Cara Delevingne: Η σεξουαλικότητά μου δεν είναι «φάση», είμαι αυτή που είμαι

Cara Delevingne: Η σεξουαλικότητά μου δεν είναι «φάση», είμαι αυτή που είμαι

Η απάντηση του μοντέλου σε αφιέρωμα του περιοδικού Vogue που χαρακτήριζε την αμφισεξουαλικότητά της ως «περαστική φάση»

Cara Delevingne: Η σεξουαλικότητά μου δεν είναι «φάση», είμαι αυτή που είμαι
Σε αμφιλεγόμενο αφιέρωμα του περιοδικού Vogue που χαρακτήριζε την αμφισεξουαλικότητά της ως «περαστική φάση» απάντησε το γνωστό μοντέλο Cara Delevingne με δήλωσή στα media. 

Στο τεύχος Ιουλίου του γνωστού γυναικείου περιοδικού, η 22χρονη καλλονή μίλησε ανοιχτά για τις σεξουαλικές της προτιμήσεις που περιλαμβάνουν άντρες και γυναίκες, τονίζοντας ότι η σημερινή της σχέση με την Άνι Κλαρκ την κάνει πολύ ευτυχισμένη.

Ωστόσο, πολλοί αναγνώστες του περιοδικού εξοργίστηκαν με το σχόλιο του δημοσιογράφου Ρομπ Χάσκελ που επισήμανε ότι οι γονείς του μοντέλου «μπορεί να έχουν δίκιο» που βλέπουν την αμφισεξουαλικότητα της κόρης τους σαν μία φάση που «πρόκειται κάποτε να ξεπεράσει».

20.000 άτομα έβαλαν την υπογραφή τους σε μία επιστολή διαμαρτυρίας προς το περιοδικό, γεγονός που φάνηκε ιδιαίτερα κολακευτικό στο διάσημο μοντέλο, αν και όπως δήλωσε η Cara δεν πιστεύει ότι υπήρχε πρόθεση εκ μέρους του δημοσιογράφου να την προσβάλλει.

Παρά την ανωτερότητα που έδειξε απέναντι στο περιοδικό, η 22χρονη καλλονή θέλησε ωστόσο να καταστήσει ξεκάθαρο ότι «δεν περνάει φάση». «Η σεξουαλικότητά μου δεν είναι φάση, είμαι αυτή που είμαι», είπε χαρακτηριστικά.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης