Την Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα την Αντίπαρο επέλεξε φέτος για τις καλοκαιρινές του διακοπές ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός, Μάθιου ΜακΚόναχι. Ο γνωστός σταρ του κινηματογράφου φαίνεται πως έχει ιδιαίτερη αδυναμία στη χώρα μας, καθώς την έχει επισκεφτεί πολλές φορές στο παρελθόν.
Αυτές τις μέρες απολαμβάνει στιγμές χαλάρωσης στο κυκλαδίτικο νησί, το οποίο συγκαταλέγεται εδώ και χρόνια στους δημοφιλείς προορισμούς για διασημότητες του εξωτερικού. Η παρουσία του στην Αντίπαρο έγινε γνωστή όταν έκανε μια στάση σε κατάστημα εστίασης του νησιού για να δοκιμάσει ένα μπέργκερ.
Το συγκεκριμένο μαγαζί μάλιστα, ανήκει στον ηθοποιό Σταύρο Σβήγκο, ο οποίος και ανέβασε μια κοινή τους φωτογραφία στα social media, αποκαλύπτοντας με χιούμορ το περιστατικό. «Όταν μου ζητάνε ευγενικά να βγω φωτογραφία, δεν μπορώ να αρνηθώ», έγραψε χαρακτηριστικά ο Σταύρος Σβήγκος πάνω στο story που δημοσίευσε στο Instagram, ποζάροντας χαμογελαστός δίπλα στον διάσημο επισκέπτη του.
Τα ηλεκτρικά πατίνια έχουν μπει για τα καλά στην καθημερινότητα των πόλεων. Για πολλούς αποτελούν έναν εύκολο και γρήγορο τρόπο μετακίνησης, ειδικά για μικρές αποστάσεις στο κέντρο ή για τις καθημερινές διαδρομές προς τη δουλειά.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος μας συνδέει καθημερινά με μικρούς παραγωγούς από όλη την Ελλάδα – Πού θα βρούμε γαλακτοκομικά φτιαγμένα με ντόπιο, φρέσκο γάλα και πολλή φροντίδα.