Kim Kardashian: Αν δεν ήμουν διάσημη, θα ήμουν ιατροδικαστής!

Kim Kardashian: Αν δεν ήμουν διάσημη, θα ήμουν ιατροδικαστής!

«Θέλω να μοιάσω στη μητέρα μου. Να δουλεύω σκληρά και να κάνω τόσα πολλά παιδιά. Πάντα βρίσκει χρόνο να μας φροντίσει. Είναι τέλεια», είπε η τηλεπερσόνα

Kim Kardashian: Αν δεν ήμουν διάσημη, θα ήμουν ιατροδικαστής!
Είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς την Kim Kardashian να εξετάζει πτώματα και να λερώνει τα χέρια της με αίμα. Κι όμως! Οπως αποκάλυψε η πληθωρική Kim αν δεν ήταν πλούσια και διάσημη θα ήθελε να είναι ιατροδικαστής. 

Η τηλεπερσόνα που είναι το εξώφυλλο της Vogue στην Αυστραλία για το τεύχος Ιουνίου στην συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό είπε: «Φαντάζομαι τη ζωή μου αλλιώς. Αν δεν ήμουν διάσημη θα ήθελα να είμαι ιατροδικαστής και να ζω μια φυσιολογική ζωή», η οποία έχει φοιτήσει σε κολέγιο σε αντίθεση με την αδερφή της Kourtney και τον αδερφό της Rob.

Κλείσιμο
Η σύζυγος του Kanye West είπε πως παρακολουθεί πολλές αστυνομικές σειρές και θα της άρεσε πολύ να λύνει φόνους και δύσκολες υποθέσεις.

Η Kim είπε επίσης ότι η μητέρα της Kris Jenner είναι το πρότυπό της: «Θέλω να της μοιάσω, και να είμαι πετυχημένη. Να δουλεύω σκληρά και να κάνω τόσα πολλά παιδιά. Πάντα βρίσκει χρόνο να μας φροντίσει. Είναι τέλεια».

Η Kardashian δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον δικηγόρο πατέρα της Robert Kardashian για τον οποίο είπε πως είναι ο ήρωάς της.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης