Θοδωρής Μαραντίνης: Μιλάει on camera για την ατυχή εγκυμοσύνη της Σίσσυς Χρηστίδου

Θοδωρής Μαραντίνης: Μιλάει on camera για την ατυχή εγκυμοσύνη της Σίσσυς Χρηστίδου

Η κάμερα του «Φτιάξε Καφέ να στα Πω», τον συνάντησε στο καμαρίνι του στο Anodos Stage

Θοδωρής Μαραντίνης: Μιλάει on camera για την ατυχή εγκυμοσύνη της Σίσσυς Χρηστίδου
Δύσκολες στιγμές βιώνουν η Σίσσυ Χρηστίδου και ο Θοδωρής Μαραντίνης καθώς έχασαν το μωράκι τους λίγο πριν τον 5ο μήνα εγκυμοσύνης.

Το δυσάρεστο γεγονός έκανε γνωστό ο τραγουδιστής μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram γράφοντας χαρακτηριστικά:
«Η καρδιά μας είναι βαριά. Δεν υπάρχουν λέξεις να περιγράψουμε τη θλίψη που έφερε στη ζωή μας η απώλεια του τρίτου μωρού μας λίγο πριν τον πέμπτο μήνα αυτής της εγκυμοσύνης. Είναι μια πολύ δύσκολη στιγμή για μας αλλά συνεχίζουμε ενωμένοι, δυνατοί και γεμάτοι ευγνωμοσύνη για την υπέροχη οικογένεια μας. Ευχαριστούμε για την αγάπη, την συμπαράσταση και την διακριτικότητα σας αυτές τις δύσκολες για μας ώρες».

Η κάμερα του «Φτιάξε Καφέ να στα Πω» συνάντησε τον Θοδωρή Μαραντίνη στο καμαρίνι του στο Anodos Stage. Ο frontman των Onirama, μίλησε για την απόφαση του να μιλήσει ανοιχτά για την ατυχή εγκυμοσύνη της συζύγου του. «H πληροφορία έπρεπε να φτάσει για να μπορέσουμε να οριοθετήσουμε την κατάσταση. Από εκεί και πέρα η ζωή συνεχίζεται είμαστε εδώ.Προχωράμε ενωμένοι δυνατοί και πάμε για άλλα», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης