«Κόντρα» Γκλέτσου- Βασιλάκου στην τηλεοπτική prime time ζώνη

«Κόντρα» Γκλέτσου- Βασιλάκου στην τηλεοπτική prime time ζώνη

Αντίπαλοι στην μάχη της…  τηλεθέασης είναι πλέον ο Πρόεδρος της «Τελείας» Απόστολος Γκλέτσος και ο εκπρόσωπος της Νεολαίας του κόμματος Παναγιώτης Βασιλάκος αφού καθημερινά διασταυρώνουν τα ξίφη τους ο ένας ως ηθοποιός στο Τατουάζ και ο άλλος ως πάικτης στο Nomads 

«Κόντρα» Γκλέτσου- Βασιλάκου στην τηλεοπτική prime time ζώνη
 Την ώρα που τα νέα προγράμματα «Τατουάζ» και «Nomads» κονταροχτυπιούνται για την επικράτηση στην prime time, άλλη μια κατά σύμπτωση κόντρα έχει ξεσπάσει στην τηλεοπτική αρένα. Αντίπαλοι στην μάχη της…  τηλεθέασης είναι πλέον ο Πρόεδρος της «Τελείας» Απόστολος Γκλέτσος και ο εκπρόσωπος της Νεολαίας του κόμματος Παναγιώτης Βασιλάκος αφού καθημερινά διασταυρώνουν τα ξίφη τους ο ένας ως ηθοποιός στην δραματική σειρά του Αλφα και ο δεύτερος ως παίκτης στο παιχνίδι επιβίωσης του Αντ1.

Οι δυο συνεργάτες του κόμματος επέλεξαν φέτος κατά διαβολική σύμπτωση και για διαφορετικούς λόγους ο καθένας να συμμετέχουν σε δύο εξίσου δυνατά και ανταγωνιστικά προγράμματα της φετινής τηλεοπτικής σεζόν. Ο Πρόεδρος της «Τελείας» και Δήμαρχος Στυλίδας Απόστολος Γκλέτσος πήρε την μεγάλη απόφαση να επιστρέψει μετά από χρόνια στην μικρή οθόνη αποδεχόμενος την πρόταση που του έκανε η ομάδα του σκηνοθέτη Ανδρέα Γεωργίου ενώ ο εκπρόσωπος Τύπου Παναγιώτης Βασιλάκος ταξίδεψε στις Φιλιππίνες για να δοκιμάσει τις δυνάμεις του στο reality του Αντ1.

Ο Απόστολος Γκλέτσος τα τελευταία χρόνια απείχε από το επάγγελμά του καθώς επέλεξε να επιστρέψει στην πατρίδα του και να ασχοληθεί με την τοπική αυτοδιοίκηση. Εκλέγεται επί δυο τετραετίες Δήμαρχος Στυλίδας με αυτοδυναμία και αφοσιώθηκε αποκλειστικά στους Δημότες του. Κατά καιρούς, του έγιναν αρκετές προτάσεις για δουλειά όμως καμία δεν του έκανε το μαγικό «κλικ». Εδώ και λίγα χρόνια όμως η δουλειά του άρχισε να του λείπει όλο και περισσότερο. Όταν του προτάθηκε να συμμετέχει στο νέο καθημερινό σήριαλ του Alpha, αρχικά αρνήθηκε. Στην συνέχεια όμως εμπιστευόμενος την … Τρόικα της επιτυχίας - Ανδρέα Γεωργίου, Κούλλη Νικολάου και Βάνας Δημητρίου- είπε το πολυπόθητο «ναι». 

Κλείσιμο


Επιστροφή για λόγους… ψηφοθηρικούς 

Όπως ανέφερε ο ίδιος σε συνέντευξή του «Το είδα σαν μια ευκαιρία να γεμίσω μπαταρίες. Η τηλεόραση, έχει πάρα πολύ μεγάλη δύναμη και η συμμετοχή μου στο «Τατουάζ», είναι ένας τρόπος επικοινωνίας μου με το ευρύ κοινό. Και δεν σας το κρύβω ότι ο λόγος για τον οποίον επιστρέφω στην τηλεόραση είναι και ψηφοθηρικός. Το γεγονός ότι παίζεις σε ένα σίριαλ, σημαίνει πολλά. Και το «Τατουάζ», είναι μία σειρά που θα συζητηθεί, θα δοθούν συνεντεύξεις, θα γίνουν εξώφυλλα, όπου μέσα από όλα αυτά, παράλληλα, θα γίνεται και η προεκλογική μου εκστρατεία για την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας που σκοπεύω να διεκδικήσω. Βοηθά και σ’ αυτό και δεν το κρύβω» ενώ υπογράμμισε ότι θα προσφέρει την αμοιβή του για φιλανθρωπικό σκοπό.

Σίγουρα πάντως δεν μπορούσε να φανταστεί ότι την ίδια ώρα άλλο ένα μέλος του κόμματος του θα ριχνόταν στην μάχη της τηλεθέασης σε ανταγωνιστικό κανάλι. Ο λόγος για τον Παναγιώτη Βασιλάκο, παίκτη του Nomads που προβάλλεται την ίδια ώρα στον Αντ1. Ο εκπρόσωπος της Νεολαίας της Τελείας και μοντέλο του Αρμάνι, δοκιμάστηκε στις πασαρέλες της πολιτικής φιλοδοξώντας να προσελκύσει τους νέους ανθρώπους και να δουλέψει μαζί τους. Με καταγωγή από τη Μάνη και την Κρήτη ο Παναγιώτης Βασιλάκος έχει όλα αυτά τα «εκρηκτικά» στοιχεία στον χαρακτήρα του που αυτομάτως τον καταστούν ασυμβίβαστο και δημιουργικό. Στα 27 του χρόνια έχει παίξει επαγγελματικά ποδόσφαιρο σε Ελλάδα και εξωτερικό, έχει φωτογραφηθεί με δημιουργίες διάσημων οίκων μόδας, εργάζεται ως personal trainer, ασχολείται με το real estate και ανέλαβε καθήκοντα στην «Τελεία». 

Η μακρόχρονη γνωριμία του πατέρα του κ. Βασιλάκου με τον Δήμαρχο Στυλίδας έπαιξε σημαντικό ρόλο στην επιλογή του αυτή. Όπως ο ίδιος ανέφερε σε συνέντευξή του στο «ΘΕΜΑ», «Καταρχήν, ο κ. Γκλέτσος είχε κάνει πρόταση στον πατέρα μου να συμμετέχει στο κόμμα όμως ο ίδιος ήθελε να συνεχίσει να ασχολείται με την τοπική αυτοδιοίκηση. Όταν με παρότρυνε ο πατέρας μου να πάω, αυτό που έδωσα ως απάντηση ήταν ότι πρέπει να φτιάξουμε τη νεολαία της παράταξης, γιατί εγώ που είμαι 27 χρονών εκεί ανήκω. Με άκουσαν και το αποδέχτηκαν. Στις προηγούμενες εκλογές το κόμμα δεν είχε νεολαία. Τα νέα παιδιά έχουν απογοητευτεί και προσπαθούν να αλλάξουν το μέλλον τους. Στην «Τελεία» εξάλλου συμμετέχουν άνθρωποι με επαγγελματικό προφίλ που τους ενδιαφέρει το εθνικό συμφέρον και όχι η καρέκλα». 



Το ποδόσφαιρο και οι διεθνείς πασαρέλες

Τελειόφοιτος της Γυμναστικής Ακαδημίας Αθήνας, ο Παναγιώτης επιδιώκει να κάνει πολλά και διαφορετικά πράγματα και να αποκτά εμπειρίες. Το ποδόσφαιρο ξεκίνησε για αυτόν ταυτόχρονα με την πολιτική. «Ο πατέρας μου με έπαιρνε στο γήπεδο να βλέπω ποδόσφαιρο. Κόλλησα το μικρόβιο. Από εννέα ετών πήγα στις Ακαδημίες του Αιγάλεω μέχρι τα 16 και μετά έπαιξα σε αντρικές ομάδες σε όλες τις κατηγορίες εκτός από Α’ Εθνική. Έπαιξα στο Αιγάλεω, στην Προοδευτική, στο Χαϊδάρι, στον Εθνικό Πειραιά, τον Βύζαντα Μεγάρων, το Κερατσίνι που είναι πολύ ιστορικές ομάδες», είπε στο «ΘΕΜΑ».
 Στη συνέχεια, απογοητευμένος και δυσαρεστημένος από τους περισσότερους αθλητικούς μάνατζερ, επεδίωξε να πάει στο εξωτερικό, και να δοκιμάσει την τύχη του μόνος. Πήγε στην Τσεχία σε ηλικία μόλις 21 ετών. «Είχα δώσει dvd μου στους υπευθύνους ομάδων και πήγα να χτυπήσω πόρτες. Αυτό δεν συνηθίζεται βέβαια γιατί όλα γίνονται μέσω μάνατζερ. Η παρουσία μου και η απόδοση σε έναν αγώνα κυπέλλου μεταξύ Προοδευτικής- Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ με βοήθησε για να φύγω. Στάθηκα τυχερός και δέχτηκαν να με δοκιμάσουν στην τσέχικη ομάδα «Ζενίτ Κάσλαβ», τους άρεσα και με πήρανε». Εκεί έμεινε για ένα χρόνο καθώς το πάθημα δεν του έγινε μάθημα και υπέγραψε συμβόλαια με κάποιους μάνατζερ που υποσχέθηκαν ότι θα τον βοηθούσαν να συνεχίσει στο εξωτερικό ή στην Ελλάδα σε μια καλύτερη κατηγορία. Αλλά κάτι τέτοιο δεν έγινε ποτέ.


 
Κι επειδή το ποδόσφαιρο είναι ένα επάγγελμα με ημερομηνία λήξης, βλέποντας ότι δεν προχωράει όπως ήθελε και στο επίπεδο που επεδίωκε επί χρόνια δοκίμασε τις ικανότητές μου στο μόντελινγκ.  «Μια φίλη που είχε σχέση με το χώρο με πίεσε να ασχοληθώ με τη μόδα. Με έφερε σε επαφή με ανθρώπους πρακτορείων συνεργάστηκα και είδα ότι είχε απήχηση. Δούλεψα με τον σχεδιαστή Δημήτρη Πέτρου, τον Απόστολο Μητρόπουλο, έκανα φωτογραφίσεις στο Μιλάνο, για την εταιρεία εσωρούχων «La Perla» και τον οίκο «Guy Laroche». Πρόσφατα, έκανα μια φωτογράφιση για τον «Armani» στην Ιταλία. Είχα επίσης πρόταση από τον οίκο Versace Jeans αλλά είπα «όχι» γιατί ήθελα να γυρίσω να παίξω ποδόσφαιρο. Είχα κάνει θυσίες για το άθλημα και ήθελα να κλείσει ο κύκλος σωστά. Ήθελα να νιώθω καλά». 



«Ο Γκλέτσος είναι έτοιμος για όλα» 

Ερωτηθείς για τον Πρόεδρο του κόμματος ο Παναγιώτης Βασιλάκος απάντησε στο «ΘΕΜΑ». «Ο κ. Γκλέτσος, έχει αποδείξει ότι αυτό που λέει το κάνει. Αυτή είναι η απάντηση σε όσους δηλώνουν ότι «λαϊκίζει». Άνοιξε τα διόδια, ανέβηκε στα τρακτέρ και παίρνει ξεκάθαρη θέση σε όλα τα ζητήματα. Ξεπερνάει τον εαυτό του αλλά δεν το κάνει για να κλέψει τις εντυπώσεις». 


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης