Λίγες ημέρες πριν αποχαιρετήσει και επίσημα το καλοκαίρι η Ζέτα Μακρυπούλια, συνεχίζει τις διακοπές της δηλώνοντας από τη Σάμο ότι χρειάζεται ακόμη λίγη χαλάρωση.
Η ηθοποιός και παρουσιάστρια μοιράστηκε νέες εικόνες της από τη θάλασσα, ποζάροντας με μαγιό σε ροζ απόχρωση. Σε άλλα στιγμιότυπα που ανάρτησε στο Instagram έδειξε τοπία του νησιού, όπου επισκέφτηκε, ενώ δεν έλειψαν και φωτογραφίες της με αθλητικά ρούχα κάνοντας πεζοπορία.
«Λίγο ακόμα. Μια γύρα ακόμα. Βουτιά, περπάτημα, φαγητό!» σημείωσε στη λεζάντα με την οποία συνόδευσε τη δημοσίευσή της.
Αν μπορούσαμε να ανοίξουμε ένα παράθυρο και να κοιτάξουμε τον κόσμο εκεί γύρω στο 2050, το πιθανότερο είναι ότι δεν θα βλέπαμε έναν πλανήτη αγνώριστο, αλλά έναν κόσμο που θα έχει αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί.
Πώς μπορεί μια επίσκεψη σε ένα μουσείο, ένα πείραμα ή μια πρώτη γνωριμία με την φύση να αλλάξει τον τρόπο που ένα παιδί βλέπει τον κόσμο; Περισσότερα από εννέα χρόνια, το πρόγραμμα «Οι Μικροί Ήρωες Μαθαίνουν» της Stoiximan δίνει σε παιδιά από όλη την Ελλάδα την ευκαιρία να διευρύνουν βιωματικά τους ορίζοντες τους.
Δουλειά, οικογένεια, υποχρεώσεις, μάς κάνουν συχνά να μεταθέτουμε τη φροντίδα του εαυτού μας. Η νέα καμπάνια της Εθνικής Ασφαλιστικής μάς θυμίζει γιατί αξίζει να εστιάσουμε ξανά σε εμάς και την υγεία μας