Για τη βάπτιση του δεύτερου γιου της ετοιμάζεται η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, με την παρουσιάστρια να δημοσιεύει σήμερα, Κυριακή 22 Ιουνίου ένα στιγμιότυπο από τις διαδικασίες που έκανε πριν από το μυστήριο.
Μέσα από ένα Instagram story που ανάρτησε αρχικά ο κομμωτής Βασίλης Μπουλούμπασης, ποζάροντας δίπλα στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, έγραψε: «Ετοιμαζόμαστε για τη βάπτιση». Όπως αποτυπώθηκε στη δημοσίευση ήταν εκείνος που επιμελήθηκε το χτένισμά της. Στη συνέχεια, η παρουσιάστρια αναδημοσίευσε την εικόνα στον δικό της λογαριασμό.
Είτε είστε φανατικοί του camping είτε σκέφτεστε να το δοκιμάσετε για πρώτη φορά, το Simos Camping προσφέρει τις ιδανικές συνθήκες για να ανακαλύψετε έναν διαφορετικό τρόπο διακοπών. Με σύγχρονες εγκαταστάσεις, υψηλό επίπεδο οργάνωσης και όλες τις απαραίτητες παροχές.
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στους μήνες που απουσίασε από τη δουλειά της λόγω άδειας μητρότητας, η Κατερίνα Πετράκη παρακολούθησε από απόσταση μια αλλαγή που εξελισσόταν με ταχύτητα. Η Τεχνητή Νοημοσύνη άρχιζε να περνά από τη θεωρία στην πράξη, αποκτώντας θέση στην καθημερινότητα ολοένα και περισσότερων επαγγελμάτων. Αυτό που μέχρι πρότινος έμοιαζε με μια τεχνολογία του μέλλοντος, γινόταν σταδιακά μέρος του παρόντος.