Γιούλη Ηλιοπούλου για Άρη Μακρή: Τέθηκε θέμα αντικατάστασής του από την παράσταση

Γιούλη Ηλιοπούλου για Άρη Μακρή: Τέθηκε θέμα αντικατάστασής του από την παράσταση

Όμως, εφόσον δεν έγινε κάποια επίσημη καταγγελία στο όνομά του, δεν είναι η θέση μας να κάνουμε τους δικαστές, δήλωσε η σκηνοθέτρια της παράστασης στην οποία συμμετέχει ο Άρης Μακρής

iliopoulou-makris
Η Γιούλη Ηλιοπούλου, η σκηνοθέτρια και θεατρική παραγωγός της παράστασης στην οποία συμμετέχει ο Άρης Μακρής, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα».

Συγκεκριμένα, τοποθετήθηκε ως προς την υπόθεση κακοποίησης της Άννας-Μαρίας Βέλλη, της πρώην συντρόφου του Άρη Μακρή και τη στοχοποίηση του ίδιου ως θύτη.

Η Γιούλη Ηλιοπούλου αποκάλυψε ότι αν και υπήρξαν κάποιες σκέψεις αντικατάστασής του από την παράσταση, τελικά, καθώς δεν έχει γίνει καμία επίσημη καταγγελία σε βάρος του, ο ηθοποιός θα συνεχίσει κανονικά.

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-czu7wai71dv5)

Χαρακτηριστικά, δήλωσε: «Βεβαίως και τέθηκε θέμα αντικατάστασης του Άρη Μακρή στην αρχή. Περνώντας όμως οι μέρες, εφόσον δεν έγινε κάποια επίσημη καταγγελία στο όνομά του, δεν είναι η θέση μας να κάνουμε τους δικαστές και να αποφασίσουμε να χάσει ένας άνθρωπος τη δουλειά του, που πιθανόν– όπως ισχυρίζεται και ο ίδιος – να μην έχει καμία εμπλοκή με το θέμα. Οπότε, αποφασίσαμε από κοινού όλοι μαζί, να συνεχίσουμε και προχωράμε πολύ καλά με τις πρόβες».

Επίσης, πρόσθεσε: «Μίλησα μαζί του μετά τη συνέντευξη που έδωσε. Νομίζω ότι αισθάνεται πιο ξαλαφρωμένος. Ήθελε να πει τη δική του αλήθεια, την είπε δημοσίως. Κι αυτό είναι σημαντικό για εμάς, αυτά που έλεγε σε εμάς, τα είπε και δημοσίως. Αυτό ήταν μια βοήθεια στο να αποφασίσουμε τι θα γίνει από εδώ και μπρος, στο αν θα παραμείνει στη "Ραπουνζέλ", ή θα προχωρήσουμε σε αντικατάσταση».

Τέλος, για τη συνεργασία τους, η Γιούλη Ηλιοπούλου σημείωσε: «Δεν μπορώ να μην αγαπάω τους συνεργάτες μου. Και μάλιστα, όταν έχουμε τέτοιους συνεργάτες, είναι ένας άριστος συνεργάτης ο Άρης. Αυτό δεν σημαίνει ότι παίρνω κάποια θέση. Είμαι με τις γυναίκες, είμαι με τα θύματα. Γυναίκες κακοποιούνται δυστυχώς καθημερινά. Αυτό το μήνυμα πρέπει να στέλνουμε όλοι μας, ότι τα θύματα πρέπει να βρίσκουν τη δύναμη να απευθύνονται στον νόμο. Εδώ, όμως, έχουμε έναν θόρυβο που ξεκίνησε από τα social. Δεν έχει γίνει επίσημη καταγγελία, οπότε είμαστε και εμείς σε μια θέση τέτοια που δεν μπορούμε να πάρουμε τέτοιες αποφάσεις».

Η υπόθεση κακοποίησης της Άννας-Μαρίας Βελλή από πρώην σύντροφό της που πρωτοέγινε γνωστή το 2021, ήρθε και πάλι στην επιφάνεια πριν από λίγες ημέρες. Σε ένα πρόσφατο βίντεο που ανέβασε στο κανάλι της στο Youtube, η Άννα-Μαρία Βελλή ρωτήθηκε αν ισχύει η φήμη ότι ο άνδρας που την είχε κακοποιήσει, κάνει παρέα με γνωστή Youtuber και πρώην φίλη της. Η ίδια επιβεβαίωσε ότι ισχύει και πολλοί έσπευσαν να σχολιάσουν ότι μιλάει για τον Άρη Μακρή.
Κλείσιμο

Ειδήσεις σήμερα:

Καθαρά Δευτέρα: Φεύγουν οι εκδρομείς του τριημέρου - Μποτιλιάρισμα στον Κηφισό, στο «κόκκινο» η Αττική Οδός

Κολωνός: Στην τελική ευθεία η απόφαση για τον βιασμό της 12χρονης – Αναμένεται το πρώτο δεκαήμερο του Απριλίου

Νορβηγία: Μια νεκρή φάλαινα που έμοιαζε... με μπαλόνι, εντόπισε ψαράς - Γιατί υπήρχε κίνδυνος να εκραγεί
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης