Η «Queen» Σπυροπούλου μιλάει για το Survivor- «Ήθελα να ξανασυστηθώ στον κόσμο»

Η «Queen» Σπυροπούλου μιλάει για το Survivor- «Ήθελα να ξανασυστηθώ στον κόσμο»

Όπως αποκάλυψε στη Ντορέττα Παπαδημητρίου δεν φοβήθηκε να κοιμηθεί στα σανίδια, ούτε να κάνει την ανάγκη της στη φύση μαζί με τις άλλες κοπέλες 

spyropoulou_main02
Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η «Queen του Survivor» όπως την αναφέρουν στα social media βρέθηκε σήμερα καλεσμένη στο Survivor Πανόραμα και μίλησε για την εμπειρία της στο παιχνίδι επιβίωσης, την απόφαση της να πάει στον Άγιο Δομίνικο και τα συναισθήματα της για την πρωτοφανή αγάπη του κοινού.


Η παρουσιάστρια, ιδιαίτερα ανανεωμένη και εμφανώς συγκινημένη έκατσε απέναντι από την Ντορέττα
Παπαδημητρίου και με τον γνωστό... ναζιάρικο τρόπο της αποκάλυψε ότι ενώ είχε απορρίψει την πρόταση για το Survivor, δύο κοντινά της πρόσωπα την έπεισαν τελικά να πει το μεγάλο «ναι» στην παραγωγή και να ταξιδέψει μέχρι την Καραϊβική.


Όπως είπε ήταν μια συνειδητή απόφαση και δεν φοβήθηκε καθόλου να τσαλακώσει την  «λαμπερή» εικόνα της παρουσιάστριας στον στίβο μάχης και στην παραλία του νησιού.

Η Κωνσταντίνα δήλωσε πως ένας από τους λόγους που είπε το «ναι» στην πρόκληση αυτή είναι επειδή ήθελε, να μάθει πραγματικά ο κόσμος ποια είναι.

«Ήθελα μέσα από τη συμμετοχή μου να δείξω ποια είμαι, να συστηθώ πραγματικά στον κόσμο και όχι μέσα από όλα αυτά που λέγονταν… Σε μια εκπομπή όπως έκανα δεν μπορούσα να δείξω τον εαυτό μου. Θεώρησα ότι θα με γνωρίσουν», είπε μεταξύ άλλων.

Όπως αποκάλυψε δεν φοβήθηκε να κοιμηθεί στα σανίδια, ούτε να κάνει την ανάγκη της στη φύση και περιέγραψε την πρώτη της νύχτα στο Survivor λέγοντας πως προσαρμόστηκε αμέσως. Μάλιστα, όταν στην εκπομπή προβλήθηκε βίντεο με τις καλύτερες στιγμές της στο παιχνίδι, δεν έκρυψε τη συγκίνηση της.   



Δείτε τα βίντεο:

Κλείσιμο
spyropoulou skai


spyropoulou skai2




Η παρουσιάστρια δεν δίστασε να σχολιάσει και το βίντεο που της έδειξε η Ντορέττα με τις συμπαίκτριες της, Ξένια, Κατερίνα Δαλάκα και Όλγα Φαρμάκη να κάνουν παράπονα για τη συμπεριφορά της.

Θυμίζουμε πως κυρίως η Ξένια και η Κατερίνα έκαναν λόγο για στρατηγική της Κωνσταντίνας προκειμένου να είναι αρεστή στα αγόρια και στο κοινό του παιχνιδιού. «Παραξενεύομαι με κάποια πράγματα… δεν μπήκα με στρατηγική…», ήταν οι πρώτες της κουβέντες μετά το τέλος του βίντεο, ενώ προσέθεσε ότι «δεν ένιωθα να με λατρεύουν οι συμπαίκτες μου. Ίσως και να τους ήμουν αδιάφορη».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:




Δείτε βίντεο: Η Σπυροπούλου μιλάει για το Survivor - «Ήθελα να ξανασυστηθώ στον κόσμο»

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης