Σακίλ Ο' Νιλ: Μίλησε για τα λάθη που έκανε και του στοίχισαν τον γάμο του

Σακίλ Ο' Νιλ: Μίλησε για τα λάθη που έκανε και του στοίχισαν τον γάμο του

«Έκανα πολλά ηλίθια λάθη σε σημείο που έχασα την οικογένειά μου» δήλωσε ο θρύλος του NBA

oneal_222

Ο Σακίλ Ο' Νιλ μίλησε για τις τύψεις που νιώθει, ξεκαθαρίζοντας ότι θα έπρεπε να είναι πιο ευγνώμων για την πρώην σύζυγό του, Σόνι, όσο ήταν παντρεμένοι.

Κατά τη διάρκεια ενός πρόσφατου επεισοδίου του «Big Podcast with Shaq», ο θρύλος του ΝΒΑ μίλησε στον παίκτη Philadelphia Eagles, Τζέισον Κέλσι, λέγοντας: «Έκανα πολλά ηλίθια λάθη σε σημείο που έχασα την οικογένειά μου και δεν είχα κανέναν. Ήμουν ηλίθιος... έχασα όλη μου την οικογένεια. Είμαι μόνος μου σε ένα σπίτι 100.000 τετραγωνικών μέτρων».

Τώρα, ο Ο' Νιλ διευκρίνισε ότι ήθελε να μοιραστεί ένα σκληρό μάθημα από τον γάμο του που διήρκεσε από το 2002 έως το 2010.

Σύμφωνα με έναν φίλο του, ο Ο'Νιλ εκμυστηρεύτηκε μετά τη συνέντευξη: «Το θέμα που προσπαθούσα να πω είναι ότι θέλω οι άλλοι άνθρωποι να μάθουν από τα λάθη που έκανα εγώ. Παντρεύεσαι, δίνεις όρκους και πρέπει να είσαι ευγνώμων για ό,τι έχεις. Μείνετε σε αυτό. Θέλω οι άνθρωποι, ειδικά αυτοί που βρίσκονται στη δημοσιότητα, να μάθουν από εμένα».

«Λέει στους ανθρώπους να ζουν στο παρόν και να νοιάζονται για τις οικογένειές τους επειδή δεν μπορούν να αντικατασταθούν», δήλωσε ο φίλος του πρώην αθλητή στη New York Post.

Αλλά οι φίλοι γύρω του κάνουν σαφές ότι ο Ο'Νιλ δεν είναι μόνος του αυτόν τον καιρό.

«Ίσως κάποια στιγμή, όταν ζούσε στο μεγάλο του σπίτι στο Ορλάντο, λίγο μετά τον χωρισμό από τη σύζυγό του, να ήταν μόνος του», δήλωσε άλλη πηγή που τον γνωρίζει στην Post.

Αλλά αυτές τις μέρες, ο Σακ δεν βιώνει μοναξιά.

Υπάρχουν οι εμφανίσεις του στην εκπομπή «Inside the NBA» του TNT, ο περιστασιακός σχολιασμός αγώνων του ΝΒΑ, οι συχνές εμφανίσεις του ως DJ Diesel ("Gorilla Warfare", που κυκλοφόρησε πέρυσι, είναι το πιο πρόσφατο άλμπουμ του) και οι αμέτρητες διαφημίσεις για διάφορα προϊόντα που κάνει.

«Δουλεύει τόσο σκληρά, είναι πολύ απασχολημένος», είπε η πηγή. «Έχει εργασιακή ηθική και είναι επικεντρωμένος στην επιτυχία [...] Δεν δίνει στον εαυτό του τον χρόνο για ξεκούραση που κάνουν άλλοι επιτυχημένοι άνθρωποι».

Ο Ντένις Τρέισι, ο οποίος ήταν μάνατζερ του Ο' Νιλ τη δεκαετία του 1990 και συγκάτοικός του στο κολέγιο πριν από αυτό, δήλωσε στην Post: «Έχει μια ομάδα. Έχει παιδιά που κάνουν πράγματα γι' αυτόν όλη μέρα, γυρίζουν βίντεο στο TikTok».

Αλλά, πρόσθεσε ο Τρέισι ότι «στον Σακ αρέσει ο προσωπικός του χρόνος». Θυμήθηκε, επίσης, ότι η «ιδέα του πρώην πελάτη του για διασκέδαση» ήταν «να μπαίνει σε ένα αυτοκίνητο και να φεύγει μόνος του με τη μουσική να ακούγεται».

Κατά τη διάρκεια των χρόνων του στο ΝΒΑ, ο σταρ σέντερ πέρασε αρκετές σκοτεινές στιγμές.

«Πήρε πάνω του πολλές από τις απώλειες, τις έπαιρνε προσωπικά», δήλωσε ο Τρέισι. «Δεν θυμάμαι ποτέ να βγαίνει και να πανηγυρίζει, ακόμη και μετά από μια νίκη».

shutterstock_111800498
Σακίλ και Σόνι Ο' Νιλ το 2007
Κλείσιμο


Αν και ο Ο'Νιλ δεν ξεκαθάρισε ποτέ ποια ήταν τα «ηλίθια» λάθη που έκανε στον γάμο του, έχει μιλήσει στο παρελθόν για το τίμημα που πλήρωσε.

«Ήμουν κακός», είπε στο «Pivot Podcast» το 2022. «Δεν προστάτευα [τη Σόνι] και δεν προστάτευα αυτούς τους όρκους. Μερικές φορές ζεις αυτή τη διπλή ζωή και παγιδεύεσαι σε αυτήν».

«Ξέρω ότι ήταν δύσκολα τα πράγματα μεταξύ τους», είπε η Τρέισι για τον γάμο τους.

«Τον έχω ακούσει να λέει ότι έκανε λάθη για τα οποία μετανιώνει», πρόσθεσε η πηγή. «Τον έχω ακούσει να λέει ότι έχει κάνει βλακείες. Νομίζω ότι αναφέρεται στα πράγματα που συνέβαλαν στο διαζύγιό του».

«Κάναμε πολλές βλακείες», είπε ο Τρέισι και θυμήθηκε ένα στοίχημα που είχε βάλει ο Ο'Νιλ και στοιχημάτισε 5.000 δολάρια ότι δεν θα κολυμπούσε γυμνός στα παγωμένα νερά του ωκεανού.

Επίσης, ανέφερε: «Αλλά δεν κατάφερα καν να κολυμπήσω στον ωκεανό. Μόλις γδύθηκα, [ο Ο'Νιλ] έφυγε και με ανάγκασε να κολυμπήσω περίπου 3 χιλιόμετρα πριν τον προλάβω. Γελούσα... [αλλά] εξακολουθεί να μου χρωστάει τα χρήματα».

Φωτογραφίες: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

Ζάκυνθος - Φρίκη από τα λόγια της 19χρονης: Απειλούσε ότι θα με σκότωνε και με υποχρέωσε να ρίξω το παιδί

Εκκλησία της Κρήτης: Σκληροί όροι για όσους θέλουν να γίνουν νονοί - Τι αναφέρει σχετική εγκύκλιος

Θεσσαλονίκη: Νεκρή 78χρονη με τραύμα στην κοιλιά - Σε κωματώδη κατάσταση ο σύζυγός της

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης