Την εποχή που έκανε ερωτικές σκηνές με τον Στράτο Τζώρτζογλου στη σειρά «Το σημάδι του Έρωτα» θυμήθηκε η Τζένη Μπότση, αναφέροντας ότι είχε ιδιαίτερο άγχος κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων.
Το βράδυ της Παρασκευής 5 Δεκεμβρίου, η ηθοποιός ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Στην αγκαλιά του Φάνη» και μεταξύ άλλων μίλησε για τη δυσκολία των ερωτικών σκηνών.
Αρχικά ανέφερε ότι έχει τύχει να ξεσπάσει σε γέλια κατά τη διάρκεια του γυρίσματος: «Με έχει πιάσει και νευρικό γέλιο σε ερωτικές σκηνές, αλλά δεν θυμάμαι με ποιον ηθοποιό». Όσο για την εποχή που έπαιζε μαζί με τον Στράτο Τζώρτζογλου, η Τζένη Μπότση εξήγησε πώς ένιωθε στις ερωτικές σκηνές: «Δεν γελούσα τότε, ήμουν τόσο ψαρωμένη, ξεχνούσα και το όνομά μου».
Δείτε το βίντεο
Στη συνέχεια, η ηθοποιός εξήγησε για την τεχνική πίσω από τις συγκεκριμένες σκηνές: «Δεν είναι ξαφνικό, υπάρχει μία ιστορία από πίσω που πρέπει να τη ζήσεις πριν φτάσεις στο φιλί, το φιλί είναι η κορύφωση».
Η Τζένη Μπότση και ο Στράτος Τζώρτζογλου στο «Σημάδι του Έρωτα»
Το Parian Chronicle, υπό την διαχείριση της SWOT Hospitality, είναι το πρώτο Destination By Hyatt ξενοδοχείο στην Πάρο και άνοιξε τις πόρτες του την 1η Ιουλίου, παρουσιάζοντας μια διαφορετική πρόταση φιλοξενίας που συνδυάζει την κυκλαδίτικη αισθητική, τον πολιτισμό και τη σύγχρονη πολυτέλεια.
Η JURA, το κορυφαίο brand αυτόματων μηχανών, φέρνει στην Ελλάδα μια νέα προσέγγιση στην εμπειρία του καφέ, βασισμένη στην τεχνολογία αιχμής και την υψηλή τεχνογνωσία.