Σακίλ Ο' Νιλ: Τα έβαλε με τον Κάνιε Γουέστ γιατί τον απέφυγε στο Super Bowl

Σακίλ Ο' Νιλ: Τα έβαλε με τον Κάνιε Γουέστ γιατί τον απέφυγε στο Super Bowl

Σε ανάρτηση που πλέον έχει διαγραφεί, ο θρύλος του μπάσκετ εξαπέλυσε αιχμές κατά του διάσημου ράπερ

oneal-west
Ο Σακίλ Ο'Νιλ στράφηκε εναντίον του Κάνιε Γουέστ με ανάρτησή του στο Instagram, την οποία και διέγραψε στη συνέχεια.

Ένα στιγμιότυπο από τον λογαριασμό που ασχολείται με τη χιπ-χοπ κουλτούρα με το όνομα «Akademiks», δείχνει τον πρώην θρύλο του μπάσκετ να απαντάει σε ανάρτηση του ράπερ κατηγορώντας τον ότι τον απέφυγε στο Super Bowl την Κυριακή.

Συγκεκριμένα, ο Σακ έγραψε: «Ποιος νοιάζεται σταμάτα να κλαίγεσαι και να καρφώνεις [ανθρώπους]. Ξέρω ότι με είδες στο Super Bowl, περίμενα να πεις κάτι έξυπνο. Φέρσου σαν άντρας. Κανείς δεν θέλει να σε δει να κλαις, σήκωσε το κεφάλι σου μικρέ».

Δείτε την ανάρτηση
Κλείσιμο

Τα σχόλια του πρώην NBAer ήταν απάντηση σε μια ανάρτηση που έκανε ο Γουέστ για τον Ντοβ Τσέρνεϊ, τον ιδρυτή της εταιρείας «American Apparel».

Η δημοσίευση έγραφε: «Ο Ντοβ Τσέρνεϊ είναι ο αδελφός μου και ο επιχειρηματικός εταίρος εμού και της συζύγου μου», έγραψε ο Γουέστ με κεφαλαία γράμματα. «Όταν ο Τζέιμι Σάλτερ και όλοι οι άλλοι δεν απαντούσαν στα τηλεφωνήματά μου, με άφησε να κοιμηθώ στο εργοστάσιό του. Ο Ντοβ Τσέρνεϊ, ο Τζόνα Χιλ και ο Τζον Ράφμαν είναι τρεις άνθρωποι που ενέπνευσαν την απολογία μου».

Ο Σακ και ο Γουέστ έχουν ανταλλάξει ξανά αιχμές στο παρελθόν. Το 2022, οι δύο άντρες διαπληκτίστηκαν για τα αντισημιτικά σχόλια που έκανε ο Κάιρι Ίρβινγκ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ο ράπερ τα έβαλε με τον Σακ επειδή συνεργαζόταν με τον Σάλτερ, ο οποίος είναι ο ιδρυτής της Authentic Brands Group, η οποία περιλαμβάνει τα Forever 21, Nautica, Reebok και άλλα. Ο πρώην μπασκετμπολίστας του απάντησε λέγοντας του να κοιτάζει τη δουλειά του.

Φωτογραφίες: Shutterstοck

Ειδήσεις σήμερα:

«Είναι δυνατόν να θέλω το κακό του Άδωνι και του Πορτοσάλτε;» είπε ο Βλάχος - Δεν τραγούδησε χθες τον επίμαχο στίχο

Οι διάλογοι του τμηματάρχη που χρηματιζόταν στην Εύβοια: Να το κάνουμε χιλιαρικάκι; - Δεν γίνονται τζάμπα αυτές οι δουλειές


Συννεφιά, τοπικές βροχές και μικρή πτώση θερμοκρασίας μέχρι και το Σάββατο - Πολύ ισχυροί βοριάδες σήμερα στο Αιγαίο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης