Σακίλ Ο' Νιλ: Η πρώην σύζυγός του λέει ότι δεν ήταν ερωτευμένη μαζί του κατά τη διάρκεια του γάμου τους - Η απάντησή του

Σακίλ Ο' Νιλ: Η πρώην σύζυγός του λέει ότι δεν ήταν ερωτευμένη μαζί του κατά τη διάρκεια του γάμου τους - Η απάντησή του

Ούτε εγώ θα ήμουν ερωτευμένος με εμένα, έγραψε ο πρώην μπασκετμπολίστας στο Instagram

sakil-o-nil
Στο νέο της βιβλίο, με τίτλο «Undefeated: Changing the Rules and Winning On My Own Terms», η πρώην σύζυγος του Σακίλ Ο' Νιλ, Σόνι Χέντερσον μίλησε για τον γάμο της.

Όπως αναφέρει για τον θρύλο του μπάσκετ, αγαπούσε περισσότερο τον τρόπο ζωής που είχε μέσα στον γάμο τους, παρά τον ίδιο. Η Χέντερσον ήταν παντρεμένη με τον Ο' Νιλ από το 2002 έως το 2011, ενώ απέκτησαν μαζί τέσσερα παιδιά.

«Κοιτάζοντας πίσω, δεν ξέρω αν ήμουν όντως πραγματικά ερωτευμένη με αυτόν τον άνδρα ποτέ, αλλά ήμουν ερωτευμένη με την ιδέα να παντρευτώ τον άνδρα, με τον οποίο θα έκανα οικογένεια», γράφει στο βιβλίο της.

Προσθέτει στη συνέχεια: «Ήμουν ερωτευμένη με την ιδέα να φτιάξουμε μια ζωή μαζί. Πραγματικά, απολάμβανα να περνάω χρόνο μαζί του. Τα οδικά ταξίδια μου επέτρεπαν να είμαι με τον σύζυγό μου και να ζήσω τη ζωή στο ΝΒΑ για λίγο».

Κλείσιμο
Όσο για τις απιστίες του πρώην μπασκετμπολίστα στον γάμο τους, για τις οποίες έχει πει ότι έχει μετανιώσει, η ίδια τον υπερασπίστηκε.

«Προσπαθούσε να γίνει παγκοσμίου φήμης πολυεκατομμυριούχος στα τριάντα κάτι του με κάτι χιλιάδες γυναίκες να πέφτουν πάνω και γενικά, ανθρώπους που απλώς παρακολούσαν να είναι δίπλα του, ενώ ήταν σύζυγος και πατέρας ταυτόχρονα. Πώς θα μπορούσε κάποιος να ξέρει πώς να το διαχειριστεί αυτό;», γράφει σε άλλο σημείο του βιβλίου της.

Σε άλλο μέρος του βιβλίου, σύμφωνα με την New York Post, αναφέρει ότι τα ζητήματα στον γάμο τους δεν ήταν «προφανή από νωρίς», αλλά έγιναν «ολοένα και πιο δύσκολο να αγνοηθούν» όσο περνούσαν τα χρόνια.

Αφού τα αποσπάσματα βγήκαν στη δημοσιότητα, ο Σακίλ Ο'Νιλ έδωσε την απάντησή του μέσα από το Instagram. Με λίγες σειρές, εξέφρασε την κατανόησή του προς την πρώην σύζυγό του, εξηγώντας πως ούτε και ο ίδιος θα αγαπούσε τον εαυτό του τότε.


«Καταλαβαίνω. Ούτε εγώ θα ήμουν ερωτευμένος με εμένα. Σου εύχομαι όλα τα καλά. Με πολλή αγάπη, Σακ», γράφει στην ανάρτησή του, ενώ στη λεζάντα προσθέτει: «Πίστεψέ με, το καταλαβαίνω».

Φωτογραφία άρθρου: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα

Πέθανε ο «Γκέμπελς» της Βόρειας Κορέας - Πώς καλλιέργησε την προσωπολατρία προς τη δυναστεία των Κιμ

Κινεζικό δίκτυο e-shop πίσω από μία από τις μεγαλύτερες απάτες στον κόσμο - Εξαπάτησε πάνω από 800.000 ανθρώπους

Διπλό ριφιφί από διαρρήκτες σε εταιρεία εμπορίας χρυσού στον Πειραιά - Δείτε βίντεο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης