Δείτε φωτογραφίες από τον παραμυθένιο γάμο της Μαρτίνα Ναβρατίλοβα με... τη γυναίκα της!

Δείτε φωτογραφίες από τον παραμυθένιο γάμο της Μαρτίνα Ναβρατίλοβα με... τη γυναίκα της!

Ευτυχισμένη και λαμπερή στο πλευρό της συζύγο

Δείτε φωτογραφίες από τον παραμυθένιο γάμο της Μαρτίνα Ναβρατίλοβα με... τη γυναίκα της!
Η σχέση τους μετράει πολλά χρόνια. Η Τζούλια Λεμίγκοβα, πρώην Μις Ρωσία και τρίτη στο Μις Κόσμος το 1991, είναι η εκλεκτή της καρδιάς της πρώην τενίστριας Μαρτίνα Ναβρατίλοβα από το 2006.
 
Κατά τη διάρκεια του US Open, το καλοκαίρι του 2014, η Ναβρατίλοβα έκανε μπροστά στις κάμερες πρόταση γάμου στην αγαπημένη της και λίγους μήνες μετά, οι δύο γυναίκες ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας στην Νέα Υόρκη σε μια σεμνή τελετή και υποσχέθηκαν η μία στην άλλη αιώνια αφοσίωση και αγάπη.



Ο γάμος έγινεστο ξενοδοχείο Peninsula: η τενίστρια φορούσε ένα λευκό κοστούμι και η σύντροφός της ένα υπέροχο νυφικό. Φυσικά και οι καλεσμένοι ήταν διάσημοι, ανάμεσά τους η Brooke Shields.
Κλείσιμο

«Είμαι 58 ετών και παντρεύομαι για πρώτη φορά. Είχε έρθει η ώρα. Μεγαλώνοντας ως μια γκέι γυναίκα, δεν σκέφτεσαι ποτέ ότι θα συμβεί κάτι τέτοιο» είχε δηλώσει αμέσως μετά το γάμο της η τενίστρια, που έχει κατακτήσει στην καριέρα της 59 Grand Slam τίτλους.


 
Η αθλήτρια, μάλιστα, έχει αποκαλύψει εδώ και χρόνια ότι είναι αμφιφυλόφιλη.

Όσον αφορά στο μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζει αυτή τη στιγμή, τόνισε γεμάτη χιούμορ πως είναι τα εκατοντάδες τρόπαια της καλής της από το τένις, τα οποία τελικά δεν θα καταλήξουν στην αποθήκη, αλλά σε μια ειδική βιτρίνα που έχει φτιαχτεί στο σαλόνι τους.
















Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης