George Clooney: «Ποιος θα ήθελε να έχει τη ζωή του Προέδρου των ΗΠΑ;»

George Clooney: «Ποιος θα ήθελε να έχει τη ζωή του Προέδρου των ΗΠΑ;»

Δεν έχει πρόθεση να κάτσει στο Οβάλ γραφείο ο χολιγουντιανός σταρ- Ξεκαθαρίζει για ακόμα μία φορά ότι δεν έχει σκοπό να θέσει υποψηφιότητα για την προεδρία των ΗΠΑ

George Clooney: «Ποιος θα ήθελε να έχει τη ζωή του Προέδρου των ΗΠΑ;»
 Ο γάμος του «αιώνιου» εργένη, George Clooney, με την μελαχρινή δικηγόρο ανθρωπίνων δικαιώματων Amal Alamuddin, πυροδότησε τις φήμες που τον θέλουν έτοιμο να θέσει υποψηφιότητα για την προεδρία των ΗΠΑ. Όσοι τον έχουν φανταστεί να κάθεται στο Οβάλ γραφείο,  σίγουρα θα απογοητευτούν, μετά τις πρόσφατες δηλώσεις του χολιγουντιανού σταρ.

Στην συνέντευξή Τύπου της τελευταίας του ταινίας «Our Brand Is Crisis», ο Clooney ρωτήθηκε για ακόμα μία φορά, αν έχει σκοπό να θέσει υποψηφιότητα για Πρόεδρος των ΗΠΑ: «Με ρωτάνε το ίδιο πράγμα τα τελευταία είκοσι χρόνια και η απάντηση είναι ''΄'οχι''΄. Αλήθεια ποιος θα ήθελε να ζήσει μία τέτοια ζωή; (του Προέρδου των ΗΠΑ)», ήταν η απάντησή του.

Στη συνέχεια μίλησε για τους φίλους που έχει από τον χώρο της πολιτικής: «Είμαι φίλος με πολλούς πολιτικούς και νομίζω ότι η ζωή τους είναι κόλαση...Συγχαίρω τους ανθρώπους που πάνε σε μία δημόσια υπηρεσία γιατί αυτός είναι ο απαίσιος τρόπος για να εκλεγεί κανείς! Αλλά είναι τόσο άσχημα την ώρα που βρίσκεσαι στο γραφείο. Υπάρχει τεράστια πόλωση. Πολύ μεγαλύτερη από ό,τι υπήρχε κατά τη διάρκεια του εμφυλίου πολέμου. Οι άνθρωποι θα διαφωνήσουν ακόμα και σε πράγματα που συμφωνούσαν πριν από 6 ή 8 χρόνια, γιατί απλά δεν τα λέει ο “δικός” τους!».

Και κατέληξε λέγοντας: «Όχι δεν θα ήθελα να αναμειχθώ με την πολιτική. Δεν έχω κανένα ενδιαφέρον να μπω μέσα σε αυτή. Αλλά ενδιαφέρομαι να ασχολούμαι με την πολιτική, όταν βρίσκομαι έξω από αυτή και να δω πράγματα να γίνονται που είναι σημαντικά σε εμένα».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης