Οι καλύτερες στιγμές της Σπυροπούλου στο Survivor

Οι καλύτερες στιγμές της Σπυροπούλου στο Survivor

Η παρουσιάστρια ανέβασε στο διαδίκτυο τις καλύτερες στιγμές της από το παιχνίδι!

1496218955676_spiropoulou-H793
Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου που αποχώρησε από το Survivor μετά από 59 ημέρες συμμετοχής, θυμάται στα social media όλα όσα την έκαναν πιο δυνατή!

Η παρουσιάστρια που έχει επιστρέψει στην Ελλάδα και μπαίνει σιγά σιγά στους παλιούς ρυθμούς της, αναπολεί τις στιγμές της στα απαιτητικά αγωνίσματα και όπως έχει αναφέρει και η ίδια, παρά τις δυσκολίες, εκείνη κατόρθωσε να δείξει τον πραγματικό της εαυτό μέσα από το Survivor.


«Κάθε αγώνισμα, κάθε στιγμή, κάθε εμπόδιο, αλλά και κάθε χαμόγελο ένα άλλο συναίσθημα… Μακάρι να μπορούσα να σας τα αποτυπώσω σε λέξεις! Μόνο εικόνες που μιλάνε από μόνες τους. Ευχαριστώ τον αγαπημένο συνεργάτη @yayhann που ήταν εκεί μαζί μας και απαθανάτιζε το κάθε μας λεπτό! Συνεχίζεται…», έγραψε στο Instagram και ανέβασε τις καλύτερες στιγμές της από το παιχνίδι!



Κάθε αγώνισμα, κάθε στιγμή, κάθε εμπόδιο, αλλά και κάθε χαμόγελο ένα άλλο συναίσθημα.. Μακάρι να μπορούσα να σας τα αποτυπώσω σε λέξεις! Μόνο εικόνες που μιλάνε από μόνες τους. Ευχαριστώ τον αγαπημένο συνεργάτη @yayhann που ήταν εκεί μαζί μας και απαθανάτιζε το κάθε μας λεπτό! _________________________________ Συνεχίζεται.. #survivor #survivor2018 #survivorgr #survivors #survivorgirl #beyou #youcandoit #loveyourself #lovelife #bepositive #havefaith #nomakeup

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Konstantina Spyropoulou (@konstantinaspyropoulou) στις

Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης