Η Μέγκαν Μαρκλ μετακόμισε στο παλάτι και... μαγειρεύει για τον πρίγκιπα Χάρι!

Η Μέγκαν Μαρκλ μετακόμισε στο παλάτι και... μαγειρεύει για τον πρίγκιπα Χάρι!

«Ο έρωτας περνάει από το στομάχι» και φαίνεται ότι αυτό το γνωρίζει καλά η Μέγκαν Μαρκλ, που μαγειρεύει για τον πρίγκιπά της 

Η Μέγκαν Μαρκλ μετακόμισε στο παλάτι και... μαγειρεύει για τον πρίγκιπα Χάρι!
Ο έρωτας του 32χρονου πρίγκιπα Χάρι με την 35χρονη πρωταγωνίστρια του αμερικανικού δικαστικού δράματος Suits, Μέγκαν Μαρκλ, φαίνεται ότι όχι μόνο έχει φουντώσει για τα καλά, αλλά οδηγείται πλέον και σε άλλο επίπεδο. Το τελευταίο διάστημα η γοητευτική ηθοποιός, καθώς δεν έχει γυρίσματα στο Τορόντο, επισκέφθηκε το Λονδίνο και φιλοξενείται στα διαμερίσματα του πρίγκιπα στο παλάτι του Κένσιγκτον.

Κλείσιμο


Το ερωτευμένο ζευγάρι δείπνησε την Τετάρτη το βράδυ στο εστιατόριο του πριβέ κλαμπ Soho House στο δυτικό Λονδίνο και περπάτησε με άνεση χέρι χέρι σε κεντρικούς δρόμους της βρετανικής πρωτεύουσας. Όπως δήλωσε στενός φίλος της Μέγκαν Μαρκλ στην εφημερίδα Sun η όμορφη πρωταγωνίστρια που έχει «κλέψει» την καρδιά του Βρετανού πρίγκιπα μετακόμισε και μένει μαζί του όποτε της το επιτρέπουν οι επαγγελματικές της υποχρεώσεις. Η Μέγκαν μαγειρεύει για τον αγαπημένο της, εκείνος πηγαίνει στο γυμναστήριο και μετά το ζευγάρι περνά τον χρόνο του μαζί.

«Τα πράγματα οδηγούνται σε άλλο επίπεδο και ουσιαστικά μένουν μαζί
», δήλωσε ο φίλος της Αμερικανίδας πρωταγωνίστριας και πρόσθεσε ότι η Μέγκαν πάντα αγαπούσε το Λονδίνο, αλλά τις τελευταίες εβδομάδες έχει μετακομίσει στα διαμερίσματα του πρίγκιπα Χάρι στο παλάτι του Κένσιγκτον και «έχει ριζώσει για τα καλά στη βρετανική πρωτεύουσα».



Το πόσο στενή είναι η σχέση του ερωτευμένου ζευγαριού επιβεβαίωσε νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα και ο συμπρωταγωνιστής της ηθοποιού, ο Καναδός ηθοποιός Πάτρικ Άνταμς. Ο ηθοποιός, που στο τηλεοπτικό σίριαλ Suits υποδύεται τον αρραβωνιαστικό της πρωταγωνίστριας «Μάικ Ρος», δήλωσε ότι είναι ενθουσιασμένος με την ρομαντική σχέση της Μέγκαν και του πρίγκιπα Χάρι και ανέφερε ότι το μόνο που θέλει να τους πει είναι: «Σας αγαπώ, σας στηρίζω και ελπίζω να είστε ευτυχισμένοι».



Όταν ο ηθοποιός ρωτήθηκε πώς είναι να φιλιέται στο πλατό με «τη μελλοντική πριγκίπισσα της Αγγλίας» εκείνος απάντησε: «Το ίδιο όπως ήταν πριν εκείνη να γίνει εν δυνάμει μελλοντική πριγκίπισσα της Αγγλίας».













Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης