Η επίσκεψη της βασίλισσας Καμίλα σε βάση της RAF έγινε viral στα διεθνή πρακτορεία, όταν οι δυνατοί άνεμοι της σήκωσαν τα μαλλιά στον αέρα.
Ντυμένη στα μπλε, η 77χρονη είχε να αντιμετωπίσει τον αέρα που με το που αποβιβάστηκε από το αεροσκάφος το οποίο τη μετέφερε στη βάση της RAF (Βασιλικής Πολεμικής Αεροπορίας) στο Λίμινγκ του Βόρειου Γιόρκσιρ. Καθώς χαιρετούσε τον κόσμο που την περίμενε εκεί, προσπαθούσε μάταια να φτιάξει τα μαλλιά της, που έπεφταν στο πρόσωπό της.
Στιγμιότυπα που διέρρευσαν στα media, δείχνουν τη βασίλισσα με τα μαλλιά της κυριολεκτικά όρθια. «Έπεσε θύμα των στοιχείων της φύσης την Παρασκευή, αποδεικνύοντας ότι ακόμη και οι καλύτεροι στιλίστες δεν μπορούν να τα βάλουν με τη Μητέρα Φύση» ήταν το σχόλιο της Telegraph.
The Queen fell victim to the elements on Friday, demonstrating that even the best stylists are no match for Mother Nature.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς
Στο IST College, η καλλιέργεια των ταλέντων, η ενθάρρυνση της ανεξάρτητης σκέψης και η δημιουργικότητα δίνουν στους φοιτητές και τις φοιτήτριες τα εφόδια για την μελλοντική επαγγελματική τους πορεία στον σύγχρονο κόσμο.
Στην εποχή των συνδυαστικών προγραμμάτων, οι καταναλωτές δεν αναζητούν απλώς χαμηλότερες χρεώσεις, αλλά ολοκληρωμένες προτάσεις που βελτιώνουν την καθημερινότητα και τους κάνουν να νιώθουν ότι βρίσκονται στο επίκεντρο της εξυπηρέτησης.