Η Halle Berry στο νέο επεισόδιο του Argo Talks!

Η Halle Berry στο νέο επεισόδιο του Argo Talks!

Ένα από τα πλέον θρυλικά κορίτσια του James Bond, η Οσκαρική ηθοποιός Halle Berry, μας δίνει μια αποκλειστική συνέντευξη στο καινούργιο επεισόδιο του Argo Talks, τη νέα πλατφόρμα του Τέρι Ντούγκας!

Untitled_design
Σε συνέχεια των οκτώ πρώτων επεισοδίων της νέας δωρεάν πλατφόρμας Argo Talks που φιλοξενεί μερικούς από τους σημαντικότερους καλλιτέχνες παγκοσμίως, όπως οι Matthew McConaughey, Joe Russo, Nia Vardalos, Phedon Papamichael, Fisher Stevens, Barbara Broccoli, Tye Sheridan και Barbara De Fina, την σκυτάλη παίρνει η διάσημη Αμερικανίδα ηθοποιός Halle Berry που μας εξιστορεί τα πρώτα της βήματα στην βιομηχανία, το πως έγινε βασίλισσα ομορφιάς, καθώς και αξιομνημόνευτες εμπειρίες από τις πολυάριθμες συνεργασίες της.

O χώρος της υποκριτικής είναι πραγματικά αδυσώπητος. Εστίασε μονάχα σε ένα στόχο, διότι αν έχεις plan Β, είναι βέβαιο ότι θα καταλήξεις σε αυτό.
- Halle Berry

halle_2


Λίγα λόγια για την Οσκαρική ηθοποιό

Κλείσιμο
Κέρδισε τα βραβεία Emmy, Χρυσή Σφαίρα, SAG και NAACP Image Award για την ερμηνεία της ως Dorothy Dandridge και το βραβείο Όσκαρ Α' Γυναικείου Ρόλου, ενώ ήταν επίσης υποψήφια για βραβείο BAFTA το 2001 για την ερμηνεία της στην ταινία Monster's Ball, και έγινε η πρώτη και μοναδική γυναίκα αφροαμερικανικής καταγωγής που κέρδισε το βραβείο Α' Γυναικείου Ρόλου.

Κατέλαβε τη δεύτερη θέση στον διαγωνισμό Miss USA και κατέλαβε την 6η θέση στον διαγωνισμό Miss World το 1986. Ο ρόλος της στην κινηματογραφική ταινία που την ανέδειξε ήταν στο Jungle Fever (Πυρετός της ζούγκλας) το 1991. Αυτό την οδήγησε σε ρόλους στις ταινίες The Flintstones, Bulworth, X-Men καθώς και στον ρόλο του κοριτσιού του Μποντ Jinx στην ταινία Die Another Day.

Η Halle Berry ίδρυσε το 2014 την εταιρεία παραγωγής 606 Films και έχει συμμετάσχει στην παραγωγή πολλών έργων στα οποία έχει εμφανιστεί, όπως η σειρά επιστημονικής φαντασίας Extant του CBS (2014-2015). Εμφανίστηκε στις ταινίες δράσης Kingsman: The Golden Circle (2017) και John Wick: Chapter 3 - Parabellum (2019) και έκανε το σκηνοθετικό της ντεμπούτο με το δράμα του Netflix Bruised (2020).

Μαζί με τους Pierce Brosnan, Cindy Crawford, Jane Seymour, Dick Van Dyke, Téa Leoni και Daryl Hannah, η Berry αγωνίστηκε με επιτυχία κατά της εγκατάστασης υγροποιημένου φυσικού αερίου Cabrillo Port που προτάθηκε στα ανοικτά των ακτών του Malibu το 2006.

Η Berry δήλωσε: «Νοιάζομαι για τον αέρα που αναπνέουμε, νοιάζομαι για τη θαλάσσια ζωή και το οικοσύστημα του ωκεανού».

Τον Μάιο του 2007, ο κυβερνήτης Arnold Schwarzenegger άσκησε βέτο κατά της εγκατάστασης.

Η Hasty Pudding Theatricals της απένειμε το βραβείο της Γυναίκας της Χρονιάς 2006.

Τον Απρίλιο του 2013, εμφανίστηκε σε ένα βίντεο κλιπ για την εκστρατεία Chime for Change της Gucci, η οποία έχει ως στόχο τη συγκέντρωση χρημάτων και την ευαισθητοποίηση για γυναικεία θέματα στην εκπαίδευση, την υγεία και τη δικαιοσύνη.

Τον Αύγουστο του 2013, η Berry κατέθεσε μαζί με την Jennifer Garner ενώπιον της Επιτροπής Δικαστικών Υποθέσεων της Πολιτειακής Συνέλευσης της Καλιφόρνιας υπέρ ενός νομοσχεδίου που θα προστατεύει τα παιδιά των διασημοτήτων από την παρενόχληση από τους φωτογράφους. Το νομοσχέδιο ψηφίστηκε τον Σεπτέμβριο.

Περισσότερες πληροφορίες για το Argo Talks και τα όλα τα διαθέσιμα επεισόδια μπορείτε να βρείτε στα links:

Official Website: https://www.argotalks.com/

FilmFreeway Page: https://filmfreeway.com/ArgoFilmFest

Social media:

FB: www.facebook.com/argotalks
IG: www.instagram.com/argotalks
TW: https://twitter.com/ArgoTalks88033
TikTok: www.tiktok.com/@argotalks

IMG_0226

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης