Αγωνία, συγκίνηση, τροχός και «σκιές» στο Survivor

soson-voto

Ο Διάσημοι κέρδισαν επιτέλους το έπαθλο επικοινωνίας και κατάφεραν να διαβάσουν μηνύματα και να δουν φωτογραφίες των δικών τους, την ώρα που τα κορίτσια των Μαχητών νικούσαν τις αντιπάλους τους με έπαθλο σάντουιτς

Χορτασμένοι κι ευδιάθετοι οι Διάσημοι επιστρέφουν στην παραλία τους αφού και κέρδισαν το αγώνισμα και χόρτασαν με δύο πιτόγυρα.

Στην παραλία των Μαχητών, οι μισοί κάνουν πλάκα με την ήττα, ο Αγόρου τα φορτώνει στην ατυχία και κάποιοι στραβώνουν. Η Ροδάνθη θα πει στην κάμερα ότι γύρω της υπάρχει σκοτάδι… Τι εννοεί η ποιήτρια; Εσβησε κάποιος τα φώτα; Εχει βάλει λουλούδια στα μαλλιά και περιγράφει τις σχέσεις. Ο Νικόλας δεν είναι πλέον με τον Θοδωρή, ο οποίος είναι με τον Κώστα, αλλά με την Ντάρια και την Βιργινία ενώ οι νέοι παίκτες πήγαν κοντά στον Ηλία και την Μελίνα. Η Ροδάνθη δεν μας λέει που είναι… Και έρχεται και η Μαρία και αποκαλύπτει πως όλοι οι παλιοί το παίζουν καλοί για να προχωρήσουν.Ο Θοδωρής έχει απομονωθεί από την ομάδα, κάτι που θα διαπιστώσουν και η Μελίνα αλλά και η Βιργινία η οποία δεν κρύβει και τον προβληματισμό της. Και η Ντάρια όμως θα πει πως υπάρχουν προβλήματα στην συμβίωση, όπως και η Φελίσια. Ολες «δείχνουν» τον Θοδωρή. Είναι πλέον κοινή διαπίστωση πως η επίδραση του ριάλιτι στον χαρακτήρα και την συμπεριφορά του Θοδωρή είναι αρνητική. Ο νεαρός δείχνει πιεσμένος πολύ και μάλλον ψυχολογικά αγγίζει τα όριά του μέσα σε όλη αυτή την συνθήκη, δεν δικαιολογείται αλλιώς. Ισως δεν θα έπρεπε να είναι σκληροί μαζί του οι συμπαίκτες του, οι οποίοι γνωρίζοντάς τον από παλιά βλέπουν ότι έχει αλλάξει δραματικά η συμπεριφορά του… Αυτό πάντως που κάνει εντύπωση είναι πως κανείς δεν τον πλησιάζει να του μιλήσει και να προσπαθήσει να τον συνεφέρει.Στους Διάσημους, η Εύη θα λιποθυμήσει αφού έχει κόψει το χέρι της και θα λαχταρήσει συμπαίκτες και τηλεθεατές… Εξηγεί πως ζαλίστηκε λόγω αιμορραγίας. Ας ελπίσουμε να είναι μόνο αυτό. Η νύχτα θα βρει τους Διασήμους στα κρεβάτια τους και τον πόντικα από κοντά. Ο ανταγωνιστής του θα πάει στους Μαχητές και θα σουλατσάρει…Λίγο πριν την αναχώρηση για το αγώνισμα με έπαθλο την επικοινωνία, οι Μαχητές εμφανίζονται αρκετά πεισμωμένοι προκειμένου να το διεκδικήσουν και να μην χάσουν αυτή τη φορά.

Ο Σώζων ξαναχτυπά. Θα πει στην Δαλάκα ότι έκανε προγούλι από το φαγητό! Δεν τον βλέπω καλά τον Χάρο.


Αγώνας επάθλου με απρόοπτα και συναρπαστικό στίβο μάχης
Ο Γιώργος Λιανός υποδέχεται για μία ακόμη φορά τους παίκτες. Πού είναι ο Τανιμανίδαρος; Πού τον κρύβετε, Ατζουνοπαραγωγοί; Πού είναι ο άνθρωπός μας, να μας θυμίσει πως το Survivor είναι το παιχνίδι των ανατροπών;

Συγκίνηση στην συζήτηση πριν τον αγώνα, ειδικά από τους γονείς που πεθύμησαν τα παιδιά τους. Ο Στελάρας θα λυγίσει και η φωνή του θα σπάσει όταν θα μιλήσει για τα παιδιά του…

Ο στίβος μάχης είναι από τους δυσκολότερους. Ο τροχός πάντα ήταν δύσκολος και σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα εμπόδια είναι ακόμη δυσκολότερος.
Πρώτο ματσάρισμα: Χάρης με Τσεπάνη και Κρητικός με Σώζωντα. Οι Μαχητές θα φτάσουν πρώτοι αλλά θα είναι άστοχοι. Ετσι ο Στέλιος θα πάρει τον πόντο και θα κάνει το 1 – 0 για τους Διάσημους.

Δαλάκα και Εύη εναντίον Ντάριας και Βιργινίας. Για να δούμε τα κορίτσια πώς θα τα πάνε σε έναν τόσο απαιτητικό στίβο μάχης. Η Ντάρια και η Βιργινία έχουν κολλήσει πολύ πίσω… Η Σαλταφερίδου θα βάλει τον πρώτο κρίκο. Τραγική η κατάσταση στα κορίτσια των Μαχητών. Ακόμη παλεύουν με τον τροχό την ώρα που η Εύη θα βάλει και τον δεύτερο κρίκο και το σκορ θα γίνει 2 – 0 υπέρ των Διασήμων.

Νάσος και Γιάννης εναντίον Θοδωρή και Αγόρου. Αυτή είναι ματσάρα, τηλεθεατάρες. Εδώ οι Μαχητές θα αποδειχθούν πιο γρήγοροι όμως στον στόχο Τσίλης και Αγόρου θα βάλουν από έναν κρίκο. Τελικά ο Τσίλης θα βάλει πιο γρήγορα τον δεύτερο και οι Διάσημοι θα προηγηθούν με 3 – 0. Απ’ ότι φαίνεται μέχρι στιγμής, οι ψηλοί έχουν σοβαρό πρόβλημα στο συγκεκριμένο αγώνισμα και κυρίως στην διαχείριση του τροχού.

Επόμενα ντουέτα θα είναι η Ολγα με την Εύη Σκαρώνη και η Μαρία με την Ροδάνθη. Δυσκολεύονται πολύ όλες. Μπρος πίσω ο τροχός και το ζευγάρι των διασήμων κόλλησε στην ράμπα την ώρα που η Ροδάνθη θα βάλει και τους δύο κρίκους και θα μειώσει σε 3 -1 για την ομάδα των Μαχητών.

Νάσος και Τσίλης με Χάρη και Τσεπάνη. Πρώτοι θα φτάσουν οι Διάσημοι και θα αρχίσουν τις βολές. Θα φτάσουν και οι Μαχητές. Νάσος και Χάρης στον στόχο. Ο Παπασίλβερ θα σαρώσει και θα κάνει το 4 – 1 για την ομάδα των Διασήμων.Ντάρια και Βιργινία εναντίον Ολγας και Εύης Σκαρώνη θα είναι η επόμενη αψιμαχία. Όπως θα πει και ένας από τους καλύτερους σχολιαστές του twitter «σα να βλέπεις γυναίκες να παίζουν ποδόσφαιρο είναι το σημερινό» και πόσο δίκιο έχεις, John Sarlis. Αν και η Βιργινία φάνει πρώτη και σκοράρει η Εύη θα την δυσκολέψει αλλά τελικά θα καταφέρει να βάλει και τον δεύτερο κρίκο και να μειώσει σε 4 -2.

Στέλιος – Σώζων και Νικόλας – Θοδωρής ετοιμάζονται. Οι Μαχητές τα πάνε σαφώς καλύτερα. Ο Στέλιος δεν το έχει το συγκεκριμένο αγώνισμα, δυσκολεύεται πολύ με τον τροχό όπως και η Ολγα. Τερματίζουν πρώτοι. Θοδωρής εναντίον Σώζωντα στις βολές. Ο Θοδωρής θα κερδίσει και το σκορ θα γίνει 4 -3.
Ώρα να μονομαχήσουν η Δαλάκα με την Εύη Σαλταφερίδου και η Μαρία με την Ροδάνθη. Σκίζουν οι Διάσημες ενώ οι Μαχήτριες έχουν κολλήσει άσχημα. Χαλαρά η Δαλάκα θα πάρει τον πόντο και θα γίνει το 5 – 3 για τους Διάσημους.

Σώζων και Νάσος απέναντι στον Ηλία και τον Πάνο. Πολύ καλά δίδυμα. Θα τερματίσουν σχεδόν ταυτόχρονα. Ο Νάσος θα σκοράρει πρώτος, θα ακολουθήσει ο Πάνος αλλά ο Παπαργυρόπουλος θα είναι αυτός που θα σκοράρει για δεύτερη φορά και θα κάνει το 6 – 3 για τους Διάσημους. Συναρπαστικό αγώνισμα, σαφώς δυσκολότερη πίστα αυτή, επιτέλους να ξεκουραστεί λίγο το μάτι από τις γούρνες και τα συνηθισμένα εμπόδια.

Ολγα και Εύη Σαλταφερίδου με Φελίσια και Μαρία. Περίεργοι συνδυασμοί. Κάπως καλύτερα τα πήγαν. Φελίσια και Ολγα στον στόχο με την Ολγα να είναι πολύ πιο εύστοχη και να κάνει το 7 – 3. Μεγαλώνει η απόσταση των Διασήμων.Τσίλης και Κρητικός εναντίον Θοδωρή και Τσεπάνη. Καλή διαδρομή και για τα δύο ζευγάρια. Θοδωρής και Στέλιος αναλαμβάνουν τις βολές των κρίκων. Ο Θοδωρής θα είναι και πάλι πολύ εύστοχος και θα μειώσει σε 7 – 4.

Κατερίνα με Εύη Σκαρώνη και Ροδάνθη με Μελίνα. Φτάνουν όλες μαζί αλλά η Εύη θα πετύχει πιο γρήγορα τον στόχο κερδίζοντας την Μελίνα και δίνοντας το πόντο στους Διάσημους. 8 – 4 το σκορ.

Νάσος – Σώζων απέναντι στον Ηλία και τον Πάνο. Φτάνουν σχεδόν μαζί και στις βολές θα αναμετρηθούν ο Σώζων με τον Ηλία. Ο Ηλίας θα είναι ο νικητής και το σκορ θα γίνει 8 – 5. Ο Σώζων κάθε φορά που χάνει χτυπιέται στον πάγκο και φρικάρει όλη την ομάδα. Θα του την πει ευτυχώς η Δαλάκα και θα φρενάρει τις γραφικότητες.

Ολγα και Εύη εναντίον Μαρίας και Φελίσιας. Οι Διάσημες θα κερδίσουν στον στόχο και το σκορ θα γίνει 9 – 5. Τι κακόμοιρες τις νέες τις καταχεριάζουν οι παλιότερες και αρχίζει να ανεβαίνει η θερμοκρασία…

Τσίλης και Κρητικός εναντίον Τσεπάνη και Θοδωρή. Επιτέλους οι Διάσημοι θα σπάσουν την γκίνια και με σκορ 10 – 5 θα κερδίσουν το έπαθλο επικοινωνίας.
67 μέρες μετά οι Διάσημοι θα επικοινωνήσουν με τις οικογένειές τους και ανυπομονούν.


Συγκίνηση και κλάματα
Η Ολγα θα κλάψει μπροστά στις φωτογραφίες των αδελφών της. Ο αδελφός του Νάσου θα τον τρολάρει αλλά η μητέρα του είναι το πρόσωπο που θα αποκαλύψει τελικά σε ποιον έμοιασε ο ξανθός και από πού επηρεάστηκε σε ό,τια φορά τον τρόπο σκέψης και φυσικά το λεξιλόγιο. Ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος, αυτός ο μεγάλος Σίλβερμαν, εμφανίζεται και στέλνει μήνυμα στον γιόκα του. Εκείνος του εξομολογείται ότι τον αγαπάει και μία από τις πιο δυνατές στιγμές του Νάσου περνάει μπροστά από την οθόνη.

Ακολουθεί η μητέρα του Σώζωντα που τον συγκινεί. Η Δαλάκα θα δει μήνυμα του αδελφού της και θα λυγίσει. Ακολουθεί παππούς της ο οποίος ξαγρυπνά για χάρη της. Παππού Δαλάκα, σε καταλαβαίνω απόλυτα, πίστεψέ με!

Οι γονείς της Εύης Σκαρώνη της στέλνουν την αγάπη τους και στη συνέχεια η σύντροφος του Γιάννη Τσίλη τον συγκινεί με ένα τρυφερό μήνυμα. Κι εκείνος θα πει «είναι η γυναικάρα μου, το άλλο μου μισό» και θα λιγώσουμε κι εμείς τα κορίτσια. Η Ατζουνοπαραγωγή μας θυμίζει και την πρόταση γάμου που έγινε λίγο πριν την αναχώρηση του Τσίλη.

Η Εύη Σαλταφερίδου θα διαβάσει το μήνυμα του μπαμπά της και στη συνέχεια της μαμάς της. Ο πατέρας του Στελάρα θα εμφανιστεί στην οθόνη και θα τον συγκινήσει. Το ίδιο και η μητέρα του. Τα δάκρυα θα κυλήσουν από τα μάτια του Στέλιου μόλις εμφανιστεί η γυναίκα του… Ο Μουρούτσος θα δει τον αδελφό του και κάπως έτσι αυτή η συγκινητική παρένθεση θα κλείσει. Ανθρώπινες στιγμές γεμάτες συναίσθημα…

Όλα εξατμίζονται όμως μπροστά στο επόμενο πλάνο του Νικόλα που γλύφει το πιάτο του… Για την ακρίβεια χάθηκαν στον ωκεανό.

video placeholder


Γυναίκες έτοιμες για όλα
Όπως θα πει και ο Λιανός ο κλήρος πέφτει στα κορίτσια τα οποία θα αγωνιστούν για ένα νέο έπαθλο φαγητού. Εν προκειμένω για ένα χορταστικό σάντουιτς.
Δαλάκα και Ολγα εναντίον Μελίνας και Μαρίας. Τις νίκες θα τις πάρουν διαδοχικά η Μελίνα, η Ολγα, η Μαρία, η Ολγα, η Μαρία, η Μελίνα και πάλι η Μελίνα. Οι Μαχητές θα πνίξουν τα κορίτσια τους στις αγκαλιές καθώς τους εξασφάλισαν το σάντουιτς.

video placeholder


«Πάμε για ύπνο, Κατερίνααααα» και αντίο. Απόψε έχουμε αγώνα ασυλίας. Θα σπάσει το σερί των Μαχητών;

ΣΧΟΛΙΑ (13)

Peaky blinders

Φανταστικη γκανγκστερικη σειρα ,αγγλικη παραγωγη ,βασισμενη σε αληθινα γεγονοτα του 1919,ισως η καλυτερη του ΒΒC μεχρι σημερα στην ΕΡΤ1.Δυστυχως τελειωσε ο πρωτος κυκλος χθες .Μπορει μερικοι να με βρισουν και το εχουν κανει επειδη βλεπω ΕΡΤ1 αλλα τετοιες σειρες δεν τις χανει καποιος με τιποτα,τα σκουπιδια φτανουν πια μπουκωσαμε,ας δουμε κατι που να μας καθηλωνει.Περιμενω το δευτερο κυκλο ,το ποτε ουδεις ξερει.

just a thought

Το τι είναι σκουπίδι δεν θα το ορίσει κανείς για κανέναν... Είναι ανάγωγο και φασιστικής λογικής το φαινόμενο αυτό. Το Ροκυ 4 εισέπραξε ένα κάρο "χρυσά βατόμουρα". Ήταν όμως πιο ποιοτικό για πολύ κόσμο που επμνεύστηκε από την ανεπανάληπτη αυτή προπόνηση του κεντρικού ήρωα της παραγωγής αυτής. Χωρίς να τον απασχολεί η όποια ρεηγκανική προπαγάνδα τυχόν συνέβαινε, και τρομοκρατούσε κάποιους κακόμοιρους που έβλεπαν παντού φαντάσματα και έκαναν προβολή των ανασφαλειών τους στις αγωνίες και τα ενδιαφέροντα των άλλων. Καλώς βλέπεις ότι βλέπεις, δεν έχεις κανένα δικαίωμα να θεωρείς ότι οι άλλοι βλέπουν σκουπίδια. Και 'γω παρακολουθώ σειρές που θεωρούνται "ποιοτικές" και ενδεχομένως πιο σημαντικές (θεωρητικά) από αυτές που βλέπεις. Δεν σημαίνει ότι χρειάζεται να κάνω αυτοπροβολή ή να απαξιώσω ή να λογοκρίνω φασιστικά τις προβολές των άλλων. Θα ήταν χυδαίο και μικροπρεπές από μέρους μου...

αυτα τα ολιγα

δεν συμφωνω με τους παρακατω που απαξιουν το σαρβαιβορ, ειναι ενα εντυπωσιακο απο καθε αποψη προιον..απλα με τους φετεινους παικτες δεν μπορει ευκολα να δεθει κανεις οπως περισυ με το ντανο και ελαχιστοι νιαζονται ποιος θα αποχωρησει η ποιος θα κερδισει..ολα αυτα μεχρι στιγμης..αυτη ειναι η αληθεια

just a thought

Μην είστε κομπλεξικοί και κριτές των πάντων... Ό, τι θέλει θα βλέπει ο κόσμος δεν θα ρωτήσει κανέναν ανόητο μικρομέγαλο ξερόλα. Αυτά που προσφέρει ένα αθλητικό παιχνίδι ψυχαγωγίας, μια κινηματογραφική ταινία, ένα άθλημα του μαζικού αθλητισμού, ένα βιβλίο, μια περιπέτεια, μια εκπομπή, σε κάθε άνθρωπο δεν μπορεί να τα ξέρουν οι κακοπροαίρετοι κάθε λογής. Οι αιτίες των δεινών βρίσκονται σε συστήματα και δομές, όπως και σε ανθρώπινες αντιλήψεις, όχι στο ...survivor. Ο Όργουελ δεν θα έγραφε για το survivor, αλλά για τον "μεγάλο αδελφό", που είναι ο λογοκριτής των ημερών κάθε εποχής. Ο φασίστας που θέλει να υπαγορεύσει την ζωή μας, να στήσει καλούπια σκέψης, να προγράψει συμπεριφορές και να χειραγωγήσει το καλό και το κακό. Για προβληματιστείτε λίγο, γιατί κάπως μοιάζετε όλοι εσείς που μας κουνάτε το δάχτυλο, σε όλους αυτούς. Ένας άνθρωπος μπορεί να εμπνευστεί και από έναν παίχτη που αγωνίζεται να πετύχει υπό αντίξοες συνθήκες όχι για να τις καταξιώσει και να εθιστεί σε αυτές αλλά για να τις υπερβεί. Εσείς γιατί λειτουργείτε ολοκληρωτικά, ως φασίστες και υπαγορεύετε/απαγορεύετε στον άνθρωπο αυτό τον τρόπο με τον οποίο σκέφτεται; Εσείς που μας πουλάτε τον ηθικό κρετινισμό σας είστε χειρότεροι από όλους. Και όχι αυτό το ...σαχλοπαίχνιδο, που το καλοκαιράκι παρακινούσε κόσμο όλων των ηλικιών σχεδόν από παιδάκια, νέους, μεσήλικες μέχρι μεγαλύτερους να βγουν από το καβούκι τους και να αθληθούν. Μην κρίνετε λοιπόν όσα δεν είστε σε θέση να καταλάβετε και μην προβάλλετε τον δικό σας στυγνό και μίζερο τρόπο σκέψης στον ορίζοντα της σκέψης των άλλων. Είστε πολύ "λίγοι" για να ξενερώσετε τον κόσμο, που δεν σας χαμπαριάζει, και καλά κάνει...

Mairi

Αυτό ακριβώς είναι το πρόβλημα του Θοδωρή, ότι είναι 37 χρονών και θεωρείται "νεαρός". Κι απο το κοινό και ίσως κι από τον ίδιο. 37 χρονών βαδίζεις προς το "μεσήλικας". Αν διέθετε ωριμότητα ανάλογη με την ηλικία του θα μπορούσε να χειριστεί καλύτερα την κατάσταση.

Ηλιας

Πάτος στην ακροαματικότητα η τουρκοσειρά του τουρκοκάναλου...Από του χρόνου γλυτώνουμε

...

Αν είναι πάτος το survivor , τότε το τατουάζ είναι στα τάρταρα. Μόνιμα πρώτο σε τηλεθέαση είναι.

Μπορείς

να γλιτώσεις κι από εφέτος,σ'εμποδίζει κανείς;

Tv.off

Μπήκα μόνο και μόνο για να γραψω:εχεστηκαμε. Σκουπίδια η tv και βόδια όσοι παρακολουθούν αυτές και άλλες πολλές βλακείες.Με όλους αυτούς τους τηλεθεατές που δηλώνουν και χαρούμενοι βλέποντας σαβούρες καταλαβαίνετε γιατί πάμε πίσω .Υπνωτισμενοι....

Αν κ δεν το είδα ολο

Το γύρισα στο star να δω ταινία με καλυψες απολύτως Αφροδίτη με την γλαφυρή περιγραφή σου! Μέχρι κ ο τανιμανιδης βαρέθηκε κ κάνει κοπάνες φέτος! Τεό βαρέθηκες κ θες να την κάνεις από τον αγ.δομινικο κ ο Νικόλας πεινάει κ γλύφει το πιάτο αλλά κάνει υπομονή..Ο κρητικός θα το γυρίσει από κωμωδία του Σεφερλή σε δραματική σειρά στην επιστροφή. Τι είναι τούτοι οι κλαψιαρηδες. ..

Ωραία η ταινία;

Φαντάσου και να τό 'βλεπες...

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης