Βίκυ Παπαλουκά στο Όλα Ξεκόλλα: Με διάλεξαν για το «Αρετή και Τόλμη» μετά από κάστινγκ σε άνδρες

Βίκυ Παπαλουκά στο Όλα Ξεκόλλα: Με διάλεξαν για το «Αρετή και Τόλμη» μετά από κάστινγκ σε άνδρες

Κίνητρο για μένα ήταν να συμμετέχω στα γυρίσματα - Το πιο επικίνδυνο ήταν όταν υποδύθηκα την τραυματία για να με κατεβάσουν καταδρομείς από λόφο με μεγάλη κλίση

Βίκυ Παπαλουκά στο Όλα Ξεκόλλα: Με διάλεξαν για το «Αρετή και Τόλμη» μετά από κάστινγκ σε άνδρες
Για την εκπομπή «Αρετή και Τόλμη», την εκπομπή των Ενόπλων Δυνάμεων που μεταδίδεται στην ΕΡΤ, αλλά και τις εμπειρίες της σε αυτήν μίλησε στο Όλα Ξεκόλλα η Βίκυ Παπαλουκά.

Η δημοσιογράφος που παρουσιάζει την εκπομπή μαζί με την Αλεξία Τασούλη, είπε ότι «για μένα δεν θα υπήρχε κίνητρο για μένα αν δεν συμμετείχα στα γυρίσματα. Δεν ήταν κίνητρο μόνο τα 25 λεπτά στο γυαλί». Αποκάλυψε, δε, ότι «η προσέγγιση έγινε από τον σκηνοθέτη μετά από κάστιγνκ σε άντρες γιατί η βασική επιλογή ήταν η Αλεξάνδρα Τασούλη».

Όπως είπε ξεκίνησε από τον ΑΝΤ1 μετά τη σχολή γιατί αν και είχε σπουδάσει μάρκετινγκ ήθελε να ενημερώνει τον κόσμο.

Μιλώντας για τους ανθρώπους των ενόπλων δυνάμεων είπε ότι οι άνδρες είναι από τους πιο ευγενείς και οι γυναίκες από τις πιο θαρραλέες ενώ προανήγγειλε ότι στην επόμενη εκπομπή «θα δείτε λοχαγό των καταδρομέων που κάνει απίστευτα πράγματα στις ασκήσεις».

Είπε, επίσης, ότι έχουμε πέντε γυναίκες με εμπλοκή στα μαχητικά μετά την αλλαγή του νομοθετικού πλαισιού από το 2003.
Κλείσιμο

«Είμαι περήφανη που δουλεύω σε αυτή την εκπομπή και χαίρομαι που γνώρισα αυτούς τους ανθρώπους. Θα είναι ένα μεγάλο εφόδιο για το επόμενο βήμα μου» συνέχισε για την εκπομπή.

Μιλώντας για την πιο ακραία εμπειρία της αναφέρθηκε σε ό,τι έζησε στο κέντρο εκπαίδευσης ορεινών αγώνων χιονοδρομιών όπου την πήγαν για ασκήσεις.

Όπως είπε την πήγαν «σε ένα υψόμετρο 2917 μέτρων όπου είναι ένα στρατόπεδο που δεν εκπαιδεύει μόνο αλλά εκτελεί και κοινωνικό έργο στην ευρύτερη περιοχή».

«Ηταν επικίνδυνο όταν έκανα τον τραυματία και με πήραν σε φορείο για να κατέβω με μεγάλη κλίση έναν λόφο. Εγώ δεν είχα από κάπου να κρατηθώ, με μετέφεραν οπλισμένοι άνδρες αλλά όλα πήγαν καλά» κατέληξε η δημοσιογράφος.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης