O Γιώργος Θεοφάνους σε μία συνέντευξη του μίλησε τόσο για τα νέα επαγγελματικά του σχέδια, όσο και για την πρεμιέρα της εκπομπής, «Ένα τραγούδι ακόμα», που θα παρουσιάζει στο Open.
Καλεσμένος στο «Open Weekend», ο γνωστός μουσικοσυνθέτης αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στα χαμηλά νούμερα που είχε κάνει την προηγούμενη σεζόν η εκπομπή του. Μάλιστα τόνισε πως οι αριθμοί δεν τον απασχόλησαν ιδιαίτερα, αφού σκοπός του ήταν να περάσει στον κόσμο τη μουσική που τόσο αγαπάει.
Σε συνέχεια των δηλώσεών του ο ίδιος μίλησε για τις συνεργασίες που δεν κατάφερε να πραγματοποιήσει και που του έχουν μείνει πλέον απωθημένο. «Έχω απωθημένο να συνεργαστώ με συγκεκριμένους καλλιτέχνες. Δυστυχώς, δεν κατάφερα να συνεργαστώ με τον Δημήτρη Μητροπάνο».
Η bwin συγχαίρει θερμά τον Ολυμπιακό για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος Ελλάδας, μια επιτυχία που επισφραγίζει μια ονειρική σεζόν και μια άρτια, ουσιαστική συνεργασία, γραμμένη με συνέπεια και κορυφές.