Γενέθλια έχει σήμερα, Δευτέρα 18 Νοεμβρίου, η κόρη της Μαρίας Κορινθίου και του Γιάννη Αϊβάζη. Η Ισμήνη, το μοναχοπαίδι του ζευγαριού, γίνεται 16 ετών, και η ηθοποιός μοιράστηκε τη συγκίνηση που νιώθει, με μια ανάρτηση στα social media.
Πιο συγκεκριμένα, η ηθοποιός μοιράστηκε κάποιες αδημοσίευτες φωτογραφίες από την περίοδο που η Ισμήνη ήταν μωρό και θυμήθηκε τη μοναδική στιγμή που έγινε μητέρα.
Η Μαρία Κορινθίου έγραψε στην ανάρτηση για τα γενέθλια της κόρης της: «Σαν σήμερα έγινα μαμά. Πριν από 16 χρόνια ήρθε στη ζωή μου το Ισμηνάκι μου, αυτό το θαρραλέο και πεισματάρικο πλάσμα που μου άλλαξε ΟΛΗ μου τη ζωή. Θυμάμαι έντονα την ώρα που πήγαινα στο χειρουργείο και ο γιατρός μου έλεγε: “Μαράκι, σε 15 λεπτά θα γίνεις μανούλα”. Ήταν μια συγκλονιστική στιγμή που θα κουβαλώ πάντα μέσα μου.
Δεν θα ξεχάσω τους ασταμάτητους λυγμούς όταν σε κράτησα για πρώτη φορά στο στήθος μου. Χρόνια πολλά, λαμπερό μου, τετραπέρατο πλάσμα, παιδί μου, κόρη μου! Σ’ αγαπώ από εδώ ως τον ουρανό και ακόμα παραπέρα – όπως σου έλεγα πάντα από μικρή (Toy Story)».
Οι δύο αυτές διακρίσεις αποτελούν μια σημαντική αναγνώριση της στρατηγικής πορείας του Ομίλου B&F, ο οποίος συνεχίζει να επενδύει με συνέπεια στην καινοτομία, στην ποιότητα, στη δημιουργικότητα και στη διαρκή εξέλιξη
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στους μήνες που απουσίασε από τη δουλειά της λόγω άδειας μητρότητας, η Κατερίνα Πετράκη παρακολούθησε από απόσταση μια αλλαγή που εξελισσόταν με ταχύτητα. Η Τεχνητή Νοημοσύνη άρχιζε να περνά από τη θεωρία στην πράξη, αποκτώντας θέση στην καθημερινότητα ολοένα και περισσότερων επαγγελμάτων. Αυτό που μέχρι πρότινος έμοιαζε με μια τεχνολογία του μέλλοντος, γινόταν σταδιακά μέρος του παρόντος.