Το καλοκαίρι έχει μπει για τα καλά και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλουέχει ξεκινήσει τις πρώτες της βουτιές. Η παρουσιάστρια βρέθηκε στην παραλία, με την οικογένειά της και δημοσίευσε μια φωτογραφία στα social media.
Η ίδια έχει μια ενεργή παρουσία στο Instagram και συχνά, μοιράζεται με τους θαυμαστές της υλικό από την καθημερινή της ζωή. Στη νέα ανάρτηση που έκανε, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ανέβασε ένα στιγμιότυπο από την απόδραση που έκανε με την οικογένειά της.
Σε αυτό, η παρουσιάστρια φαίνεται να κρατάει το χέρι του μεγάλου της γιου, ενώ στην αγκαλιά της έχει τον μικρότερο. Και οι τρεις τους ποζάρουν μέσα στη θάλασσα, με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου να γράφει στη λεζάντα που συνοδεύει τη φωτογραφία της: «Ο κόσμος μου».
Ένα νέο κεφάλαιο στην ελληνική ψυχαγωγία γράφεται με πρωταγωνιστές που γνωρίζουν καλά πώς να μετατρέπουν τη διασκέδαση σε εμπειρία: Ο Γιώργος Μαζωνάκης και ο όμιλος ΜΚ Group (Μαροσούλη - Κοταρίδη) ενώνουν ξανά τις δυνάμεις τους σε μια συνεργασία με πολλαπλές διαστάσεις.