Στη μήνυση κατά του Γιώργου Μαζωνάκη για ανήθικες προτάσεις σε εργασιακό χώρο από τον 22χρονο Στέφανο Παπαδόπουλο αναφέρθηκε η Μελίνα Ασλανίδου, δηλώνοντας ως ο καλλιτέχνης δίνει έναν σημαντικό αγώνα και πως αυτό που εύχεται είναι να υπάρξει δικαιοσύνη.
Η τραγουδίστρια επισήμανε στην κάμερα της εκπομπής Happy Day πως αυτές τις γιορτινές ημέρες καλό είναι να υπάρχει αγάπη και ομόνοια. Η Μελίνα Ασλανίδου είπε χαρακτηριστικά: «Ο Γιώργος Μαζωνάκης κάνει και αυτός τον αγώνα του. Ελπίζω να υπάρξει δικαιοσύνη. Και αγάπη. Λίγο αγάπη. Τώρα είναι ημέρες αγάπης. Να δώσουμε αγάπη ο ένας στον άλλον. Να πιάσουμε ο ένας τον άλλο από το χέρι και ας προχωρήσουμε με αγάπη και ομόνοια».
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-df68rj1ury15)
Ο Στέφανος Παπαδόπουλος κατέθεσε τη μήνυση κατά του Γιώργου Μαζωνάκη την Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων, παρουσία του δικηγόρου του Στέφανου Παπαδόπουλου, Αλέξανδρου Παπαϊωαννίδη.
Ο Γιώργος Μαζωνάκης απάντησε με ανακοίνωση που εκδόθηκε μέσω του πληρεξουσίου δικηγόρου του, Χαράλαμπου Λυκούδη, πως γίνεται μία οργανωμένη απόπειρα εκβίασης σε βάρος του, με εμπλοκή συγκεκριμένων επιχειρηματικών συμφερόντων.
Πρόκειται για έναν εξειδικευμένο ψηφιακό ακαδημαϊκό βοηθό, σχεδιασμένο να συνομιλεί με τον φοιτητή φυσικά, να κατανοεί τις απορίες του και να τον καθοδηγεί στη μελέτη του.
Από τα πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα και το all-inclusive ενοίκιο μέχρι τις κοινότητες φοιτητών και την ψηφιακή διαχείριση της καθημερινότητας, η Unity Smart Living προτείνει έναν διαφορετικό τρόπο να ζει κανείς τα φοιτητικά του χρόνια
Με μια πρωτότυπη δράση κοινωνικής υπευθυνότητας, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία, με όχημα τον Mythos 0.0% και σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», ευαισθητοποίησε τα συναυλιακά κοινά για τη σημασία της υπεύθυνης κατανάλωσης και της ασφαλούς οδήγησης.