Ο Γιώργος Θεοφάνους μίλησε στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» και σχολίασε τη συζήτηση που άνοιξε πρόσφατα σχετικά με τους καλλιτέχνες που πρέπει να εμφανίζονται στο Ηρώδειο.
Ο γνωστός συνθέτης ανέφερε πως είναι κατανοητό ότι όλοι οι χώροι πρέπει να προστατεύονται, ξεκαθαρίζοντας ωστόσο ότι δεν ξέρει ποιος δικαιούται να εμφανίζεται στο Ηρώδειο. Επίσης, δήλωσε τυχερός που εκείνος μπόρεσε να παίξει σε αυτό τον χώρο. Επιπλέον αποκάλυψε ότι όταν βρέθηκε εκεί δεν του επέτρεψαν να καλέσει όλους τους καλλιτέχνες που είχε σκεφτεί και ένας από τους λόγους ήταν η ενδυμασία τους.
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d50l2qzvn6k9)
Πιο αναλυτικά, στην ερώτηση για το ποιος καλλιτέχνης έχει δικαίωμα να εμφανίζεται στο Ηρώδειο ο Γιώργος Θεοφάνους είπε:
«Ρωτάς λάθος άνθρωπο, δεν ξέρω. Εγώ είμαι από τους τυχερούς ανθρώπους. Καταλαβαίνω ότι ο κάθε χώρος οφείλει να προστατεύεται και το ρεπερτόριο που παίζουμε μέσα. Κι εγώ είχα κάποιους καλεσμένους, δεν ήρθαν όλοι και δεν μπορούσα να πω σε όλους. Να το κάνω χειρότερο ότι δεν με άφησαν να πω σε όλους. Να το κάνω ακόμα χειρότερο, μου διέγραψαν κάποια ονόματα. Δεν έχει να κάνει με το έντεχνο, το λαϊκό και το pop» και πρόσθεσε: «Είχε να κάνει με πολλά πράγματα, ακόμα και με τον τρόπο που ντύνεται ένας καλλιτέχνης ή ξεντύνεται».
Υπάρχουν στιγμές που η πόλη, παρά τον θόρυβο, την κίνηση και το ασταμάτητο τρέξιμο, μοιάζει να επιβραδύνει για λίγο σαν να σου λέει «έλα, πάρε μια ανάσα». Αυτή την αίσθηση προσφέρει και η νέα πρωτοβουλία της Uber, μια μικρή επιστροφή χρόνου μέσα στο χάος της πόλης.
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.