Kim Kardashian: Έκανε έξι τεστ εγκυμοσύνης στην τουαλέτα αεροπλάνου!

Kim Kardashian: Έκανε έξι τεστ εγκυμοσύνης στην τουαλέτα αεροπλάνου!

Η διάσημη τηλεπερσόνα «ανέβασε» στο Snapchat και τις σχετικές φωτογραφίες

Kim Kardashian: Έκανε έξι τεστ εγκυμοσύνης στην τουαλέτα αεροπλάνου!
Μπορεί τον περασμένο Δεκέμβριο να έφερε στη ζωή το δεύτερο παιδί της και το τελευταίο διάστημα να δηλώνει επανειλημμένως ότι δεν θέλει να αποκτήσει άμεσα και άλλο μωρό, ωστόσο, την Πέμπτη η Kim Kardashian έδωσε «τροφή» στα αμερικανικά ταμπλόιντ να γράψουν ότι είναι έγκυος ξανά.

Η διάσημη τηλεπερσόνα έκανε έξι τεστ εγκυμοσύνης και μάλιστα, «ανέβασε» στον προσωπικό της λογαριασμό στο Snapchat και τις σχετικές φωτογραφίες.

Οι θαυμαστές της πίστεψαν ότι η πληθωρική καλλονή άφηνε να εννοηθεί ότι ήταν ξανά έγκυος, όμως, αποδείχθηκε τελικά ότι η Kim δεν πρόκειται να αποκτήσει τους επόμενους μήνες και τρίτο παιδί.

Η Kim δεν είναι τελικά έγκυος

Κλείσιμο


Οι φωτογραφίες που ανάρτησε η 35χρονη τραβήχτηκαν στην τουαλέτα ενός αεροπλάνου και όπως η ίδια η Kim Kardashian αποκάλυψε στη συνέχεια με ένα βίντεο που ανέβασε» στην γνωστή πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης, έκανε τα τεστ επειδή είχε πάθει... κρίση πανικού.

«Είμαι στην τουαλέτα ενός αεροπλάνου. Θα κάνω τεστ εγκυμοσύνης επειδή φοβάμαι», έλεγε στο βίντεο η Kardashian και λίγο αργότερα αποκάλυψε ότι και τα έξι τεστ που έκανε βγήκαν αρνητικά.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης