Το καλοκαίρι έχει μπει για τα καλά και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλουέχει ξεκινήσει τις πρώτες της βουτιές. Η παρουσιάστρια βρέθηκε στην παραλία, με την οικογένειά της και δημοσίευσε μια φωτογραφία στα social media.
Η ίδια έχει μια ενεργή παρουσία στο Instagram και συχνά, μοιράζεται με τους θαυμαστές της υλικό από την καθημερινή της ζωή. Στη νέα ανάρτηση που έκανε, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ανέβασε ένα στιγμιότυπο από την απόδραση που έκανε με την οικογένειά της.
Σε αυτό, η παρουσιάστρια φαίνεται να κρατάει το χέρι του μεγάλου της γιου, ενώ στην αγκαλιά της έχει τον μικρότερο. Και οι τρεις τους ποζάρουν μέσα στη θάλασσα, με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου να γράφει στη λεζάντα που συνοδεύει τη φωτογραφία της: «Ο κόσμος μου».
Από τα πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα και το all-inclusive ενοίκιο μέχρι τις κοινότητες φοιτητών και την ψηφιακή διαχείριση της καθημερινότητας, η Unity Smart Living προτείνει έναν διαφορετικό τρόπο να ζει κανείς τα φοιτητικά του χρόνια
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς
Ένα φθινοπωρινό Σαββατοκύριακο στις Σπέτσες είναι αρκετό για να καταλάβεις γιατί χιλιάδες άνθρωποι επιστρέφουν ξανά και ξανά. Όχι μόνο για έναν αγώνα, αλλά για μια εμπειρία που έχει εξελιχθεί σε σημείο αναφοράς του αθλητικού τουρισμού στην Ελλάδα.