«Εμφύλιος» στους Μαχητές που έκαναν ρινγκ το Survivor

«Εμφύλιος» στους Μαχητές που έκαναν ρινγκ το Survivor

Ξέσπασε καβγάς στο παιχνίδι των ερωτήσεων ανάμεσα σε Θοδωρή και Ηλία που λίγο έλειψε να οδηγήσει σε χειροδικία - Τι κέρδισαν οι Διάσημοι

surviv-megal-new
Μνημόσυνο θυμίζει το «Survivor» δίχως την Κωνσταντίνα μας. Εφυγε η ξανθιά θύελλα κι όλα μοιάζουν τόσο προβλέψιμα και βαρετά στις Ακτές της Δομινικανής Δημοκρατίας...

Αγαπητέ DJ, καλός είσαι, αλλά παίξε και κανένα ελληνικό άσμα, διότι τώρα με την αποχώρηση της Κωνσταντίνας ένα τραγούδι μόνο μπορεί να ακούγεται από τα ηχεία. Και το συγκεκριμένο άσμα, το οποίο της το αφιερώνουμε από καρδιάς, θα παρακαλούσαμε να παίξει σε ερμηνεία Στέλιου Ρόκκου… «Κι έμεινα εδώ ν’ αναζητώ, και να χαζεύω τις ώρες που λείπεις, και η μουσική μου να μη βρίσκει σκοπό. Είν’ οι σκέψεις που πια μόνες τους γελάνε και που μας βλέπουν στην αρένα κι όμως δεν μας ακουμπάνε. Γιατί;» Αμ, έλα μου ντε. Γιατί;

Ακόμη και οι Μαχητές απορούν για το ότι έφυγε το κορίτσι μας, εκτός από την Μελίνα η οποία νομίζει ότι ο κόσμος σώζει μόνο τους δυνατούς. Ας της σφυρίξει κάποιος ότι δεν αρκεί να περνάς τα εμπόδια για να σε ψηφίζει το τηλεοπτικό κοινό. Σε βλέπει στην καλύβα, σε βλέπει να μιλάς στην κάμερα, σε καταλαβαίνει… Και την ίδια τη βλέπει ο κόσμος φυσικά.

Στην παραλία των Διασήμων τα ποντίκια βολτάρουν κουλαριστά, σαν τον Τζέρυ ένα πράγμα. Η Δαλάκα ξύπνησε από το άγγιγμα του ποντικού και το περιγράφει και στους υπόλοιπους. Ο Σώζων μιλά στην κάμερα όπως συνηθίζει και σχολιάζει το χαμόγελο που χάθηκε από μπροστά του, της Κωνσταντίνας. Εκφράζει την λύπη του και τον καημό του. Αλλά την ψήφισε. Που τα πουλάς αυτά, βρε Σώζωντα;

Κλείσιμο


Της Δαλάκα της λείπει όπως λείπει και σε όλους αυτή η γάργαρη φωνούλα, αυτό το χαμογελαστό κορίτσι που γεμάτο χαρά, έδινε χαρά στην παραλία. Κάνει και μία αποκάλυψη όπου ούτε λίγο ούτε πολύ όποια κοιμάται δίπλα της, μπαίνει αεροπλάνο κι επιστρέφει Αθήνα. Ποδαρικό να μας κάνεις, Κατερινάκι όταν γυρίσεις. Επιμένει ο Σώζων να μιλά στην κάμερα, κάθε τρία λεπτά είτε στο τηλεοπτικό κοινό είτε στην ομάδα. Και στις δύο περιπτώσεις, «αυτιά ερμητικά κλειστά», παίδες.
Η Φελίσια δεν περίμενε να φύγει η Κωνσταντίνα και αρχίζει να ανησυχεί μάλλον και για το δικό της μέλλον καθώς όπως δείχνει είναι γκράντε παλτό αγωνιστικά το κορίτσι, αν και συγκινεί τους άρρενες τηλεθεατές καθώς είναι όμορφη. Η Μαρία όμως είναι αυτή που θα πει την αλήθεια και θα αποκαλύψει πως οι Μαχητές πρεσβύτεροι πουλάνε μούρη στους Μαχητές junior. «Μη μου μιλάς», «Εγώ τώρα κάνω αυτό, εσύ δεν έχεις την εμπειρία» και διάφορα άλλα λένε οι «παλιοί» στους νέους και μάλιστα συγκεκριμένοι παλιοί. Και φυσικά δεν έχουν χιούμορ. Αυτό το ξέραμε, Μαρία μου, μην ανησυχείς.

Φυσικά και πάλι γίνεται της… καρύδας. Η Μελίνα παραπονιέται ότι οι μερίδες μειώνονται δραματικά μέρα με την ημέρα και ότι αυτό είναι κάπως περίεργο. Τώρα που το ανέλαβαν ο Ηλίας και η Μαρία οι ποσότητες ήταν καλύτερες… Ουσιαστικά «φωτογραφίζει» τον Νικόλα ότι αυτός καθάριζε κάθε πρωί τις καρύδες μόνος του, οπότε καλό θα ήταν πλέον να γίνεται καθάρισμα από ντουέτο.



Οι παίκτες και των δύο ομάδων ετοιμάζονται για το αγώνισμα άνεσης. Φορούν μπαντάνες, φορούν τα ρούχα τους, και δηλώνουν στην κάμερα ότι θα τα δώσουν όλα προκειμένου να εξασφαλίσουν τα πολυπόθητα κρεβάτια.


Αγώνας με έπαθλο την άνεση κι ένα μασάζ δώρο
Ο Τανιμανίδαρος υποδέχεται τους παίκτες στην παραλία. Ο Στέλιος θα πάρει τον λόγο και θα ευχαριστήσει τον κόσμο για την θετική ψήφο του κάνοντας χιούμορ. Εξηγεί πως ίσως η θετική ψήφος έχει να κάνει με το ότι μόλις έμαθε η γυναίκα του ότι θέλει κι άλλο παιδί έβαλε όλους τους συγγενείς να τηλεφωνούν μπας και μείνει στον Αγιο Δομίνικο και την σκαπουλάρει.



Φυσικά θα μιλήσει και ο Σώζων ο οποίος είπε πως «η Κωνσταντίνα μας έλειψε το πρωί από την καλύβα. Η Κωνσταντίνα εμένα με γέμιζε»… Ωπα, μεγάλε. Αυτή σε γέμιζε, εσύ την άδειασες όμως.

Της Ολγάρας της λείπει και το εννοεί. Η σκληρή Δαλάκα θα πει ότι με την αποχώρηση της Κωνσταντίνας η ομάδα δυναμώνει αγωνιστικά. Αμάν πια!
Δαλάκα, μη σε στεναχωρήσουμε, αλλά περισσότερο παρακολουθούμε τα insta stories της Σπυροπούλου και λιγότερο τις περιπέτειές σας…


Το έπαθλο έχει bonus μασαζάκι και οι παίκτες ξεροσταλιάζουν.
Τσίλης και Αγόρου στο πρώτο ματσάρισμα. Περνούν εμπόδια ισορροπίας και το «πάζελ» και στη συνέχεια στον στόχο ο οποίος απαιτεί τεχνική. Ο Νικόλας θα κάνει το 1 – 0 για τους Μαχητές.

Ακολουθούν η Μελίνα και η Εύη Σαλταφερίδου. Τα κορίτσια αποδεικνύονται πιο άστοχα. Η Εύη θα πάρει τη νίκη και θα ισοφαρίσει σε 1 -1 για τους Διάσημους.
Μουρούτσος και Πάνος μπαίνουν στην αρένα. Ο Πάνος θα καθυστερήσει σημαντικά στο παζλ. Αυτό θα είναι καθοριστικό για την εξέλιξη και ο Μιχάλης θα κερδίσει. 2 – 1 το σκορ για τους Διάσημους.

Δαλάκα εναντίον Βιργινίας. Η Κατερίνα θα βάλει πιο γρήγορα τα μπαλάκια στον στόχο και θα κάνει το 3 -1 για τους Διάσημους. Νάσος και Τσεπάνης είναι οι επόμενοι. Στην αρχή τα κάνουν όλα πιο γρήγορα και πολύ άγαρμπα αλλά ο Νάσος, πιο ψύχραιμος και με συγκέντρωση, δίχως να βιάζεται όπως ο Κωνσταντίνος θα κάνει το 4 – 1.

Ολγα και Ροδάνθη. Ωχ… Σαφώς καλύτερη η Φαρμάκη και φυσικά στον στόχο πολύ πιο ήρεμη θα κερδίσει εύκολα και θα κάνει το 5 – 1 για τους Διάσημους οι οποίοι αυξάνουν την διαφορά τους.

Ηλίας εναντίον Στέλιου. Πολύ γρήγορος ο personal trainer θα φτάσει πρώτος στον στόχο. Θα βάλει πιο γρήγορα τα μπαλάκια και θα μειώσει σε 5 -2 για τους Μαχητές.

Εύη Σκαρώνη και Μαρία είναι οι επόμενες παίκτριες. Οι νέες στον στίβο μάχης και αποδεικνύονται ισοδύναμες στην διαδρομή. Όλα θα κριθούν στον στόχο, όπως πάντα. Η Μαρία είναι πολύ άστοχη και η Εύη θα κερδίσει άνετα κάνοντας το 6 – 2 για τους Διάσημους.

Ο Γιάννης Τσίλης και ο Χάρης θα αναμετρηθούν για τον επόμενο πόντο. Ο Τσίλης έχει καλύτερα τον στόχο και θα κάνει το 7 – 2. Οι Διάσημοι αυξάνουν την διαφορά.

Εύη και Φελίσια δοκιμάζουν τις δυνάμεις της με την παίκτρια των Μαχητών να είναι ο νέος αδύναμος κρίκος. Η Εύη θα κερδίσει άνετα και το σκορ θα γίνει 8 – 2.
Νάσος εναντίον Θοδωρή στο επόμενο. Ο ψηλέας θα κερδίσει στον στόχο και θα κάνει το 9 – 2. Οι Διάσημοι είναι πολύ κοντά στα κρεβάτια και φυσικά στο μασαζάκι…



Ολγα και Μελίνα στον κρίσιμο πόντο. Η Ολγάρα δεν παίζεται, δεν πιάνεται. Οι Μαχητές θα υποστούν μία πρωτοφανή ήττα και οι Διάσημοι θα θριαμβεύσουν.



Η ώρα του μασάζ έφτασε και ο Νάσος μας ρίχνει κάτι επιστημονικές ρουκέτες για τις ευεργετικές του ιδιότητες και διώχνει κάθε υποψία νύστας. Στη συνέχεια σκάνε και κάτι κοκτέιλ, και όπως φαίνεται στην κάμερα ο Κρητικός κοντεύει να φάει και την ομπρελίτσα από την διακόσμηση, Παναΐα μου.

Στην παραλία των Μαχητών υπάρχει δυσαρέσκεια για την ήττα και ψυχροπολεμικό κλίμα μεταξύ νέων και παλιών. Για μία ακόμη φορά η Μαρία ξεμπροστιάζει τους παλιούς. Η κάμερα θα δείξει τον Αγόρου και τον Θοδωρή να τα λένε. Το μοντέλο θα πει και κάτι ακαταλαβίστικα στην κάμερα… αλλά who cares?


Το παιχνίδι των ερωτήσεων
Με έπαθλο μηλόπιτα, οι δύο ομάδες θα ανταγωνιστούν σε τύχη και γνώσεις για να σκάσει και λίγο το χειλάκι μας.

Ενδιαφέρουσες και πάλι οι πληροφορίες καθώς απ’ ότι μάθαμε, κορίτσια, υπάρχει άνθρωπος που μέσα σε ένα λεπτό έβγαλε με το ένα χέρι και πάνω από την μπλούζα 91 σουτιέν.

Επίσης μάθαμε πως το «Despacito» έχει 4,9 δισ. views, και ότι το «Thriller» του Μάικλ Τζάκσον έχει πουλήσει 66 εκατομμύρια αντίτυπα αλλά ο Τσεπάνης και η Εύη υπολόγισαν μερικά δισ...

Κωνσταντίνα, λείπεις, κορίτσι μου!

Πόσες φορές την ώρα συμπίπτουν οι δείκτες του ρολογιού; Δύο θα πει ο Κρητικός και βάζουμε το πρώτο ουισκάκι της βραδιάς…

Ο Τσίλης θα μας κάνει να βάλουμε και το δεύτερο καθώς θα πει πως ο Ηλιος έχει ηλικία 800 δισ. χρόνια. Τι ζούμε;

Η Ντάρια θα πει πως το γαλλικό μπιλιάρδο έχει είκοσι μπάλες αν και έχει τρεις και θα πληροφορηθούμε πως σε ποσοστό 3% οι παγετώνες στην Ανταρκτική είναι ούρα πιγκουίνων…

Στον τελικό θα φτάσουν ο Μιχάλης και ο Πάνος. Νικητής αναδεικνύεται ο Πάνος ο οποίος θα επιλέξει τη Μελίνα, τον Ηλία και τον Χάρη.



Ακολουθεί πρωτοφανής καβγάς Ηλία και Θοδωρή με τον Ηλία να κατηγορεί το μοντέλο για κατινιές και πισώπλατες κουβέντες. Ο Ηλίας δεν κρατιέται και τα λέει έξω από τα δόντια την ώρα που ο Θοδωρής αποχωρεί μασώντας τα λόγια του. Το περιστατικό έγινε μετά την ολοκλήρωση του παιχνιδιού και οι ψυχραιμότεροι μαζί με μέλη της παραγωγής προσπάθησαν να τους συγκρατήσουν προκειμένου να αποφευχθούν τα χειρότερα… Δυσάρεστες εικόνες ανθρωποφαγίας και ανεπίτρεπτων συμπεριφορών.



Εφυγε η Σπυροπούλου και μαζί με αυτήν όλη η χαριτωμενιά του παιχνιδιού. Λείπει το σκέρτσο και το χαμόγελο, λείπει η χαρά και το ανώδυνο σχόλιο.

Στη συνέχεια τα πνεύματα ηρέμησαν και οι τέσσερις τυχεροί απήλαυσαν από ένα κομμάτι μηλόπιτα. Εμείς πάλι τα μαξιλάρια μας. Απόψε το βράδυ, ραντεβού και πάλι, τηλεθεατάρες.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης