια.Επισης η Αεκ δικαια περνι το πρωταθλημα,και ο μητσοτακις θα δωσει μαχι με το Τσιπρα για το .πορδηπουργιλικι.Παιξτε κι εμενα ρε παιδια κραξτε με με σχολια πλοιζζζζζζ

alex

Που τα βρηκαν αυτά τα βούρλα ρε παιδια που δεν ξέρουν την διαφορά μέτρου και χιλιόμετρου? Ολοι αυτοι οι τενεκέδες θα γίνουν γονεις καποτε να υποθέσω ε? Καποιοι εχουν γίνει κιολας!! Θα κάνουν παιδια, και φυσικά τα παιδια τους θα γίνουν ακομα πιο κούτσουρα με τέτοιους αμορφωτους γονεις. Κανένα μέλλον σε αυτη τη χώρα με τοση πλέμπα και τοση αμορφωσιά που κυκλοφορεί, και ας μην γελιομαστε, αυτοι εκπροσωπουν τον μέσο Ελληνάρα...

alex

Το μοντέλο Θοδωρης, ο υδραυλικος Τσεπάνης, και ο ορισμος του φλώρου Χάρης πρέπει να φυγουν asap, κουράσανε με την παρουσία τους. Επίσης εχουν κουράσει και ο αγέλαστος Μουρούτσος οπως και ο ξενέρωτος Τσίλης, μονο που τον βλέπεις αυτον με το βλέμα της αγελάδας που εχει συνεχώς,...νυστάζεις! Σπαστικές και η Ντάρια με την Βιργινία που μου γινανε και φίλες τώρα, την εχουν δει πολύ απελευθερωμένες γκόμενες, σαν χαζές συμπεριφέρονται....

Ντάρια-Βιργινία

Τι σου φταίνε τα κορίτσια;

ΕΤΣΙ

Περιμενω να βγουν στη σεντρα ΜΟΥΡΟΥΤΣΟΣ, ΧΑΡΟΣ, ΔΑΛΑΚΑ , ΦΑΡΜΑΚΗ απο τους "Διασημους" και ΡΟΘΑΝΘΗ, ΜΑΡΙΑ, ΦΕΛΙΣΙΑ..απο τους μαχητες..αυτοι ειναι για κλωτσιες εκει μεσα..

markos

Χάνουν εσκεμένα οι μαχητές την ασυλία, στον τάκο οι νέες, Μ/Φ, που είναι και σίγουρη χασούρα.

Σημεία των καιρών

Καλά οι ερωτήσεις οι κουφές π.χ. για τη σεξουαλική ζωή των δελφινιών, που αναγκαστικά απαντάς στην τύχη. Αλλά αυτοί αποτυγχάνουν παρασάγγας σε ερωτήσεις που απαιτούν απλή λογική, εύκολο υπολογισμό και στοιχειώδεις γνώσεις πέμπτης δημοτικού. Και αφού διαπιστωθεί πανελληνίως η ασχετοσύνη τους, χασκογελάνε και πανηγυρίζουν. Παλιότερα οι άνθρωποι ντρεπόντουσαν για την αγραμματοσύνη τους, τώρα τη διαλαλούν ανερυθρίαστα.

Stakis

Η πρωταθλήτρια Δαλάκα διάλεξε να παίξει με τη Ροδάνθη για να έχει σίγουρη νίκη!...Ακου επιλογή πρωταθλητή!...Το Ροδανθάκι όμως, όταν βαριέται να κάνει ηλιοθεραπεία τρώει και καμμιά Δαλάκα για μεσημεριανό!

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

mel-c-asia-tour-2018

Δεν προκάλεσε ιδαίτερη αίσθηση στους λουόμενους - Φορώντας ένα απλό μαύρο μπικίνι, οι περισσότεροι έμοιαζαν να την κοιτούν κυρίως για τα τατουάζ που έχει στο σώμα της

9